Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güle güle şekercimmm.. gelip uğradığın iyi oldu kaçırsaydın üzülürdümm

kızlaarr bişey sorucam salon için perde yaptırdık ya,
yanlarda iki kanat yani fon hariç,
bi de krem renk güneşlik var ya, perdeci onu tek parça yapmış upppuuuznn birşey
bizim annemleri nevinde iki parça, iyi yana açılır pencere falan açmak istersen?
ben hiç böyle görmedim, var mı sizde güneşliği tek parça uzun olan

Glcnn benim salon perdemin tülü güneşliği var ayrıyetten bide tek kanadı var çift kanat yapmadık cam çok büyük değil zaten

HAYATIM ADİDASMIII COK ORJINAL OLCAK SANIRIM MERAK ETTIM
BENCE CIKOLATA PARCACIKLI OLSUN CNM

HOSGELDN ANGELLLL hihoyyyt

ya internette bulamıyom resmini benneyaptımki

esmy yemekte noldu biliyo musun? 3 kız arkadaş işyerinin bahçesinde yemek yiyoruz. hava malumunuz çok sıcak. arkadaşlardna biri dediki, "yaaa burası da hiç esmiyo"

ben de dalmışım esmy mi:1shok: ne esmisi kız esmiyo esmiyooooooo :roflol: :roflol:

KARAMEL DEGIL AMA KROKANI TEK GEÇERİMMMM süprizzzzz

hayatım canım meyveli bencede riskli olabilir ekşir çünkü
bence parça çikolatalı ve krokanlı canikomcokacimcoook

tamam çikolata krokanlı karamel soslu olcak kaydirigubbakcemile3

vowwaowwwwwww renge gelllllllllllllllllllllllll eve gellllll vatandaş gellllllllllllllllllllllllllll şahaneeeeee :lepi:

gülbeyaz bilmiyorum :1closedeyes:
bitti bitti sıkma kendini :teselli:
çikolatalı krokanlı kakaolu karamel soslu tamam son hali budur :roflol:
cadı mı -tatlicadiarzu-

HAYATIM aldıklaırnı gule gule kullan artı pasta kakolu olsa süper olur

sağol bitanem a.s.

canım zerafet açısından tek parça olması daha iyi bence. biizm evdekide tek parça üstelik ortada bir cam var birde iki yanında da kanat var buna rağmen tek parça. iki taraftada yığılı duracağına tek tarafa gizlersin bir köşeye.tülde düzgün durur gece çektiğinde

ya kızlarr gelinlikleri biliom az çok sayenizde ne kadara mal oluo da, beylerin damatlıkları ne kadar tutarr 500 ytl yi çıkarmakmı lazım gözden??

biz 325 TL ye takım olarak aldık Kığılı dan, içinde ata yaka gömlek ve yelek fular takım var,
kemer takımını kol düğmesini önceden ben almıstım
biayakkabısı kaldı askımın

bu masayı ikeada bende çok beğenmiştim

burcu saç rengin harika olmuş çook yakışmış canımm

evininde boş hali daha süper duruyo cidden ççok güzel heleki sen döşeyince içini harika olacağına şüpem yok

kızlar sizin şimdi çeyiler bitti şunu sorcam tahminen ne kadar para harcadınız çeğiz için
ben para biriktirip öle almayı düşünüyorum biraz birikmişimde var

perdeci de öyle demis daha şık duruyor demis, ama gündüz iceri aydınlık olsun diye cektiğimde
tek bi tarafta yığılı duracak nasıl olacak? hoş görünmez gibi geliyo bana?
isterseniz getirin iki parca yaparız demis kararsız kaldım götürsek mi kalsa mı?

kızlar ben taaa nerelere gıttımsıkıntıdan bi bilseniz:teytey:
yabu kk ne guzel sankı gunluk tutmusuz sunlara bakın gele

Esmacım tesettür gelinlikten pek anlamam ama rengi falan hoşuma gitti etekleri de değişik olmuş tatlım 5 gün sonra giydiğin de de koy fotolarını yerimseniben

5 gün gecmiş sinaycıgım yaaa

esmy tatlım gelinliğin yakışmış sana ancak ellerinin üzerindeki tül öylece kalacak mı yoksa kesilecek mi onu merak ettim sanki rahat edemezsin gibi geldi bana CADIARZU

cnm etmedi rahasızz

esmy yok böle bişi zevklerimizde aynıymış bende kına elbisemi mercan rengi yada nar çiöeği yada somon istiyorum

esmy kına elbısenın rengı çok gusel bayıldım gusel karar wermıssın yerimseniben

ehe sağl pınarcıgım

ayyy 2 months'a düştümmmm ölecem heyecandan

hayatım 2 aymı ???

esmyy kuşum hoşgeldinnn delikafadulden
anlat anlat nasıldı düğünnn

günyadın kızlar.
Esmy canım mükemmel olmuşsun.Bayıldım resmen gördüğüm en güzel kapalı gelin çok farklı,çok havalı.maşllahhhh:)

Glcnn benim salon perdemin tülü güneşliği var ayrıyetten bide tek kanadı var çift kanat yapmadık cam çok büyük değil zaten

ay ya sıkıntıdan taaa işteki son gunumden dugun sonrası ilk gunume gıttım kızlar cok guzel bişey okumak ya
kımızı 2ay dıyor kac gunu kalmış kımızı evlenmiş felan kaydirigubbakcemile5:1no2:

Arsima ve hayatım ,

ayakkabaılarınızın altını şimdiden hazırlayın kısslar beni de unutursanız üzülürümmmm haaa

kuzum vallahi ne sen sorr ne ben söyliyimm :çok üzgünüm: 12 bin rahat rahat sadece çeyize gitmiştir...
ayrıca beyaz eşya mobilyaya da 15 bin verdik. düğünümüzde 5 bin liraya mal oluyor. 1300 gelinlik 850 damatlık. daha gelin arabası kuaförü cartı curtu balayısı yok içinde canım.... :çok üzgünüm: düşüp bayılan smiley

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…