öff ya sinir oluom bu dk hapına yan etkilerini duydukça
uğur böcüğü;[COLOR="red" .!.:sirrus [/COLOR]h geldın nışanlı sözlu yada bekar mısn[/B]
esma bende kullanıom 2 haftadır bende bi yan etkisini görmedim???
benimkini silincek bi yere yaz bari :roflol:
ikisinin ortasını bulmak lazımmış o zaman benimki pempe ruj sürdüğümde kendinden geçiyo
:roflol: :roflol:
Giden kızlarımız güle güle Şeniz Bu arada ayakkabıların çok cici hayatım, güle güle giy. Burciş senin terlikler de çookkk güzel. Benim de almam lazım ama sıra gelmiyorki :çok üzgünüm:
2-3 gün önce aldığım çelik tnecere takımım ve kalabalık misafir için aldığım çaydanlık. Kendileri ayın sonuna doğru geleceğinden netteki fotolarını ekledimKaynak: Korkmaz
ay süperrrr..... bende hep topuksuz ayakkabi hayal ederim gelinligimin altina ama boyum kisa :1no2::1no2: olmaz :1no2::1no2: :çok üzgünüm:
1- Sinem
2- Fulya
3- Zarif
4- Damla
5- Tobi
6- karalahana
7- Seray
8- Nihal
9- Buket
10- Reyhan
11. lepi (beni de unutmayın emiiopuyorumnanaktan)
kızlar ben oturma odasına bu köşeyi beğendim ama çok mu yazlık ev modunda olur nedersiniz.
Bu h.sonu gidip görcem kumaşını falan bilmiorum
Kaynak:Arstil
Çokk işinn var senindee çokk kaydirigubbakcemile3 Benim mutfak eşyalarım saydım 22 orta boy kolii oldu kaydirigubbakcemile3 Amma almışımm annemde almışş bi çok şeyide ablama bıraktım istemedim.Düdüklü,fritözz,fincan takımları robott kaydirigubbakcemile3
Hepsinden 2 tane olunca bıraktım annem lazım olursa gelir alırsın dedi..
Çok dolduu salonn nasıl taşıcaklar 5.kata merak ediyorumm sıkı sıkı bantladım hepsinii yerimseniben
Dün bizde avizeleri makul bi fiyata hallettik.Banyo aksesuarlarını aldık.(havluluk,tuvalet kağıdı askısı,küçük tuvaletin lavabosu için ayna ve raf gibi..)
Nikah şekerlermizin siparişini verdik.Amcanın annesinin adıyla benim adım aynı çıkınca hüzünlendi bana nikah şekeri sepetini hediye etti.TEmmuzda teslim alıcam istediğim nikah şekerleri olacak bu arada opuyorumnanaktan
DAvetiyemi bitiremedim tülleri kaldı bi tek bu hafta bitirmem lazımm benneyaptımki
kızlar bugün kına kıyafetlerimi aldık..
abiyem çarşamba günü terziden gelicek ama kaftanı mı ekliyim şimdiden
yine Rabbim yardım etti..abiyelerin uzun kollusunu bulamıyordum.çok şık elbiseler denedim ama üzerine cepken giyince hüsran oldular..
son anda heryeri kapalı bir abiye buldum ..terziden gelsin hemen eklicem onu da inşAllah..
hayaatım, çok güzel nike ın bu ayakkabısı. güle güle zıpla bunlarla. :)
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bktbb, Arsima+, burcuözge+, dimples+, dkb+, eccu+, eminebora, esmy+, mandilin+, parpalm+, sirrus, yasmin83
kızlar bakın ne diyecem morla boyadığım sirrus topiğimizin yeni üyesi benimde iş arkadasım şimdi onun çeyizini düzücez haberiniz olsun...
kuzummm hoşgeldin opuyorumnanaktan
mengene alt tabla komplesini yaptınmı laelaelaelaelae böö iğrençti tamam sustumm kaydirigubbakcemile3
hee doru unuttum be düğündaş kafam çok dolu
kızlar koltuklarım geldi hihoyyyt
ama su hala acılmadı genel temizlik yapılamıyor benneyaptımki
sirrus canım hoşgeldinn
başiyazmalikiz bindallin cok yakismis tatlim
sadece bıyerlerını 1 beden buyutuyorr
hassas oluyor
hoşgeldin canımma.s slm kızlar. buketin ayakkabılarınızın altina ismimi yazdırarak tez zamanda evlenmemi istediği reyhan ben.a.s
kız sendemi yol arkadaşımı izlion yoksaaa?kısslar ben kaçıorumm dizim başlıycak birazdan,
sizlere iyi sohbetler benim de çenem düştü bugünn çokk gideyim birazda evdekilerin kafasını şişireyimmm
bu ne ya bu ne yaa 10 kişilik listede kimsenin aklına ben gelmedimmiteşekkür pınarcım evet rahatlık önemli benim için
1- Sinem
2- Fulya
3- Zarif
4- Damla
5- Tobi
6- karalahana
7- Seray
8- Nihal
9- Buket
10- Reyhan
bu arada ben kaçıyom iyi akşamlar
kızlar herkese günaydın öncelikle
5 günüm kaldı çok heyecanlıyım, çok gerginim, çok mutsuzum, çok mutluyum ve çok korkuyorum... Güneşi tutasım geliyor günü döndürmesin diye, bi yandan da itesim geliyor bu günler çabuk geçsin diye...
Şu son günlerde yapmadığım, üşendiğim, etrtelediğim bi sürü bencil heraketimin olduğunu, anneme ne kadar haksızlıklar yaptığımı anladım. Ve günlerdir kendimle hesaplaşıyorum. Şu an bunları yazarken ağlıyorum. Keşke daha fazla evde annemle otursaymışım, keşke odama gidip kendi halimde takılmak yerine annemle salonda tv seyretseymişim. keşke ev işi konusunda daha fazla yardım etseymişim anneme... keşke, keşke...
bikaç gündür sürekli annemle oturuyorum, ona yardım ediyorum, kızmıyorum, yüksek sesle konuşmuyorum ve biliyorum ki bunlar benim son çırpınışlarım...
bazen vazgeçmek istiyorum senağlama
neyse benim kuaföre gitmem lazım, röfle yapılcak bugün işim uzun o yüzden muhtemelen ya geç gelirim ya gelemem bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?