Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Betaaa özetle kuzummm bugun İstanbuldayızzz...:sm_cool:
:teytey: Heyy heyyy 4 gün sonra bizde 30 lu günlere düşücezz :1shok:
İstanbuldaa çok tanıdık var düğündaşımm kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldiniz beta hanım nerelerdeydiniz???? a.s.
Ayy pashminamm sormaa bu hafta sonu benimde çeyizler gidicek Allahın izniyle onun telaşı içersindeyiz Cumartesi evi temizledik dünde bi çok işimizi hallettik sositososito Bugünde yıkanan ütülenen herşeyi sandığıma yerleştiriyoruz bi yandan ben kolilerimi yapıyorum benneyaptımki
Apartman görevlisi ekmek dağıtırken kapıdan salonu gördüü aboww kız bunları hep götürücekmisinn benim kızada böylemi yapıcaz yandım benn dedii korktu adam kaydirigubbakcemile3 Bende merak etme onların hepsi benim değil dedim şakayla lülülülülülü Utandımm

mobilyalarım geldi süperler
taşıma sula ev temizledik
gerisini boşver :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayy çok evindimm arsimamm ne güzell opuyorumnanaktan Olsun taşımada olsa evinin temizlenmesine sevindimm kuzumm Şeniz
Tamam canım gördümm Şeniz
Walla giymemekle o zaman iyi yapmış doğru düşünmüşünüzz yerimseniben Ama yakışmış nişanlınaa sende çok güzel olursunn ohh hihoyyyt

adam manken gibi vallahi giydiği yakışıyorkaydirigubbakcemile3 inş bende cici olurum yanındaa:1rolleyes:

kızlar benim takvimimde 1 ay 8 gün diyor. ama aslında 38 değil 37 gün bence. düğün gününü neden sayıyorki o gün zaten düğün var:))) yanlışmıyım

arsi, canım çook kullanışlı bi masa bence değer..
ama ben veremezdim elim titrerdi :):):):):)

aynen şeker
diyelimki bi şekilde verdim
nişanlım bunu duysa o beni titretir :roflol:

evet ilk çıkış önemli zatii kaydirigubbakcemile3 sonra bir bakıyorsun damatlar dağılmış

kaydirigubbakcemile5

evet haklısın şekercim bir kerelik şeylere amma paralar döktük hee:çok üzgünüm:

off hemde ne çok

Ayy çok evindimm arsimamm ne güzell opuyorumnanaktan Olsun taşımada olsa evinin temizlenmesine sevindimm kuzumm Şeniz

Şeniz

ya kızlarr gelinlikleri biliom az çok sayenizde ne kadara mal oluo da, beylerin damatlıkları ne kadar tutarr 500 ytl yi çıkarmakmı lazım gözden??

İyi demişsin betam bende korkarım öyle bişey dendiği zaman nazaar deycek diyee çevirRim lafı,
olsun bak az kalmış işlerin artıkk

:jeyyar:

bende çok korkarım
sabah kapıya nazarlık alacaktım evden unuttum tüh
kapı için özel nazarlıklarım var ama onları kullanmıcam ilk etapta çünkü bina pis temizlensin sora
idareten bişe etmem lazım ama ne :)
elemtere fişş kem gözlere şiş delikafadulden

kızlar benim takvimimde 1 ay 8 gün diyor. ama aslında 38 değil 37 gün bence. düğün gününü neden sayıyorki o gün zaten düğün var:))) yanlışmıyım

benimde 5 delikafadulden

ya kızlarr gelinlikleri biliom az çok sayenizde ne kadara mal oluo da, beylerin damatlıkları ne kadar tutarr 500 ytl yi çıkarmakmı lazım gözden??

rahat ratah çıkar. ayakkabısı kemeri dahil takım 750 gömlek 100 kravar 59 du güzelim sen düşün. haa 750 ye birde 3 çift çorap dahil:roflol:

bizim 880mi 850 mi ne tuttu

Arsima marangoza götürsek ne kadara mal olur acaba bu masa???

bilmiyorumki
baştan aklıma gelse yaptırırdım dün gelirdi :)
hemde beyaz yapardım mutfağıma tam süper olurdu :)
ve çekmeceyide daha geniş ederdim offf offf
şimdi söylesem yaparlar ama utanırım demeye :)

İyi demişsin betam bende korkarım öyle bişey dendiği zaman nazaar deycek diyee çevirRim lafı,
olsun bak az kalmış işlerin artıkk

:jeyyar:
Evet bende nazardan korkarımm :1ninca: Ama pazar günü asansörü kapamazsaa iyidir kaydirigubbakcemile3

Burçişş saç rengini gördümm çok güzel olmuşş kızz opuyorumnanaktan
Ben bu renge bayılıyorum ama benim kaşlarımm koyuu mafoldumben

Evinide boşaltmışlar çok güzelmiş ciddenn İyi günlerde mutlulukla döşeyim oturun canımm Şeniz

Kızlarr benim vakit dolduu ben kaçarr hepinizii kocamann öpüyorummm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…