güle güle şekercimmm.. gelip uğradığın iyi oldu kaçırsaydın üzülürdümmEvet bende nazardan korkarımm :1ninca: Ama pazar günü asansörü kapamazsaa iyidir kaydirigubbakcemile3
Burçişş saç rengini gördümm çok güzel olmuşş kızz opuyorumnanaktan
Ben bu renge bayılıyorum ama benim kaşlarımm koyuu mafoldumben
Evinide boşaltmışlar çok güzelmiş ciddennıyi günlerde mutlulukla döşeyim oturun canımm Şeniz
Kızlarr benim vakit dolduu ben kaçarr hepinizii kocamann öpüyorummm Şeniz
bizim 880mi 850 mi ne tuttu
Bana sıra gelene kadar 1000 ytl yi bulur fiyatlar, pahalıymış kıslar allah kesenize bereket varsın canlar
vallahi doğru dedin canım allah yuva kuranın yardımcısı olsun. kesesine bereket versin... :Saruboceq: biz bunca biriktirmiş olmamıza herşeyimizi rahat rahat almış olmamıza rağmen. taksidimiz falan yok. düğünü krediyle yapıyoruz. inş çok altın takılırda hepsini kapatırızkaydirigubbakcemile3 düğün artı balayı için 7500 tl çekiyor aşkım bu hafta için :çok üzgünüm:
:)
sadece bi gelinlik fiyatı ama
bizim masraf daha çok
gelinlik, ayakkabı, çamaşır, saç makyaj, çiçek
yok el çiçeği yok makyaj sabitleyici cart curtt uzar giderkaydirigubbakcemile3
HAYATIM ADİDASMIII COK ORJINAL OLCAK SANIRIM MERAK ETTIM
BENCE CIKOLATA PARCACIKLI OLSUN CNM
HOSGELDN ANGELLLL hihoyyyt
KARAMEL DEGIL AMA KROKANI TEK GEÇERİMMMM süprizzzzz
hayatım canım meyveli bencede riskli olabilir ekşir çünkü
bence parça çikolatalı ve krokanlı canikomcokacimcoook
hayatım, karamellide krokanlıda çook güzel oluyor ama kızlar haklı herkes sevmeyebilir fakat kimse çikolatalıya hayır demez heralde :) yalnız bence çikolatası sütlü olsun ağır olmasın özellikle belirt. Hafif olsun ama aralarada minik parçaçıklı olsun. Güzel olur bence.
:mymeka::mymeka::mymeka:
ben bunları yüklüyordum tek tek
Saç
Banyo dolabı
Duş
Klozet
Bunu bilemedim
Muhtemelen iki odanın girişi gösterilmiş
Koridor
Mutfak
Yüklük
Yüklük içi
Salon
Evin rölevesi
gülbeyaz vardı çooooook önceden ondaki şarkı
ne olay bitti kızım :) çoğu bitti sadece
ben daha çeyiz yerleştirmedim onu ne zaman yapcem biliyormusun kına ile düğün arasındaki gün yani cumartesi
hepsini iyi günlerde kullan
tabiki kakaolu
cadı seni
HAYATIM aldıklaırnı gule gule kullan artı pasta kakolu olsa süper olur
teşekkür ederim croiselle, bu arada nickinin anlamı ne?
krokantlıııııı kesinlikle nişan pastam krokantlı çikolata parçalıydı çokkk güsel olmuştuu herkeste bayılarak yedi valla
tamam merkez :1ninca:
vayyy hemşeriymişiz biz hayatım yaa senle çok sevindim hemşom benim gel öpeyim vereliniortak
ayakkablarını eklesene merak ettim, bide pastayı çikolatalı yaprır canım kesinliklee
he yaaa hemşeri naniknanik
ayakkabıyı bulsam eklicem bulamıyom resmini
pasta tamam da pastane sürekli meşgul kaydirigubbakcemile3
burcunun terliği
güle güle kullansın burcu kızımız iletirsin arsicim
burcunun damatlığı dicem ama tuhaf olacak :roflol:
yine ilet güzelmiş opuyorumnanaktan
kızlar ya ben mutfağa bunu almak istiyorum
ama çok pahalı bide uyarmı uymazmı tereddütteyim
şekilsiz ve pahalı ben beğenmedim :1closedeyes:
bizde yelekli sevmeyenlerdeniz
alırken ara ara ara yok
hiçbiyerde sırf fular yok
mecbur yelekli aldık
burcunun terliklerinin devamı
hepsi çok güzel burcu iyi günlerde kullan
ama sonuncuya bittim
sonuncusu çok güzelmiş iletirsin
biliyormusun şayet mutfağımda masa koyma yerim olsaydı bnunu alacaktım ikeadan yerimseniben bence çok kullanışlı. bir göüze tatlıları koy puding falan gibi bir gözüne çorbaları koy. ohh misss.... hihoyyyt ama dediğin gibi biraz pahalı. bir okadarda sağlıklı çünkü ağaçşakkıdı
hazır çorba mı yapcan kızzzzzzz :mymeka:
Ben 2 gndürr girmedimm ne kadar çok ilerlemişş sayfalarr :1shok:
Bana biri özet geçebilirmii
Neleri kaçırdımm mafoldumben
hiçbişi kaçırmadın canım. bak şimdi sadece ben oysho'dan bikini aldım 30 tl. gelinlik ayakkabımı aldım adidas'tan 145 TL. bi de pasta siparişimi verdim 150 TL. En önemlisi bunlar başka da bişicik yok :dance:
YOK artık Lebron Jamesss :1shok:
lebron james kim la? :1closedeyes:
kızlaarr bişey sorucam salon için perde yaptırdık ya,
yanlarda iki kanat yani fon hariç,
bi de krem renk güneşlik var ya, perdeci onu tek parça yapmış upppuuuznn birşey
bizim annemleri nevinde iki parça, iyi yana açılır pencere falan açmak istersen?
