sağol şeker
ama işte şimdi o fular takımına ver 144 bide buna ver o kadar para yazık günah
daha sonra kullanılacak olsa neyse ama ömürde 1 kez
:teytey: Heyy heyyy 4 gün sonra bizde 30 lu günlere düşücezz :1shok:Betaaa özetle kuzummm bugun İstanbuldayızzz...:sm_cool:
Ayy pashminamm sormaa bu hafta sonu benimde çeyizler gidicek Allahın izniyle onun telaşı içersindeyizHoşgeldiniz beta hanım nerelerdeydiniz???? a.s.
mobilyalarım geldi süperler
taşıma sula ev temizledik
gerisini boşver :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Tamam canım gördümm Şenizkuzucum senin yazdığını görmedim yukarda açıkladım damatlıkla ilgili bilgileri şekercimmmŞeniz
canımm biz papyonlu düşünmedik hiç çünkü askeriyede düğün orda askerler garsonluk yapıyor ve hepsi siyah papyonlu takım giyiyor. aşkım korktu damadı şaşırırım falan diye herhaldee:roflol::roflol::roflol:
:teytey: Heyy heyyy 4 gün sonra bizde 30 lu günlere düşücezz :1shok:
İstanbuldaa çok tanıdık var düğündaşımm kaydirigubbakcemile3
Ayy pashminamm sormaa bu hafta sonu benimde çeyizler gidicek Allahın izniyle onun telaşı içersindeyizCumartesi evi temizledik dünde bi çok işimizi hallettik sositososito Bugünde yıkanan ütülenen herşeyi sandığıma yerleştiriyoruz bi yandan ben kolilerimi yapıyorum benneyaptımki
Apartman görevlisi ekmek dağıtırken kapıdan salonu gördüü aboww kız bunları hep götürücekmisinn benim kızada böylemi yapıcaz yandım benn dedii korktu adam kaydirigubbakcemile3 Bende merak etme onların hepsi benim değil dedim şakayla lülülülülülü Utandımm
Ayy çok evindimm arsimamm ne güzell opuyorumnanaktan Olsun taşımada olsa evinin temizlenmesine sevindimm kuzumm Şeniz
Tamam canım gördümm Şeniz
Walla giymemekle o zaman iyi yapmış doğru düşünmüşünüzz yerimseniben Ama yakışmış nişanlınaa sende çok güzel olursunn ohh hihoyyyt
adam manken gibi vallahi giydiği yakışıyorkaydirigubbakcemile3 inş bende cici olurum yanındaa:1rolleyes:
BEncee sen damadıı sollucaksınn canummm opuyorumnanaktan Saçını görmedim benn profilindemii ?
:teytey: Heyy heyyy 4 gün sonra bizde 30 lu günlere düşücezz :1shok:
İstanbuldaa çok tanıdık var düğündaşımm kaydirigubbakcemile3
Ayy pashminamm sormaa bu hafta sonu benimde çeyizler gidicek Allahın izniyle onun telaşı içersindeyizCumartesi evi temizledik dünde bi çok işimizi hallettik sositososito Bugünde yıkanan ütülenen herşeyi sandığıma yerleştiriyoruz bi yandan ben kolilerimi yapıyorum benneyaptımki
Apartman görevlisi ekmek dağıtırken kapıdan salonu gördüü aboww kız bunları hep götürücekmisinn benim kızada böylemi yapıcaz yandım benn dedii korktu adam kaydirigubbakcemile3 Bende merak etme onların hepsi benim değil dedim şakayla lülülülülülü Utandımm
İyi demişsin betam bende korkarım öyle bişey dendiği zaman nazaar deycek diyee çevirRim lafı,
olsun bak az kalmış işlerin artıkk
:jeyyar:
arsi, canım çook kullanışlı bi masa bence değer..
ama ben veremezdim elim titrerdi :):):):):)
evet ilk çıkış önemli zatii kaydirigubbakcemile3 sonra bir bakıyorsun damatlar dağılmış
evet haklısın şekercim bir kerelik şeylere amma paralar döktük hee:çok üzgünüm:
Ayy çok evindimm arsimamm ne güzell opuyorumnanaktan Olsun taşımada olsa evinin temizlenmesine sevindimm kuzumm Şeniz
İyi demişsin betam bende korkarım öyle bişey dendiği zaman nazaar deycek diyee çevirRim lafı,
kızlar benim takvimimde 1 ay 8 gün diyor. ama aslında 38 değil 37 gün bence. düğün gününü neden sayıyorki o gün zaten düğün var:))) yanlışmıyım
ya kızlarr gelinlikleri biliom az çok sayenizde ne kadara mal oluo da, beylerin damatlıkları ne kadar tutarr 500 ytl yi çıkarmakmı lazım gözden??
ya kızlarr gelinlikleri biliom az çok sayenizde ne kadara mal oluo da, beylerin damatlıkları ne kadar tutarr 500 ytl yi çıkarmakmı lazım gözden??
Arsima marangoza götürsek ne kadara mal olur acaba bu masa???
Evet bende nazardan korkarımm :1ninca: Ama pazar günü asansörü kapamazsaa iyidir kaydirigubbakcemile3İyi demişsin betam bende korkarım öyle bişey dendiği zaman nazaar deycek diyee çevirRim lafı,
rahat ratah çıkar.ayakkabısı kemeri dahil takım 750 gömlek 100 kravar 59 du güzelim sen düşün. haa 750 ye birde 3 çift çorap dahil:roflol:
bizim 880mi 850 mi ne tuttu
Bana sıra gelene kadar 1000 ytl yi bulur fiyatlar, pahalıymış kıslar allah kesenize bereket varsın canlar
Ben bugün çok f,iyat sordum nedense???
yani onlarada bire gelinlik parası gidiyor kuzum rahat rahat...
Kızlarr benim vakit dolduu ben kaçarr hepinizii kocamann öpüyorummm Şeniz
Bana sıra gelene kadar 1000 ytl yi bulur fiyatlar, pahalıymış kıslar allah kesenize bereket varsın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?