güle güle kullan canım
evet spor rahat bütün gece topukların tepesinde duramam
hee hiç rüzgar esmyyyyy kaydirigubbakcemile3
yazarım kuzucum Şeniz
1- Sinem
2- Fulya
3- Zarif
4- Damla
5- Tobi
6- karalahana
7- Seray
8- Nihal
yazdım bunları kağıda varmı başka
aayy ne güzelmiş canım yaa nerden aldın??
nihal hoşgeldin canım
bana babam biriktirdi canım onun ailesinin durumu yok o yüzden yeni yeni başlıyo birikime malesef
sorma canım yaa pek bi süs meraklısı saçına şu bandanayı tak kırmızı rujunu bugün neden sürmedin filan
:roflol: :roflol: :roflol:
mutluluklar ıkınızedeeeee cnmm
listeyi yazdım 9 kişiilik
çok olmaması iyi ayağım 35 nümree zaten :roflol:
ben çıkıyorum varmı sözü olan
Hadi kızlar herkese iyi akşamlarrr güzela.s. muhabbetler
arsima ve hayatım çok teşekkürler eklediğiniz için kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben kaçtım
yarın görüşürüz
hepinizi koskocaman öpüyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevgili N, sakın yanlış yazma canım evlenemezsem kulağını çekerimmm :)
doğru yazdık demi cicim
yazdıktan sonra resmini çekeriz kontrol edersiniz :)
ama bi sorun var hayatım nası yazacak spor ayakkabının altına
Şenizsaolllllllll cnmmm bnmm
doğru yazdık demi cicim
yazdıktan sonra resmini çekeriz kontrol edersiniz :)
ama bi sorun var hayatım nası yazacak spor ayakkabının altına
hayatım ayakkabılarını ıı gunlerde kullan çok gusel bır tercıh yapmıssın
benimki de tam tersi saçlarını sarı yapma makyaj yapma oje sürme sen doğal halinle güzelsin ki frankestein halt etmiş :roflol:
benim 40 nümero merak etmeyin istediğiniz kadar yazarım sırnaşık şey sırnaşık şey
kızlar çok takip edemedim sizi birinin ayakkabısına isim yazıyonuz sanırım buket te yazın
he bide reyhan yazın oda benim iş arkadasım onu silincek gibi bi yere yazın da bu sene everelim
öptüm hepiniziiiii
kaydirigubbakcemile5teşekkür ederim canısımmŞenizhehe bu arada adım Seray :icecream:
teşekkür ederim ayrıcaa..
meraktan geri gide gide Burcuyuda gördüm, burcuu evin çok güzelmiş, aydınlık ve ferah görünüyo.. iyi ve mutlu günlerde sağlıkla otur inşallahh..
arada çok bişey kaçırmamışımdır inşallah dicemde 3 gündür yoktum kaçırmış olmam kuvvetle muhtemel..
neyse Rabbim banada bu tatlı heyecanları nasip eder inşallahh kısa zamanda..
kızlar kendinize iyi bakın, papiniz kaçar, sağlıklı ve mutlu kalın
limonluğu çok beğendim güle güle kullan:1hug:Bukettttttt çok üzgünüm bugün YKM ye gittiim deiğin gibi yarın indirim var demiştin yaa hiç bişi kalmamış ve indirim dünmüş mafoldumben içime oturdu yaaa bende başka şeyler adlım ekol outlette çok güzel elbisler vardı uygun fiyata bide anneme bluz aldım sanki herşeyim tammış gibi mama takımı aldım ama çok ucuzdu dayanamadım 8 liraya düşürmüşler bide limonluk aldım 4 liraya ... Şiimdi geçmişi okuyayımm
Giden kızlarımız güle güle Şeniz Bu arada ayakkabıların çok cici hayatım, güle güle giy. Burciş senin terlikler de çookkk güzel. Benim de almam lazım ama sıra gelmiyorki :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?