Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mafoldumben

12 bin var şuanda daha yaklaşık 20 bin lazım olcak desene mafoldumben

CNM BNEMD EÖLYE YARIM AM ABOYU BI BUTUN PARÇA

HAAYATIM ESMİYOR HA secdım bunu

burcu damatlık cokk şık

ya internette bulamıyom resmini benneyaptımki

teşekkür ederim croiselle, bu arada nickinin anlamı ne?

canım nişanlım fransızca şarkılar olan bir cd vermişti bana albüm ismi de croiselle di ordan esinlendim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizde aşkım bu gelişinde damatlık bakıcaz yaa kızlar iyiki varsınız fikir oldu bana bol bol seviyorum sizi turkbayragi alkisalkisalkis

yok el çiçeği yok makyaj sabitleyici cart curtt uzar giderkaydirigubbakcemile3

iyi dedin onun siparişini vermedim
iki çiçek arasında da kaldım
eklesem yardım edermisiniz

ben hiç böyle görmedim, var mı sizde güneşliği tek parça uzun olan

bende görmedim
genelde kanat için kesik ederler

millet bayılmasın pastayı yiyince
yada düz duvara tırmanmasınlar
sıkmıyorum artık rahatım
postacımıyım ben iletiyorum burcuya herşeyi oda okuyor da

arsicim sende hayatıma ilet çok teşekkür ederim:)))))))))))))

:1ninca:

kızlar sizin şimdi çeyiler bitti şunu sorcam tahminen ne kadar para harcadınız çeğiz için
ben para biriktirip öle almayı düşünüyorum biraz birikmişimde var

nişanlım hesap tutuyor
mutfak eşyaları hariç
mobilyaydı, koltuktu
şeker davetiye kuaför gelinlik damatlık düğün yeri kına yeri beyaz eşya perde halı takıydı aksesuardı ıvır zıvır vs. heps 40 bin fln

hayatım ve arsima son 6 gün dın dın dın dın dın

buyrunnnnnnnnn

ay ya sıkıntıdan taaa işteki son gunumden dugun sonrası ilk gunume gıttım kızlar cok guzel bişey okumak ya
kımızı 2ay dıyor kac gunu kalmış kımızı evlenmiş felan kaydirigubbakcemile5:1no2:

2 aymış şimdi 6 gün

Arsima ve hayatım ,

ayakkabaılarınızın altını şimdiden hazırlayın kısslar beni de unutursanız üzülürümmmm haaa

evet ben bunu unutmuştum
hadi liste yapalımmm

ya esmyyy biri benim yerime mi girmişşş:1shok:

eski mesajın o

arismaa hayatımm benim adımıda yazınnnn ( sinem )

1) zarif
2) paşmina
3) sinem
4)

sulfatım, sende bi başladın ki hazırlıklara hızına yetişilmiyor maşallh.
köşeyide almışsınız, hemde kırmızı. Eminim çook tatlı olur.

Vala ben de hızıma yetişemiyorum canım. Ama hala gelinlik başlamadı yaa, bugün ölçülerim alıncaktı ama benle ilgilenen kadın izinliymiş sanırım yarına kaldı. Yetişmezse diye zaten paniğim. Teşekkür ederim canım, kırmızı olsun dedi nişanlım ben de kırmızı istiyordum bakalım nasıl olcak

sulfat yanlis hatirlamiyorsam köseni almissin, güle güle keyif yapin üstünde )))

Teşekkür ederim canım Şeniz

kuzular bizde igs den aldık damatlığını eşimin anneme dedi annecim 3saat için çok para harcamayalım gitti en ucuz takımı aldı maymun bende gravat mendil kol düğmeli set aldım gömlekle beraber o öle yapınca hepsi 205 lira tuttu :) en ucuz ben aldım heralde

bu arada kızlar gelinlikçi bana bi taç yapmış
ömrü hayatımda böle bişi görmedim
onu taktırsam kuaföre aynı hayatmın avatarındaki türkan şoray gibi olurum :roflol:

dedim ben bunu istemiyorum
ama bu çok güzel gelinliğinlede uyumlu dedi
beğenmedim dedim
kuaför yapınca güzel olur dedi
bende o gün eminönüne gitmiştim taç aldım

Kızlar yaa ben daha şu doğum kontrol için doktora gidicektim bu hafta. Ama bugün normalden 4-5 gün önce regl oldum yaaa. Çok ağrım var zaten kucağıma laptopu alıp yatağa uzandım. Geçen ay da 1-2 gün erken geldi ve böyle devam ederse tam düğün günü hastalancam. Ki böyle bişey o günü yatakta geçirmem demek. Geciktirici kullanıcam sanırım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…