Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayakkabı altı listesi canım.. hayatım ve arisma yazcak..

benim belli değil ondan istedimm

nasılsın pashmina canım bu saatte pek boş olyo buralar

teşkür edrim miniğim evet yemek yedik topladık ortalığı falan herkes bi kenara çekilince banada net kaldı, çalışnalar yok yaa o yüzden sessiz oluıooı

kızlar ben oturma odasına bu köşeyi beğendim ama çok mu yazlık ev modunda olur nedersiniz.

Bu h.sonu gidip görcem kumaşını falan bilmiorum

Kaynak:Arstil

Bu renk mi olcak canım. Ben oturma odası için daha cıvıl cıvıl renkleri tercih ettiğim için tarzım değil ama model olarak çok hoş

Hemşom nerdesin sen yaaa :mymeka: Gömüldün çeyizlere, allah bilir ykm nin indirimini de kaçırdın CADIARZU

Sulfatcım bilmiorum ki bunun ölçüleri falan uyuyo galiba nette bu renkte olanı vardı sadece,

senin cıvıl cıvıl sevdiğini biliyorum bende aşkımda sevioz böyle dingin renkleri aksesuarla cıvıl cıvıl yaparım bende dimi ama?? delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bide yataştan ölçüleri tutan bi model vardı belki sen onu beğenmişinidr nasıl güzel bir kırmızı anlatamam oda olabilir renk tercihi de var hemde yatak oluomuş,

kafamdakiler bunlar ama hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Hemşom nerdesin sen yaaa :mymeka: Gömüldün çeyizlere, allah bilir ykm nin indirimini de kaçırdın CADIARZU

Walla canımm yaa şimdi geçmişi gördüm buket yazmış sende yeni ciciler almışsın kaçırdımm walla mafoldumben

Sadece düne özel bi indirimmiymiş ? Güzel şeyler varmıydıı senağlama

oyy kuşum sende mi burdaydınn...

Yaaam sanki kumaşı keten gibi duruyoo o hissi verdi bana fotodann

canim resim ilk eklediginde kücüktü...
model olarak filan cok hos...
rengide cok güzel ben severim bu tonlari cok agir duruyor... sulfatin dedigi gibi oturma odan civil civil olsun istiyorsan bu tonlari alma derim ama agir dursun dersen bence uygun

Son düzenleme:
pashmina ben pek beğenmedim canım ya alt kısmı yüksek ondan sanırım rengini beğendim ama

annemde hem yüksek hem geniş ayakların yere basmaz dioo sormaa koptum bende

dedimki test edip oturup zıplamadan almayız gerçi benimkinin boy problemi yokta, rahat olmalı oturma odası için bu tarz ürünler

Önce yanlışlıkla bi tuşaa bastım klavyemin ekranımın rengi döndüü :bbo: Ama düzelttim çok şükürrr :Saruboceq:

Biz de her oda beyaz ve kahve olmasın istedik. Ben sıkılırım her yer aynı tonlarda olursa. Ama siz dingin renk seviyorsanız bu tam size göreymiş canım. kaydirigubbakcemile5 Yataşta yatak olanı da gördüm ben canım. Kırmızısının tonu çok güzel. Ama arkaya yaslanılan kısım her iki taraftan da yan kısımlar da yok o hoşuma gitmedi. Zaten önemli olan senin ölçülerin canım. Bu uyduysa ve beğendiyseniz kaçırmayın yerimseniben

Walla canımm yaa şimdi geçmişi gördüm buket yazmış sende yeni ciciler almışsın kaçırdımm walla mafoldumben

Sadece düne özel bi indirimmiymiş ? Güzel şeyler varmıydıı senağlama

Sadece düne özeldi canım ve adi ykm bana msj atmadı. Kardeşim arayıp haber verdi. Tüm ev tekstil ve mutfak eşyaları yarı fiyatınaydı. Yani ykm ye girdiğinde gördüğün tüm o güzel şeylerin hepsi. Ben 3 gibi gittim polo ve english home'un nevresimleri resmen yağmalanmıştı. Yerlerde yastık topluyordu elemanlar. Üzüldüm alamadığıma misafir için filan çarşaf alcaktım mafoldumben Ama tantitoninin bi çok ürününü aldım. Ar yıldızın 3 lü cezvesini aldım en çok ona sevindim. Ama aldığım bulaşıklık vardı yaa 35 olan yarı fiyatınaydı senağlama Başucu sürahisi, kepçe seti, kek fanusu hepsi hepsi senağlama Ne üzüldüm anlatamam. Hoş kek fanusu zaten yoktu ben son ikiden birini almıştım sositososito

sulfat ne diycem yataştakinin oturması rahat değilmi pekii ???

Canım komik olcak ama o kadar çok koltuğa oturdum ki o gün, hiç hatırlamıyorum bile kaydirigubbakcemile3

Hemşom yaaa bir de aksesuarlar da indirimliydi, salonuma alırdım erken gitseydim. Hep yazıyordum yaa ykm de çok güzel diye. Gittim bişey bırakmamışlardı

Hadi yaa mafoldumben Ama ben o aryıldızın çezvee takımına bayılmıştımm mafoldumben
Dün bende kemeraltındaydım bilseydim giderdimm senağlama Aldığın cezve takımında karıştırma kaşığıda varmıydı ? Hemşomm fotolar yokmuu :1no2:

bu ykm nin kafasına geçircem ürünlerini cep telime mesaj gelmedi kend siteleriinede yazmamışlar uyuz insanlar yaaa

Canım o karıştırma kaşığı set halindeki ile veriliyor. Ben o gördüğün setin cezve takımını aldım kaşığını da 3 lü şekilde tantitoniden aldım. Cezve 55 liraydı 27.5 aldım. Fotolar yok çünkü çok şey aldım taşıyamadım nişanlım kendi evine götürdü. Bu gece yada yarın gelcek hepsi eklicem mutlaka. Yaaa bişey daha söylim iyice üzül. Yeni konakta da ctesi ve dün yine ev reyonunda % 50 indirim varmış. Ben bunu dün akşam öğrendim. Sarev nevresimler yarı fiyatınaymış yaa, çok güzel bardaklar, aksesuarlar vardı orda da. Neyse ykm den aldıklarımla idare edicem

bu ykm nin kafasına geçircem ürünlerini cep telime mesaj gelmedi kend siteleriinede yazmamışlar uyuz insanlar yaaa

Evet canım anlamadım neye göre msj gönderdiler. Normalde zırt pırt mesajları geliyor bu sefer gelmedi. Bugün kuzenim de diyo bana gelmedi niye haber vermedin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…