Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yemek takımı alacam ama nasıl alacam bılemıyorum cok kararsızım suslu puslu cıceklı falan istemıyorum.sade sık bısey arıyorum ma bulamıorum yardım edın kızlar:çok üzgünüm:

Tam benim gibisin o zaman. Yemek takımına karar verip alana kadar göbeğim çatladı. Bernardoya bak derim yerimseniben

2-3 gün önce aldığım çelik tnecere takımım ve kalabalık misafir için aldığım çaydanlık. Kendileri ayın sonuna doğru geleceğinden netteki fotolarını ekledim

Kaynak: Korkmaz

Oyyy tombiş çaydanlığın pekte şekermişşş

güle güle kullan şekerim çok şekerlerr:1hug:a.s.

Siz daha şekersiniz Şeniz Teşekkür ederim kızlar. Yaaa dün aldıklarımı eklemek için sabırsızlanıyorum bi dolu şey aldım ykm den. Çoğu da tantinonin ürünleri. Ahh daha erken gitseydim de daha neler alcaktım kimbilir :çok üzgünüm:

Hayatım teşşekkür ederim sende güzel günlerde kullan.... Burcu sağol canım seninde saçlarını gördümmm renk çok hoş olmuş ve evinin boş hailni gördüm çok güzeldi ferah ferah zemuszemus Sülfat güle güle kullan canım daha başka şeylerde vardı okurken aklımda oluyor unutuyrum sonra yaa siemens süpürge vardı kimindi o güle güle kullanın dkb senin demi adın damla hihoyyyt benim dememe gerek yok sanırsam zaten 4.sırada damla yazıo kaydirigubbakcemile3

ohh masallahhhh.... kac sayfa doldurmussunuz ya

kizlar hepinizden cok özür dilerim... aksama bir sey ekliyecegim dedim... ama olmadi neden derseniz, siparis vermistim yengeme... oda gitmis almis sagolsun ama arabada kalmis ve dayim araba ile ise gitmis... yani anca yarin aksama ekliye bilirim.... cok özür dilerim hepinizden mafoldumben
affedin emi?

görüşürüz canım hoşçakallllŞeniz hadi bakalım akşamı iple çekiyorum:dance:

aime, akşam ne ekliceksin merak ettim.
silme ma sabah bende göreyim canım.

anammmm ben çok merak ettim

özürrr

Burcucum, gün senin günün herhalde...
Saclarin, evin, terliklerin ve enistenin damatligi hepsi süper....

benim sevdiğim çiçekler
böyle top gibimi

yoksa böyle salkım sacakmı

canim gelinligini görmedim, ama bence top gibi olan daha kullanisli :uhm:

kızlar bunun gümüş renkli olanı benim düğün ayakkabım

ay süperrrr..... bende hep topuksuz ayakkabi hayal ederim gelinligimin altina ama boyum kisa :1no2::1no2: olmaz :1no2::1no2: :çok üzgünüm:

kızlarrrr selamm

slm nihal

limonlugun gercekten cok güzel güle güle kullan

yazdım bunları kağıda varmı başka

hani ben ???? :çok üzgünüm:

2-3 gün önce aldığım çelik tnecere takımım ve kalabalık misafir için aldığım çaydanlık. Kendileri ayın sonuna doğru geleceğinden netteki fotolarını ekledim
Kaynak: Korkmaz

güle güle kullan canim... a.s.

slm kızla ılk defa bu saatte burdayım

slm esmy....

slm aime ve sulfat hanımmmm
anneme geldm nete gırıyom gıdıyım az yanına ayp olmasn muckkk

tüh ya ne tatli tatli sohbet etmisiniz ben katilamadim sabahdatan sonra :-(

1- Sinem
2- Fulya
3- Zarif
4- Damla
5- Tobi
6- karalahana
7- Seray
8- Nihal
9- Buket
10- Reyhan
11. lepi (beni de unutmayın emiiopuyorumnanaktan)

anlamadim ben bu isim listesi ne icin? ayakkabiin altina yazilmak icin mi
burdaki bazi kizlarimizin dügün tarihleri belli ozamanda yaziliyor mu?

[/URL]
[/IMG]

kızlar ben oturma odasına bu köşeyi beğendim ama çok mu yazlık ev modunda olur nedersiniz.

Bu h.sonu gidip görcem kumaşını falan bilmiorum

Kaynak:Arstil

anlamadim ben bu isim listesi ne icin? ayakkabiin altina yazilmak icin mi
burdaki bazi kizlarimizin dügün tarihleri belli ozamanda yaziliyor mu?

ayakkabı altı listesi canım.. hayatım ve arisma yazcak..

benim belli değil ondan istedimm

nasılsın pashmina canım bu saatte pek boş olyo buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…