Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

annemde hem yüksek hem geniş ayakların yere basmaz dioo sormaa koptum bende

dedimki test edip oturup zıplamadan almayız gerçi benimkinin boy problemi yokta, rahat olmalı oturma odası için bu tarz ürünler

koltukta o çok önemli canım oturduğun zaman hen sırtını rahatça arkaya yaskayabilmelisin hemde ayakların yere basmalı
mağazada bunu denemeden alma...ben misafirliğe gittiğimde mesela çok rahatsız oluyorum öle olmadığında zaten miniğim kaydirigubbakcemile3

Hemşommm amaaa amaaaa çok kötüsünnn mafoldumben
Peki senin aldığın bulaşıklıktan varmıydıı ? Yok dee bende düşüpp bayılayımm -tatlicadiarzu-

Hemşommm amaaa amaaaa çok kötüsünnn mafoldumben
Peki senin aldığın bulaşıklıktan varmıydıı ? Yok dee bende düşüpp bayılayımm -tatlicadiarzu-

Vardı canım yaaa hem de bi doluuuuu En çok da yeşil vardı iyice üzüldüm. Kırmızı ve beyazı da vardı.Üstelik 17.50 lira senağlama

ayy kızlar çok güldüm yaa, bir tane topic açmışlar içtikleri kahvenin fincanın fotoğrafını çekip yorum yapıolar çok da hoşuma gitii.

Güldüm ama akla güldüm ne cin fikir ya benim aklıma gelmedi valla, burası sayesdinde hiç bişeyden mağrum kalmıyca
zz

Vardı canım yaaa hem de bi doluuuuu En çok da yeşil vardı iyice üzüldüm. Kırmızı ve beyazı da vardı.Üstelik 17.50 lira senağlama

Gitsemm alsamm vermezlermii yine o parayaa Yeşil alıcam bende mafoldumben
Ben mutfağama yeşil lamba aldım.Çok alakasız gibi görünüyorr ama halımın içinde yeşil tonları çok diye aldım benim mutfak mavii :uhm: Başka renkleri yoktu.Gidim o bulaşıklıktanda alayım takım olsun bari kaydirigubbakcemile3 Öff çok sinirr oldum bak şimdii Çok üzgünüm çoook

Hemşomm şu ilaçların adını söylücektin sen banaa CADIARZU

Hadiyaaa kaydirigubbakcemile3 Anamm daha neler görücezzz kaydirigubbakcemile3
Annem bugün bişe sordu bilmiyorum dedim.Oda bana demezmii şu kk na gir bi bak arkdaşlarına sor onlar kesin bilir diyee kaydirigubbakcemile3 Ay nee güldüm bende kaydirigubbakcemile3

ayy süperr nerdeydi link atsana canım :roflol:

Sana msnden yazcam şimdi ilaçları ama ben daha almadım yaaa, yarın karnemi yanıma alayım.

ayy süperr nerdeydi link atsana canım :roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/285996-kahve-falindan-anlayanlar.html

bak kuşşum yukardan

Hemşom bak kurdelelediğin şeyleri, herbişeyinin fotoğrafını çek haaa kaydirigubbakcemile3 Çeyiz giderken, bana da lazım olcak kaydirigubbakcemile3 Yaaaa ben mutfağı nasıl sığdırcam derdine düştüm. Hatta sırf bu nedenle dün ykm de beğendiğim bazı şeyleri almadım. Gerekli olanları listemdekileri aldım

kısslar ben kaçıorumm dizim başlıycak birazdan,

sizlere iyi sohbetler benim de çenem düştü bugünn çokk gideyim birazda evdekilerin kafasını şişireyimmm

Çokk işinn var senindee çokk kaydirigubbakcemile3 Benim mutfak eşyalarım saydım 22 orta boy kolii oldu kaydirigubbakcemile3 Amma almışımm annemde almışş bi çok şeyide ablama bıraktım istemedim.Düdüklü,fritözz,fincan takımları robott kaydirigubbakcemile3
Hepsinden 2 tane olunca bıraktım annem lazım olursa gelir alırsın dedi..
Çok dolduu salonn nasıl taşıcaklar 5.kata merak ediyorumm sıkı sıkı bantladım hepsinii yerimseniben

Dün bizde avizeleri makul bi fiyata hallettik.Banyo aksesuarlarını aldık.(havluluk,tuvalet kağıdı askısı,küçük tuvaletin lavabosu için ayna ve raf gibi..)
Nikah şekerlermizin siparişini verdik.Amcanın annesinin adıyla benim adım aynı çıkınca hüzünlendi bana nikah şekeri sepetini hediye etti.TEmmuzda teslim alıcam istediğim nikah şekerleri olacak bu arada opuyorumnanaktan

DAvetiyemi bitiremedim tülleri kaldı bi tek bu hafta bitirmem lazımm benneyaptımki

Çokk işinn var senindee çokk kaydirigubbakcemile3 Benim mutfak eşyalarım saydım 22 orta boy kolii oldu kaydirigubbakcemile3 Amma almışımm annemde almışş..

Aboooo benim daha kolilerin çok küçük bi kısmı yapıldı vala Gözüm doymadan almışım almışım sonra ne etcem diye düşünürüm kaydirigubbakcemile3 Nikah şekeri işine çok sevindim yaa, geçen gönderdiğin mi olcak yerimseniben Kadının fendi erkeği yendi kaydirigubbakcemile5 Avizelerin de hayırlı olsun canım, eee sen niye foto eklemiyon artık bakayım :mymeka: Masan gümüşlüğün gelcekti ton farkı var demişti nişanlın ne oldu? Nİye eklemiyosun albümüne :mymeka:

Bizde oturma odasına köşe koltuk aldık 4 temmuzda gelcek. Şimdi geriye büyük eşya olarak mutfak masası ve oturma odasına tv ünitesi kaldı. Mutfağa cam masa baktık geçen gün. Masa iyi de sandalyeler çok pahalı :1shok: Benim mutfağı biliyon sen baya büyük 6 kişilik masa alcaz. Annemler filan geldiğinde de mutfakta yeriz yerimseniben

Evet sana gönderdiğim şekerlerden Walla hemşom fazladan alma derim ben inan kolilerken çok kızdım kendimee Çok üzgünüm çoook Ne kaa doyumsuzmuşum dedim benneyaptımki walla 2 gündür yorgunluktan değil pc yi açmak kolumu bile kaldırmaya halim yoktu bugünde geri kalanı toparladık öldüm bittim kafamçokkarıştı Bide annem kullanacağım tüm mutfak eşyalarını yıkayıp koliletti kafamçokkarıştı
Fotolarıda eklerim en kısa zamanda yerimseniben masam,gmüşlük gelmiş açık bambu aldık sadecesandalye ayaklarında ton farkı var bide sehpa birazdaha açık ama gözü yormuyor sorun yok yanii kalsın öyle dedim.Gümüşlüğünde içi ışıklı,ışıkları yanmadı onu söylücem gelsin yapsınlar kayınpeder saolsun hiç kontrol ettirmemiş Çok üzgünüm çoook
Yarında beyaz eşyalarımı söylücem getirip kursunlar..2 senedir mağazada bekliyor kaydirigubbakcemile3 Daha aksesuarlarım alınacak haftasonu kemeraltı kapalıydı.Bu haftaiçi uğrayabilirsem onlarıda halledicem inş..Bi yerde beğendim onu alıcam sana bahsettiğim
Öfff çok uzun yazdım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…