ben hiç böyle görmedim, var mı sizde güneşliği tek parça uzun olan
ya kızlarr gelinlikleri biliom az çok sayenizde ne kadara mal oluo da, beylerin damatlıkları ne kadar tutarr 500 ytl yi çıkarmakmı lazım gözden??
canım zerafet açısından tek parça olması daha iyi bence. biizm evdekide tek parça üstelik ortada bir cam var birde iki yanında da kanat var buna rağmen tek parça. iki taraftada yığılı duracağına tek tarafa gizlersin bir köşeye.tülde düzgün durur gece çektiğinde
Esmacım tesettür gelinlikten pek anlamam ama rengi falan hoşuma gitti etekleri de değişik olmuş tatlım 5 gün sonra giydiğin de de koy fotolarını yerimseniben
esmy tatlım gelinliğin yakışmış sana ancak ellerinin üzerindeki tül öylece kalacak mı yoksa kesilecek mi onu merak ettim sanki rahat edemezsin gibi geldi bana CADIARZU
esmyy cnm çok hoş bak sana ne sorucam? sanırım gelinliğin baya kırık beyaz ve altın işlemeler var bende öyle istiom ama kafam karışıktı gelinlikte nasıl durur die görüyorumki çok hoş duruo yakındanda öylemi?
fmk kız Almanyada çeyiz almak zor mu? dantelleri nereye sardırıyon???
esmy yok böle bişi zevklerimizde aynıymış bende kına elbisemi mercan rengi yada nar çiöeği yada somon istiyorum
esmy kına elbısenın rengı çok gusel bayıldım gusel karar wermıssın yerimseniben
esmy
bak şimdi iki resimide inceledim.hem senin üzerinde dikilen modeli,hemde senin kadına örnek olark sunduğunu.
ön kısmının birbirine benzememe sebebi tamamen farklı model olması.senin örnek götürdüğün model birleşik geliyor ve direk yukarı bağlanıyor.ama seninki üst ve alt olmak üzere 2 parça.ön tarafın diğeri gibi durmaması gayet normal değil mi?kafanı o kadarda takacak bişiy yok.sen diğer resme göre değilde ayrı bir model olarak bakmaya çalış gelinliğine.inan bana sıkıntı edecek bişiy yok.çok güzel olmuş...
ayyy 2 months'a düştümmmm ölecem heyecandan
esmyy kuşum hoşgeldinnn delikafadulden
anlat anlat nasıldı düğünnn
esmy yeni gelinim hayırlı olsun inş bitanem...
ay ya o kadar gelinliğin şurası kınalığın burası bak olup bitiyor herşey.hemde harika olmuşsun.
türban modellerini çok beğendim,ikinizde çok yakışmışınız birbirinize Rabbim ömür boyu hayırlısıyla yaşamaya nasip etsin.
yeni hayatınla aramıza hoşgeldin........
günyadın kızlar.
Esmy canım mükemmel olmuşsun.Bayıldım resmen gördüğüm en güzel kapalı gelin çok farklı,çok havalı.maşllahhhh:)
Glcnn benim salon perdemin tülü güneşliği var ayrıyetten bide tek kanadı var çift kanat yapmadık cam çok büyük değil zaten
beta böcük evlendi:1shok:
biz 325 TL ye takım olarak aldık Kığılı dan, içinde ata yaka gömlek ve yelek fular takım var,
kemer takımını kol düğmesini önceden ben almıstım
biayakkabısı kaldı askımın
biz damat'tan 550 TL.'ye aldık
damatlık+gömlek+yelek+fular
hayatım 2 aymı ???
içim ferahladı kıssslarr sizin fiyatlarlaaa
bu masayı ikeada bende çok beğenmiştim
burcu saç rengin harika olmuş çook yakışmış canımm
evininde boş hali daha süper duruyo cidden ççok güzel heleki sen döşeyince içini harika olacağına şüpem yok
kızlar sizin şimdi çeyiler bitti şunu sorcam tahminen ne kadar para harcadınız çeğiz için
ben para biriktirip öle almayı düşünüyorum biraz birikmişimde var
Arsima ve hayatım ,
ayakkabaılarınızın altını şimdiden hazırlayın kısslar beni de unutursanız üzülürümmmm haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?