Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaaa iyiki çalışmıyoz haaa bu dönemde yoksa hepten bitmiştik. Ben yıkancakları orda yıkarım yaaa burda uğraşamıcam vala. Ben yemeden kesildim yaaa ne yapcam bilmem

iyi akşamlar ben geldımmm

Hoşgeldin diğer hemşom kaydirigubbakcemile3

Beğenmek ne demek cicim bayıldımm opuyorumnanaktan Çok cici olmuşş Şeniz
Nasılsın bakalım ?

ayyyy çok sewındım begenmene ben çok ıyıyım bugun aşkımla arcelıge gıttık mıkrodalga fırın aldık :) sen nasılsın bakalım

Hoşgeldin diğer hemşom kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk ben sana hemşom dıye mıyom beta kızar dıye kaydirigubbakcemile3

yetümmmmmdelikafaduldenpopişleri şıkıştırın ben geldim..sıcak çikolata hazırlıyorum..kaç kişiyiz...kaydirigubbakcemile3naber kızlara.s.

İyi diyelimm iyi olalımm yorgunumm sadece benneyaptımki
Hayırlısı olsun pınarcımm sende başladın hani yavaş yavaş çeyizlere yerimseniben
Aşk olsunn hemşomun hemşosu benimde hemşom sayılırrr Şeniz
yetümmmmmdelikafaduldenpopişleri şıkıştırın ben geldim..sıcak çikolata hazırlıyorum..kaç kişiyiz...kaydirigubbakcemile3naber kızlara.s.
Benn varımmm hihoyyyt Hoşgeldinnnn canummm Şeniz

kızlar bugün kına kıyafetlerimi aldık..
abiyem çarşamba günü terziden gelicek ama kaftanı mı ekliyim şimdiden
yine Rabbim yardım etti..abiyelerin uzun kollusunu bulamıyordum.çok şık elbiseler denedim ama üzerine cepken giyince hüsran oldular..
son anda heryeri kapalı bir abiye buldum ..terziden gelsin hemen eklicem onu da inşAllah..

Başıyazmalım kaftanın ne güzelmiş benim bindallının üstü gibi ince tüldenn yanmıcaz sıcaktan inşallahh kaydirigubbakcemile3
Bu arada arkadaşlarının aldığı hediyelere bayıldımm yerimseniben Hattan anneme dedim bak annesi dikiş makinesi almış çeyizine dedimm sen dikiş dikebiliyormusun dedi bana :mymeka: kaydirigubbakcemile3

evet canım incecik tül yakmaz inşAllah..zaten bununla kısa süre durucam diğer elbisemle uuzn geçircem zamanı..bakalım yaksa da gelin yanar napalım..
gelin acıkmaz gelin susumaz gelin yorulmaz hep bu öğütler veriliyor uuzn süredirkaydirigubbakcemile3

arkadaşlarımdan Rabbim razı olsun inşAllah..gerçekten beni çok mutlu ettiler..
anneciğinin ellerinden öpüyorum ve diyorum ki;
teyzecim eudorabeta ya da al makine biz beraber dikişe gider öğrenirizkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktandelikafadulden

Evet bende kısa giyicem bide ben o gece 3 kıyafet daha değiştiricem :1shok: Bide göçmen şalvarı giyicemm benneyaptımki
Gelinlerr taştanmıı kaydirigubbakcemile3 Eskidenmiş o yorulmayan susamayan gelinler kaydirigubbakcemile3

Annem eğer heves edersen evdekini verim dedi ama canım bizdeki dolaplı olanlardan bide onu koyacak yermi arıcam evde Her şeyi biliyorum bi dikişide bilmeyim dimi kayınvalide tüm dikişlerini bana diktirir sonra kaydirigubbakcemile3

Başıyazmalıkız bindallına bayıldım bu incecik bindallılar yeni ço,ıktı sanırım gelinleri yaz sıcağında pişmekten kurtardı.akabısıyla kemeriyle çok hoş gerçekten...

Beta bitir artık bebişim davetiyeleri bizede göster merak ettim. sende halletmişsin avizeleri bende aldım.güle güle kullan şekercim.o mutfak eşyaları benimde koli koli doldu nereye sığdırcam bilmom marketlere geri satsam olurmuki şakkıdı

Pashmina artık kahve falında son trendi yakalamış bulunmaktayız kuşum süper fikir :lepi:

günaydin.. kizlar gizli kapakli giriyorumya internette allah sonumu hayirli eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…