Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

filya ne yaaaaaaaaaaaaaa filya dicektim

okuyorum okuyorum aynısı, ateşten halisünasyon görmeye başladım sanıyodum kafamçokkarıştı

benide yaz hayatımm opuyorumnanaktan Seray

gerçi 2 senen önce kuzenim evlenirken yazmıştı silinmiştide ama yok hala evdeyim -tatlicadiarzu-

Bukettttttt çok üzgünüm bugün YKM ye gittiim deiğin gibi yarın indirim var demiştin yaa hiç bişi kalmamış ve indirim dünmüş mafoldumben içime oturdu yaaa bende başka şeyler adlım ekol outlette çok güzel elbisler vardı uygun fiyata bide anneme bluz aldım sanki herşeyim tammış gibi mama takımı aldım ama çok ucuzdu dayanamadım 8 liraya düşürmüşler bide limonluk aldım 4 liraya ... Şiimdi geçmişi okuyayımm

Burcu, saçlarını ve evini yeni görebildim tatlım. Saç rengi eklediğinden çok daha hoş bence yerimseniben
Evine gelince, eşyalar çıkınca daha net ortaya çıktı. Salon kocaman ve ferah canım. Mutfak filan da tertemiz kullanılmış. Sen yerleince saray gibi olur o ev

ay çok şükür ancak koyabildim resmi

haytm ne guzel spor ayakakbı gıycen resımlerını merak ettım sımdıdennnnnn
sulfat ben 1ay kala gıttım adetımn 4.gunu oldugu ıcın doktor 1.gün olması lazm bekle 1ay daha dedım
hayatım ya evet 2ay kalmış olayını anladım
sectım degıl sevdım yazacaktım arkadsın ruuzgar esmy demiş yaahihoyyyt

kim ayakkabının altına ısım yazıoo benı de yazsın yaaa hihoyyyt

hayatım sen mı yazıosun kuzu benıde yaz sıkıstır bı kenara opuyorumnanaktan

ayy ne güzelll bende çok isterdim rahat rahat ama benimki bırakmaz kesinn topuklu giy az dio

daha çook lazım canımm mafoldumben

seninki ne karışıyo yaa ne ayakkabı giycene Çok üzgünüm çoook

çok lazım da biraz da o biriktirsin bence

1- Sinem
2- Fulya
3- Zarif
4- Damla
5- Tobi
6- karalahana
7- Seray

a.s.

:roflol: :roflol:

seninki ne karışıyo yaa ne ayakkabı giycene Çok üzgünüm çoook

çok lazım da biraz da o biriktirsin bence

bana babam biriktirdi canım onun ailesinin durumu yok o yüzden yeni yeni başlıyo birikime malesef
sorma canım yaa pek bi süs meraklısı saçına şu bandanayı tak kırmızı rujunu bugün neden sürmedin filan

:roflol: :roflol: :roflol:

güle güle kullan canım

evet spor rahat bütün gece topukların tepesinde duramam

hee hiç rüzgar esmyyyyy kaydirigubbakcemile3

hayatım sen mı yazıosun kuzu benıde yaz sıkıstır bı kenara opuyorumnanaktan

yazarım kuzucum Şeniz

1- Sinem
2- Fulya
3- Zarif
4- Damla
5- Tobi
6- karalahana
7- Seray
8- Nihal

yaSASIN IKINIZDE YAZDINIzz esmada yazmıstı sılınmıstıı ama bakalım daha cok sılınırse belkıı kısmetım artar hihoyyytopuyorumnanaktan ıkınızıde

sorma canım yaa pek bi süs meraklısı saçına şu bandanayı tak kırmızı rujunu bugün neden sürmedin filan

:roflol: :roflol: :roflol:

değişiklik olsun bugünde sen sür de :)

bu ne lıstesı ayakkabı altımııı

hı hı

mutluluklar ıkınızedeeeee cnmm

sağol şeker

listeyi yazdım 9 kişiilik
çok olmaması iyi ayağım 35 nümree zaten :roflol:
ben çıkıyorum varmı sözü olan

arsima ve hayatım çok teşekkürler eklediğiniz için kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben kaçtım
yarın görüşürüz
hepinizi koskocaman öpüyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…