annemde hem yüksek hem geniş ayakların yere basmaz dioo sormaa koptum bende
dedimki test edip oturup zıplamadan almayız gerçi benimkinin boy problemi yokta, rahat olmalı oturma odası için bu tarz ürünler
Hemşommm amaaa amaaaa çok kötüsünnn mafoldumbenCanım o karıştırma kaşığı set halindeki ile veriliyor. Ben o gördüğün setin cezve takımını aldım kaşığını da 3 lü şekilde tantitoniden aldım. Cezve 55 liraydı 27.5 aldım. Fotolar yok çünkü çok şey aldım taşıyamadım nişanlım kendi evine götürdü. Bu gece yada yarın gelcek hepsi eklicem mutlaka. Yaaa bişey daha söylim iyice üzül. Yeni konakta da ctesi ve dün yine ev reyonunda % 50 indirim varmış. Ben bunu dün akşam öğrendim. Sarev nevresimler yarı fiyatınaymış yaa, çok güzel bardaklar, aksesuarlar vardı orda da. Neyse ykm den aldıklarımla idare edicem
Hemşommm amaaa amaaaa çok kötüsünnn mafoldumben
Peki senin aldığın bulaşıklıktan varmıydıı ? Yok dee bende düşüpp bayılayımm -tatlicadiarzu-
Vardı canım yaaa hem de bi doluuuuuEn çok da yeşil vardı iyice üzüldüm. Kırmızı ve beyazı da vardı.Üstelik 17.50 lira senağlama
ayy kızlar çok güldüm yaa, bir tane topic açmışlar içtikleri kahvenin fincanın fotoğrafını çekip yorum yapıolar çok da hoşuma gitii.
Güldüm ama akla güldüm ne cin fikir ya benim aklıma gelmedi valla, burası sayesdinde hiç bişeyden mağrum kalmıycazz
ayy kızlar çok güldüm yaa, bir tane topic açmışlar içtikleri kahvenin fincanın fotoğrafını çekip yorum yapıolar çok da hoşuma gitii.
Güldüm ama akla güldüm ne cin fikir ya benim aklıma gelmedi valla, burası sayesdinde hiç bişeyden mağrum kalmıycazz
Gitsemm alsamm vermezlermii yine o parayaaYeşil alıcam bende mafoldumben
Ben mutfağama yeşil lamba aldım.Çok alakasız gibi görünüyorr ama halımın içinde yeşil tonları çok diye aldım benim mutfak mavii :uhm: Başka renkleri yoktu.Gidim o bulaşıklıktanda alayım takım olsun bari kaydirigubbakcemile3 Öff çok sinirr oldum bak şimdii Çok üzgünüm çoook
Hemşomm şu ilaçların adını söylücektin sen banaa CADIARZU
canim resim ilk eklediginde kücüktü...
model olarak filan cok hos...
rengide cok güzel ben severim bu tonlari cok agir duruyor... sulfatin dedigi gibi oturma odan civil civil olsun istiyorsan bu tonlari alma derim ama agir dursun dersen bence uygun
kumasi hakkinda bisey demiyecegim cünkü anlamam ben o islerden
ayy süperr nerdeydi link atsana canım :roflol:
Sana msnden yazcam şimdi ilaçları ama ben daha almadım yaaa, yarın karnemi yanıma alayım.
kısslar ben kaçıorumm dizim başlıycak birazdan,
sizlere iyi sohbetler benim de çenem düştü bugünn çokk gideyim birazda evdekilerin kafasını şişireyimmm
Hemşom bak kurdelelediğin şeyleri, herbişeyinin fotoğrafını çek haaa kaydirigubbakcemile3 Çeyiz giderken, bana da lazım olcak kaydirigubbakcemile3 Yaaaa ben mutfağı nasıl sığdırcam derdine düştüm. Hatta sırf bu nedenle dün ykm de beğendiğim bazı şeyleri almadım. Gerekli olanları listemdekileri aldım
kısslar ben kaçıorumm dizim başlıycak birazdan,
sizlere iyi sohbetler benim de çenem düştü bugünn çokk gideyim birazda evdekilerin kafasını şişireyimmm
kızlar hepinize iyi geceler bol sohbetler Şeniz
Çokk işinn var senindee çokk kaydirigubbakcemile3 Benim mutfak eşyalarım saydım 22 orta boy kolii oldu kaydirigubbakcemile3 Amma almışımm annemde almışş..
Aboooo benim daha kolilerin çok küçük bi kısmı yapıldı valaGözüm doymadan almışım almışım sonra ne etcem diye düşünürüm kaydirigubbakcemile3 Nikah şekeri işine çok sevindim yaa, geçen gönderdiğin mi olcak yerimseniben Kadının fendi erkeği yendi kaydirigubbakcemile5 Avizelerin de hayırlı olsun canım, eee sen niye foto eklemiyon artık bakayım :mymeka: Masan gümüşlüğün gelcekti ton farkı var demişti nişanlın ne oldu? Nİye eklemiyosun albümüne :mymeka:
Bizde oturma odasına köşe koltuk aldık 4 temmuzda gelcek. Şimdi geriye büyük eşya olarak mutfak masası ve oturma odasına tv ünitesi kaldı. Mutfağa cam masa baktık geçen gün. Masa iyi de sandalyeler çok pahalı :1shok: Benim mutfağı biliyon sen baya büyük 6 kişilik masa alcaz. Annemler filan geldiğinde de mutfakta yeriz yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?