Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

öff ya sinir oluom bu dk hapına yan etkilerini duydukça

YA BUYUTME YAAA
AHA BANA BİŞEY OLMADI BELKİDE OLDU BEN FARKETMIYOM BEN CUNKU OKADAR DIKAATSİZİMMMMM hihoyyyt
MİNİK HOŞ GELDİN
BUKET DUN MKARKEETTE KURABIYE GORDUM ACIBADEM BEN HIC SEVMIYOM YAAAA
RUYAMDADA KKNIN KIZLARINI GORDÜM KAFAYI YEDIM YAAAkaydirigubbakcemile

buket tam emin degilim ama sanki meslektasiz gibime geliyor..

kizlar bütün ilaclarin yan etgisi var... en basiti bir bas agri ilacinda mesela. Her yan etgide ila olacak diye bir sey yok.. dk hapi 2, 3 kilo aldiriyor ama yaglandirmiyor vücut su topluya biliyormus ondan.. Bende diyorum ki isirgan otu cayi mesela su atmak icin kulaniliyor böyle bir sey icilse faydasi olmaz mi

sirrus canım hoşgeldinn
başiyazmalikiz bindallin cok yakismis tatlim

benimkini silincek bi yere yaz bari :roflol:

ikisinin ortasını bulmak lazımmış o zaman benimki pempe ruj sürdüğümde kendinden geçiyo
:roflol: :roflol:

kendinden mi geçiyor :jeyyar:

Giden kızlarımız güle güle Şeniz Bu arada ayakkabıların çok cici hayatım, güle güle giy. Burciş senin terlikler de çookkk güzel. Benim de almam lazım ama sıra gelmiyorki :çok üzgünüm:

sağol canım teşekkürler

2-3 gün önce aldığım çelik tnecere takımım ve kalabalık misafir için aldığım çaydanlık. Kendileri ayın sonuna doğru geleceğinden netteki fotolarını ekledimKaynak: Korkmaz

iyi günlerde kullan güzel güzel yemekler pişir canım

ay süperrrr..... bende hep topuksuz ayakkabi hayal ederim gelinligimin altina ama boyum kisa :1no2::1no2: olmaz :1no2::1no2: :çok üzgünüm:

benim 1,71 boyum ama kısa olsam da heralde önce rahatlığıma önem verirdim

1- Sinem
2- Fulya
3- Zarif
4- Damla
5- Tobi
6- karalahana
7- Seray
8- Nihal
9- Buket
10- Reyhan
11. lepi (beni de unutmayın emiiopuyorumnanaktan)

tamam canım yazarım

kızlar ben oturma odasına bu köşeyi beğendim ama çok mu yazlık ev modunda olur nedersiniz.

Bu h.sonu gidip görcem kumaşını falan bilmiorum

Kaynak:Arstil

zamanın varsa istediğin gibi de yaptırabilirsin pasmicim

ohh herşey hemen hemen hallolmuş gibi, isimden sepeti de kapmışsın kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla giymeyi nasip etsin Rabbim... Ama bana bi bindallı nasip etmedi o ayrı senağlama töbe töbee:Saruboceq:

hayaatım, çok güzel nike ın bu ayakkabısı. güle güle zıpla bunlarla. :)

adidas canım nike değül, teşekkür ederim Şeniz

opuyorumnanaktan hoşgeldin sirrus, inşallah en kısa zamanda sana da bi doktor enişte nasip olur. niye doktor dedim bilmiyorum ama içimden öyle geldi kaydirigubbakcemile3

kuzummm hoşgeldin opuyorumnanaktan
mengene alt tabla komplesini yaptınmı laelaelaelaelae böö iğrençti tamam sustumm kaydirigubbakcemile3

iş makinaları mı yapıyosunuz siz canım

hee doru unuttum be düğündaş kafam çok dolu
kızlar koltuklarım geldi hihoyyyt
ama su hala acılmadı genel temizlik yapılamıyor benneyaptımki

tamam affedildin naniknanik
koltukların hayırlı olsun canım önemli olan eşyalar su nasıl olsa bi yerden bulunur

kızlar herkese günaydın öncelikle

5 günüm kaldı çok heyecanlıyım, çok gerginim, çok mutsuzum, çok mutluyum ve çok korkuyorum... Güneşi tutasım geliyor günü döndürmesin diye, bi yandan da itesim geliyor bu günler çabuk geçsin diye...
Şu son günlerde yapmadığım, üşendiğim, etrtelediğim bi sürü bencil heraketimin olduğunu, anneme ne kadar haksızlıklar yaptığımı anladım. Ve günlerdir kendimle hesaplaşıyorum. Şu an bunları yazarken ağlıyorum. Keşke daha fazla evde annemle otursaymışım, keşke odama gidip kendi halimde takılmak yerine annemle salonda tv seyretseymişim. keşke ev işi konusunda daha fazla yardım etseymişim anneme... keşke, keşke...
bikaç gündür sürekli annemle oturuyorum, ona yardım ediyorum, kızmıyorum, yüksek sesle konuşmuyorum ve biliyorum ki bunlar benim son çırpınışlarım...

bazen vazgeçmek istiyorum senağlama

neyse benim kuaföre gitmem lazım, röfle yapılcak bugün işim uzun o yüzden muhtemelen ya geç gelirim ya gelemem bilmiyorum...

hayatım cnm benım bunlar galıba evlenırken tum bayanlrın hıssetıklerı ama cok guzel yazmışsın cnm
senın keske annemle otursaydım dedığnde oturma ıhtımalın var
ama benım annem yanımda yok ve annesı vefat eden arkdaslarımız var
sen arasıra gorursun annenı zıyaret edersın ya dığerlerı
senın ıcn herseyın hayrlısı olsun tatlım

hayatim duygusallığın son noktalarındasın bununda tadını çıkar

a.s slm kızlar. buketin ayakkabılarınızın altina ismimi yazdırarak tez zamanda evlenmemi istediği reyhan ben.a.s
hoşgeldin canımm

kısslar ben kaçıorumm dizim başlıycak birazdan,
sizlere iyi sohbetler benim de çenem düştü bugünn çokk gideyim birazda evdekilerin kafasını şişireyimmm
kız sendemi yol arkadaşımı izlion yoksaaa?

teşekkür pınarcım evet rahatlık önemli benim için

1- Sinem
2- Fulya
3- Zarif
4- Damla
5- Tobi
6- karalahana
7- Seray
8- Nihal
9- Buket
10- Reyhan

bu arada ben kaçıyom iyi akşamlar
bu ne ya bu ne yaa 10 kişilik listede kimsenin aklına ben gelmedimmi
yeni listeyi yazıorum hayatım
1-pıtırcık
2-pıtırcık
3-pıtırcık
4-pıtırcık
5-pıtırcık
6-pıtırcık
7-pıtırcık
8-pıtırcık
9-pıtırcık
10-pıtırcık
bi sevgilim bilem yok bee öncelik benim bi kere aaaahihoyyyt:mymeka:kaydirigubbakcemile3:dilcikar:

günaydınnnn

başıyazmalıkız çok cııccıı bındallın ıı gunlerde gıy

sirrus hosgeldın aramıza

mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…