Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsima top gibi olsun canım sanırım onlar moda bu yaaa

kıslar bide 2 tane yaptırın diğerini atıcaksınız ya kızlara diğeri de hatıra kalır sizee

ooooofffffff
sinayın çekilişten kazandıkları televizyona, hayatımın iş arkadaşlarına, betanın dedesine, sulfatın çekmecesine, başıyazmalının lise arkidşlerine, burcunun teyzesine, ihtiyacım var.

arsicim ben top gibileri çok beğeniyorum, diğerleri sanki kabarık olmayan sade gelinliklerle hoş oluyor.

ya kızlarr gelinlikleri biliom az çok sayenizde ne kadara mal oluo da, beylerin damatlıkları ne kadar tutarr 500 ytl yi çıkarmakmı lazım gözden??

valla biz eşiminkini SARAR dan almıştık nisan ayında indirim vardı parlak siyyah aldık 250 TL içinede gömlek yelek kravat aldık işte toplam hepsine 350 verdik biizmkisi çok karlı olmuştu :) takımının ceketine birde yakarına saten kaplattırdık düğmeleriyle birliklee cillop gibi olmuştu yakışıklı kocişim opuyorumnanaktan

bı turlu yazamadım burcum sacların çok gusel olmus

ewın senınle beraber daha gusel olucak

yenı cııcılerını de ıı gunlerde kullann

arsıma benıdeeeeeeee yaz olurmu

:roflol::roflol::roflol: Benim çekmeceme yine ihtiyacım var

Ki böyle bişey o günü yatakta geçirmem demek. Geciktirici kullanıcam sanırım mafoldumben

ben düğünü 20 haziranda çok isterdim
ama adetim 20 21 dye o gün etmedik 14ü yaptık
gel görki adetim öne geldi
ve ne geciktirici ve ne başka bişe içemiom :)
napcam onuda bilmim
şuan dua ediom olım die

arsima top gibi olsun canım sanırım onlar moda bu yaaa

kararsızım :)

benimdeeeeeeeeeeee

arsicim ben top gibileri çok beğeniyorum, diğerleri sanki kabarık olmayan sade gelinliklerle hoş oluyor.

sarkıklar bide uzun gösteriyormuş ama bilmiyorum

Yaaa herşeyi geçtim şimdi hapa benim bugün başlamam gerekmiyormuydu, ne yapcam ben yaa senağlama

Konuyu Toplam 29 Kullanıcı okuyor. (26 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Pashmina, Arsima+, bembeyazsiyah, bunebu, burcuözge+, dkb+, eccu, eftalyaa, esmy+, gülay_gülay, HAMSTER, lhnzdly+, mandilin+, melahatt, mulberry, PARANTEZ, parpalm, p_nr+, Selen_Ay, sulfat+, svda, uğur böcüğü+, yasmin83, _HaYaTiM_+, _minik_+, şeker-leblebi

Burcu halı ve perde masrafını unutmusun kuzumm
he vallahi birde onlar vardı unutmuşum kaydirigubbakcemile5yani bence şöyle orta halli iyi bir şekilde evleneyim diyorsan 30 bini gözden çıkartacaksın diye düşünüyorum ben CADIARZU
CNM BNEMD EÖLYE YARIM AM ABOYU BI BUTUN PARÇA

HAAYATIM ESMİYOR HA secdım bunu

burcu damatlık cokk şık
sağol canım:içelim:
tabiki fikir veririzzŞeniz
benim sevdiğim çiçekler
böyle top gibimi

yoksa böyle salkım sacakmı
ben kendikimi top şeklinde yaptırıcam. ki çiçekçi ablamız tanıdık sana uzun olanlardan yapalım boyunda uzun kuğu gibi olur dedi. yok dedim gelinliğimin konseptne aykırı hiç sevmiyorum öyle uzun olanları top olanlar daha sevimli. benim pc evde olsaydı eklemeye yada sana göndermeye çalışırdım kuzum benim düşündüğüm çok güzeş. zevk meselesi tabiŞeniz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bı turlu yazamadım burcum sacların çok gusel olmus

ewın senınle beraber daha gusel olucak

yenı cııcılerını de ıı gunlerde kullann

arsıma benıdeeeeeeee yaz olurmu

teşekkür ederim kuzucuğummmŞeniz

bugün akşam başlayabilirsin yada 5. gün başlarsın canım

Yaaa daha önce doktor yüzümde aniden çıkan sivilceler için vermişti hapı. Geçen yıl 6 ay kullandım 2. günü başla demişti bana. Ama doktora gitmeden de başlamak istemiyorum ki
sulfat 1ay 27 var daha kız ben dugun gnu basladımmm

Ama 2 ay önce başlamak gerekmiyor mu? Evdeki hapım duruyor içsem mi bu akşam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…