Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

doğru yazdık demi cicim

yazdıktan sonra resmini çekeriz kontrol edersiniz :)

ama bi sorun var hayatım nası yazacak spor ayakkabının altına

saolllllllll cnmmm bnmm

aayy ne güzelmiş canım yaa nerden aldın??

nihal hoşgeldin canım

adidas'tannnn kaydirigubbakcemile3

benimki de tam tersi saçlarını sarı yapma makyaj yapma oje sürme sen doğal halinle güzelsin ki frankestein halt etmiş :roflol:

mutluluklar ıkınızedeeeee cnmm

sağol canımmmmmmmmm

listeyi yazdım 9 kişiilik
çok olmaması iyi ayağım 35 nümree zaten :roflol:
ben çıkıyorum varmı sözü olan

benim 40 nümero merak etmeyin istediğiniz kadar yazarım sırnaşık şey sırnaşık şey

Hadi kızlar herkese iyi akşamlarrr güzela.s. muhabbetler

a.s.

arsima ve hayatım çok teşekkürler eklediğiniz için kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne demek canımmm Şeniz

kızlar ben kaçtım
yarın görüşürüz
hepinizi koskocaman öpüyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar a.s.

sevgili N, sakın yanlış yazma canım evlenemezsem kulağını çekerimmm :)

kaydirigubbakcemile3 yok düzgün yazarım o zaman

kızlar çok takip edemedim sizi birinin ayakkabısına isim yazıyonuz sanırım buket te yazın
he bide reyhan yazın oda benim iş arkadasım onu silincek gibi bi yere yazın da bu sene everelim
öptüm hepiniziiiii

doğru yazdık demi cicim

yazdıktan sonra resmini çekeriz kontrol edersiniz :)

ama bi sorun var hayatım nası yazacak spor ayakkabının altına

arsima benim bi arkadaşım tüm gün sporla dolaştı boyu uzundu da zaten gerek duymadı topukluya, beyaz etikete yazıp yapıştırdı ayakkabının altına canım

hayatım ayakkabılarını ıı gunlerde kullan çok gusel bır tercıh yapmıssın

teşekkür pınarcım evet rahatlık önemli benim için

1- Sinem
2- Fulya
3- Zarif
4- Damla
5- Tobi
6- karalahana
7- Seray
8- Nihal
9- Buket
10- Reyhan

bu arada ben kaçıyom iyi akşamlar

benimkini silincek bi yere yaz bari :roflol:

ikisinin ortasını bulmak lazımmış o zaman benimki pempe ruj sürdüğümde kendinden geçiyo
:roflol: :roflol:

kızlar çok takip edemedim sizi birinin ayakkabısına isim yazıyonuz sanırım buket te yazın
he bide reyhan yazın oda benim iş arkadasım onu silincek gibi bi yere yazın da bu sene everelim
öptüm hepiniziiiii

kaydirigubbakcemile kız senin düğün belli ne isim yazmasıı burda bekarlar var

Giden kızlarımız güle güle Şeniz Bu arada ayakkabıların çok cici hayatım, güle güle giy. Burciş senin terlikler de çookkk güzel. Benim de almam lazım ama sıra gelmiyorki :çok üzgünüm:

yemek takımı alacam ama nasıl alacam bılemıyorum cok kararsızım suslu puslu cıceklı falan istemıyorum.sade sık bısey arıyorum ma bulamıorum yardım edın kızlar:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile5teşekkür ederim canısımmŞeniz
limonluğu çok beğendim güle güle kullan:1hug:
Giden kızlarımız güle güle Şeniz Bu arada ayakkabıların çok cici hayatım, güle güle giy. Burciş senin terlikler de çookkk güzel. Benim de almam lazım ama sıra gelmiyorki :çok üzgünüm:

evet kuzum ben bazı alınacakları geri plana attım bunları aldım nihayetinde ben normalde yazın bile spor ayakkabıyşla gezerim. bunları burda giyip çıkmam. ancak marmarisede spor ayakkabıyla gezersem kokarım:roflol: onun için bir kaç çift şarttıa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…