iyi akşamlar ben geldımmm
Hoşgeldinn pınarcıkk hihoyyyt
ayyy ayy ayyyy avatarın ne güzel olmuşş böcüklenmişinn opuyorumnanaktan
hoşbılduk betacıkkkk begenmene sewındımmmm Şeniz
Evet sana gönderdiğim şekerlerdenWalla hemşom fazladan alma derim ben inan kolilerken çok kızdım kendimee Çok üzgünüm çoook Ne kaa doyumsuzmuşum dedim benneyaptımki walla 2 gündür yorgunluktan değil pc yi açmak kolumu bile kaldırmaya halim yoktu
iyi akşamlar ben geldımmm
Beğenmek ne demek cicim bayıldımm opuyorumnanaktan Çok cici olmuşş Şeniz
Nasılsın bakalım ?
Hoşgeldin diğer hemşom kaydirigubbakcemile3
yetümmmmmdelikafaduldenpopişleri şıkıştırın ben geldim..sıcak çikolata hazırlıyorum..kaç kişiyiz...kaydirigubbakcemile3naber kızlara.s.
İyi diyelimm iyi olalımm yorgunumm sadece benneyaptımkiayyyy çok sewındım begenmene ben çok ıyıyım bugun aşkımla arcelıge gıttık mıkrodalga fırın aldık :) sen nasılsın bakalım
hoşbulduk ben sana hemşom dıye mıyom beta kızar dıye kaydirigubbakcemile3
Benn varımmm hihoyyyt Hoşgeldinnnn canummm Şenizyetümmmmmdelikafaduldenpopişleri şıkıştırın ben geldim..sıcak çikolata hazırlıyorum..kaç kişiyiz...kaydirigubbakcemile3naber kızlara.s.
Başıyazmalım kaftanın ne güzelmiş benim bindallının üstü gibi ince tüldenn yanmıcaz sıcaktan inşallahh kaydirigubbakcemile3kızlar bugün kına kıyafetlerimi aldık..
abiyem çarşamba günü terziden gelicek ama kaftanı mı ekliyim şimdiden
yine Rabbim yardım etti..abiyelerin uzun kollusunu bulamıyordum.çok şık elbiseler denedim ama üzerine cepken giyince hüsran oldular..
son anda heryeri kapalı bir abiye buldum ..terziden gelsin hemen eklicem onu da inşAllah..
Başıyazmalım kaftanın ne güzelmiş benim bindallının üstü gibi ince tüldenn yanmıcaz sıcaktan inşallahh kaydirigubbakcemile3
Bu arada arkadaşlarının aldığı hediyelere bayıldımm yerimseniben Hattan anneme dedim bak annesi dikiş makinesi almış çeyizine dedimm sen dikiş dikebiliyormusun dedi bana :mymeka: kaydirigubbakcemile3
evet canım incecik tül yakmaz inşAllah..zaten bununla kısa süre durucam diğer elbisemle uuzn geçircem zamanı..bakalım yaksa da gelin yanar napalım..
gelin acıkmaz gelin susumaz gelin yorulmaz hep bu öğütler veriliyor uuzn süredirkaydirigubbakcemile3
arkadaşlarımdan Rabbim razı olsun inşAllah..gerçekten beni çok mutlu ettiler..
anneciğinin ellerinden öpüyorum ve diyorum ki;
teyzecim eudorabeta ya da al makine biz beraber dikişe gider öğrenirizkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktandelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?