bir bilsem kuzucuğum :çok üzgünüm:burcucum senin pclerin ne garip öyle....
ayarini mayarini mi degistirdiniz
durup dururken mi oldu???
ayy kuzum yaa böyle şeyleri okuyunca vallahi benimde gölzerim doluyor ben nasıl bırakıp gidicem taa marmarisleresenağlama allah yardımcımız olsun:.:çok üzgünüm:zemuszemus burdayım ışılım
hiiiç sorma canım annemle her bakışmamızda ağlaşıyoruz.
haftasonu kayınvalidem geldi. nişanlımla salonda oturuyorlardı yine duygusallaştı annem kalktı gitti bi baktımki odada ağlıyor. dayanamadım. mafoldumben
zorla belli etmeyelim diye mutfakta oyalandık.
çook zor şeylermiş..
işe gitmek istemiyorum kalan son12 günümüde annemle evde geçirmek istityorum senağlama
ayy canım benim hayatım atlamışım ya:1shok: kusura bakma biliyosun aklımdasın sen hatta hatırlarsan perdelerine bitmiştim
bu beni kurtarır mı?:1hug:
kızcıklarım;
oysho'dan sarı üçgen içi dolgulu bikini aldım fiyatı 30 TL.
adidas'tan düğün ayakkabısı aldım beyaz kenarları 3 çizgi lame 145 TL.
pasta siparişini verdik bi de, toplamda 100 kişi falan olcaz. biz 50 kişilik verdik pasta siparişini. çünka pastanalerin dilimi dana kadar, onlar da dedi zaten 50 kişilik pastadan 100 kişiye pasta çıkar diye. o da 150 TL.
şimdi bana acele cevap verin. pasta kare üstü beyaz iki tane kalp var üstünde, kalplerin içi kırmızı jöle. kalplerin içinde isimlerimiz yazıyor. pastanın dört bi kenarı gümüş rengi incilerle süslü...
pastanın iç kısmı neli olsun? pastaneyi arayıp sölicem çabuk cevap verin banaaaaaaaaaaaaa
kizlar ben kaciyorum....
aksama size göstermek istedigim birsey var....
görüsürüzzzz
hepinizi opuyorumnanaktan
bir bilsem kuzucuğum :çok üzgünüm:
ayy kuzum yaa böyle şeyleri okuyunca vallahi benimde gölzerim doluyor ben nasıl bırakıp gidicem taa marmarisleresenağlama allah yardımcımız olsun:.:çok üzgünüm:
Hayatımcım demişsin ya serhatın hiç söz hakkı var mı tüm bunları seçerken diyesırnaşık şey tabikide var ben diyorum birlikte seçelim diye ama herşey benim gönlüme göre olsun istiyorum onun için çabalıyor:asigim: mesela dedimki aşkım salon duvarlarını bu renk istiyorum dedim hani burayada eklemiştim ya bir yeşil duvar onu göstermiştim. illa git boyacıda beğen bana numarasını söyle dedi. neden dedim. ben gider başka bir ton alırım sonra sen ama ben bunun bit ton koyusunu istiyordum dersin hiçç gerginliğe gerek yok dedi:roflol: benim için yeşil yeşildir ama senin için tonu bile önemlidir aşkım onun için sen seç dedi:roflol: bende seve seve seçtim:teytey:
kuzucum şimdi sizin düğün akşam mı gündüz mü kokteyl mi bilemedim hiç bir şey acil cevap ver dedin diye veriyorum. bizim pastacı meyveli riskli temmuz 16 da dedi. çünkü yemekli düğün pastanın çıkması saat 10 u bulur. ee biz onu öğlen yapıp getiricez kesin ekşir dedi. ben böğürtlenli falan istiyordum meyveli severim ben sonra vazgeçtik. çikolata parçaçıklı yapılacak. az miktarda da muz...
gerçi ben sana soruyorum ama benim garibim de hiç söz hakkı yok. gerçi o var zannediyor da kaydirigubbakcemile3 ben mesela şöyle yapıyorum, mesela perde mi alıcaz aşkım şu nasıl, peki bu, ya bu, ya şu sen beğenmezsen hayatta alamam. bu mu yok sen bunu beğenedim söliyemiyon, bak buysa bu de deyip ambale ediyom o ara devreler yanıyo zaten. hiçbişi düşünemiyor ve ben istediğimi alıyorum :roflol: :roflol:
bişiy değil balı :1hug:canım içkili yemekli düğün olcak akşam 8'de. ben de meyveli seviyorum o zaman vazgeçiyim ekşirse rezil olmayalım bi de
sağol canım cevabın için
burcu hani fotolar kuşummmm
aha benim taktikkkkk :roflol::roflol::roflol:
demek ondan benimde hep istediklerim oluyor:roflol::roflol: hiç farkında değildim:roflol::roflol::roflol: ilahi hayatımmm:roflol::roflol:
kızcıklarım;
oysho'dan sarı üçgen içi dolgulu bikini aldım fiyatı 30 TL.
adidas'tan düğün ayakkabısı aldım beyaz kenarları 3 çizgi lame 145 TL.
pasta siparişini verdik bi de, toplamda 100 kişi falan olcaz. biz 50 kişilik verdik pasta siparişini. çünka pastanalerin dilimi dana kadar, onlar da dedi zaten 50 kişilik pastadan 100 kişiye pasta çıkar diye. o da 150 TL.
şimdi bana acele cevap verin. pasta kare üstü beyaz iki tane kalp var üstünde, kalplerin içi kırmızı jöle. kalplerin içinde isimlerimiz yazıyor. pastanın dört bi kenarı gümüş rengi incilerle süslü...
pastanın iç kısmı neli olsun? pastaneyi arayıp sölicem çabuk cevap verin banaaaaaaaaaaaaa
meraba kızlar sayfalara yetişemiyorum artık resmen, herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın düğünlerde yaklaştı arsima ve mandilini düşünemiyorum şuandelikafadulden
kızlar ben karamelli pasta hastasıyım ama çevremde kimse sevmiyor...(( yada krokanlı falan. ne aşkım nede bizimkiler sevmiyor. yani onlar riskli pastalar herkesin ayırt etmediği hafif şeyler seçmeye çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?