Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayaatım, çok güzel nike ın bu ayakkabısı. güle güle zıpla bunlarla. :)

sulfatcım tencerelerini çaydanlığını güleg üle kullan canım. tombiş çeydanlığının tıpkısı bende de war :)

yazmalım, ne güzelmiş kınalığın. mutlulukla giy arkidişim.

beta, maşallhı var kolilerinin, bide eve taşırsanız tamamdır. avizelerinin fotosu nerde bakim??

gamze esmy mandilin hoşeldiniz kızlar

gamze nasıl gidiyr hamilelik? benim yengem hamile 2,5 aylık şuan ama baya kötü geçiyor.afedersin hep mide bulantısı 5 kilo verdi hamilelik başlangıcından buyana

bu arada kızlar dün evimizin boyasını seçtik filli boya bademi 1090

[yukarda güzel çkmadı yaa

pashmina salon oturma odası ayrı yapcaksan olabılır ama tek odaysa hıc kullanıslı olmaz
cok kucuk ayrı yapcaksanda salonunu bole renkler sec bence oturma odanı daha renklı
ama okudum sanırım cok renklı sevmıyon

basıyazmalı sende bındallı gıycen yanı cok guzel cnm
am azor olmuycakmı abıyenı gıycen once basın felan yapılı nasıl olacak

parpalm coks agol sende hosgeldın dedıgın renkı cıkaramadım netten bakayım bii

günaydın kızlar,
geçmişe hiç bakamadım çok gerilerdeyim bugüneyetişemem o yüzden herkes aldıkalrını iyi günlerde kullansın.

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bktbb, Arsima+, burcuözge+, dimples+, dkb+, eccu+, eminebora, esmy+, mandilin+, parpalm+, sirrus, yasmin83

kızlar bakın ne diyecem morla boyadığım sirrus topiğimizin yeni üyesi benimde iş arkadasım şimdi onun çeyizini düzücez haberiniz olsun...

a.s slm kızlar. buketin ayakkabılarınızın altina ismimi yazdırarak tez zamanda evlenmemi istediği reyhan ben.a.s

başı yazmalım kınalığın çok güzelmiş canım sanada çok yakışıcakopuyorumnanaktan
sulfatçım tencerelerin ve çaydanlığın süper cicim bayılıyorum bu tombiş çaydanlıklara çok şeker oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…