bence hic yazlik ev modunda durmaz canim... niye öyle bir düsünceye kapildin???
ayakkabı altı listesi canım.. hayatım ve arisma yazcak..
benim belli değil ondan istedimm
nasılsın pashmina canım bu saatte pek boş olyo buralar
kızlar ben oturma odasına bu köşeyi beğendim ama çok mu yazlık ev modunda olur nedersiniz.
Bu h.sonu gidip görcem kumaşını falan bilmiorum
Kaynak:Arstil
oyy kuşum sende mi burdaydınn...
Yaaam sanki kumaşı keten gibi duruyoo o hissi verdi bana fotodann
Hemşom nerdesin sen yaaa :mymeka: Gömüldün çeyizlere, allah bilir ykm nin indirimini de kaçırdın CADIARZU
oyy kuşum sende mi burdaydınn...
Yaaam sanki kumaşı keten gibi duruyoo o hissi verdi bana fotodann
pashmina ben pek beğenmedim canım ya alt kısmı yüksek ondan sanırım rengini beğendim ama
Sulfatcım bilmiorum ki bunun ölçüleri falan uyuyo galiba nette bu renkte olanı vardı sadece,
senin cıvıl cıvıl sevdiğini biliyorum bende aşkımda sevioz böyle dingin renkleri aksesuarla cıvıl cıvıl yaparım bende dimi ama?? delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bide yataştan ölçüleri tutan bi model vardı belki sen onu beğenmişinidr nasıl güzel bir kırmızı anlatamam oda olabilir renk tercihi de var hemde yatak oluomuş,
kafamdakiler bunlar ama hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Walla canımm yaa şimdi geçmişi gördüm buket yazmış sende yeni ciciler almışsın kaçırdımm walla mafoldumben
Sadece düne özel bi indirimmiymiş ? Güzel şeyler varmıydıı senağlama
sulfat ne diycem yataştakinin oturması rahat değilmi pekii ???
Sadece düne özeldi canım ve adi ykm bana msj atmadı. Kardeşim arayıp haber verdi. Tüm ev tekstil ve mutfak eşyaları yarı fiyatınaydı. Yani ykm ye girdiğinde gördüğün tüm o güzel şeylerin hepsi. Ben 3 gibi gittim polo ve english home'un nevresimleri resmen yağmalanmıştı. Yerlerde yastık topluyordu elemanlar. Üzüldüm alamadığıma misafir için filan çarşaf alcaktım mafoldumben Ama tantitoninin bi çok ürününü aldım. Ar yıldızın 3 lü cezvesini aldım en çok ona sevindim. Ama aldığım bulaşıklık vardı yaa 35 olan yarı fiyatınaydı senağlama Başucu sürahisi, kepçe seti, kek fanusu hepsi hepsi senağlama Ne üzüldüm anlatamam. Hoş kek fanusu zaten yoktu ben son ikiden birini almıştım sositososito
bu ykm nin kafasına geçircem ürünlerini cep telime mesaj gelmedi kend siteleriinede yazmamışlar uyuz insanlar yaaa
Hadi yaa mafoldumben Ama ben o aryıldızın çezvee takımına bayılmıştımm mafoldumben
Dün bende kemeraltındaydım bilseydim giderdimm senağlama Aldığın cezve takımında karıştırma kaşığıda varmıydı ? Hemşomm fotolar yokmuu :1no2:
bu ykm nin kafasına geçircem ürünlerini cep telime mesaj gelmedi kend siteleriinede yazmamışlar uyuz insanlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?