Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sinaycım nişanlın nasıl isterse öyle yapın derim ben. sanırım oda erteleme taraftarı değil hoş şu anda ağzını bıçak açmıyodurda

sinaycım çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin başınız sağolsun mekanı cennet olsun kayınpederinin

sağolun teşekkür ederim kızlar inş. zaman herşeyin ilacı ama biz bu durumda düğün yapamayız artık sade bir nikah ama nişanlımda bende öylesine düğün istiyoduk ki annesi hayatta olsaydı 1 yıl ertelerdik düğünü ama hiç kimsesi yok 2 ablasından başka onlarda evliler zaten
düğünmü yapıcaktınız sinay sadece nikahmı?

düğün yapıcaktık pıtırcık pastalı davullu zurnalı düğün yapacaktık nikahımda salonda kıyılcaktı mafoldumben

başınız sağolsun canım ya zor bir durum kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan biri ama biliyoruzzki yaşam ve ölüm insanlar için allah sabır versinsenağlama

Sinaycım nişanlın nasıl isterse öyle yapın derim ben. sanırım oda erteleme taraftarı değil hoş şu anda ağzını bıçak açmıyodurda
evet buketcim o şu anda şok halinde yemek bile yemiyor mafoldumben
Sinay başın saolsun. Mekanı cennet olsun.
sağol oktarcım dostlar sağolsun mafoldumben
başınız sağolsun canım ya zor bir durum kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan biri ama biliyoruzzki yaşam ve ölüm insanlar için allah sabır versinsenağlama
evet parpalm zor bir dönem bizi bekliyor hemde çoookk zoorrmafoldumbenmafoldumben

kızlar ben nişanlımın yanına gitmek zorundayım gecede hiç uyumamış gidip birşeyler yedirmeye çalışıyım telefonunuda kapatmış aklım onda kaldı bana yazmak isteyen arkadaşlar özelime yada profilime yazabilir buraya bir süre girebileceğimi sanmıyorum alttaki 17 days yazısı beni daha da çok yıkıyor mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

herhalde bı ınsanın en son aklına getıreceğıdrı ölum cok zor gercekten allahım sabır versın onca hayalı ertelemek cok daha zor
bız senın gelmenı beklerız cnm senınıcn en hayrlısı olsun

ay bidakka ya once sinaya yazacağım okurken tüylerim diken diken olduuu
cnm ya seni nasıl anlıyorum ki benm dugunmden 1hafta once nıhaln annesı oldu sizin dahada yakınn ya
ama o duygu oyle acı bişeyki yani yıllardır bekledıgın gun buna sevınemıyorsun zaten bı garıp oluyosun herkez acı ıcınde ay canım ya of bende yangına koruklemı gıttım cnmyane olcak sımdı
offf babası ya
ALLAH rahmet eylesın oncelıkleee

hayatm cok guzel anlatmızızn bocugunde dedıgı gıbı her kızın yasadıgı bırsey bu
bende derdım hep kendı anneme bı kere cay demleyım sasırtmadım sımdı evlenınce basklarının annesıne yapcammmafoldumben

tamam affedildin naniknanik
koltukların hayırlı olsun canım önemli olan eşyalar su nasıl olsa bi yerden bulunur

su bulunuyor taşıma suyla öyle böyle temizleniyor ama banyo ı ıh

5 günüm kaldı çok heyecanlıyım, çok gerginim, çok mutsuzum, çok mutluyum ve çok korkuyorum...

al beni vur sana senağlama

arsıma hayrlı olsun cnm sonra resım eklersın bızm ıcn
sularında bı gelseydı

inş bugün gelir

Günaydın kızlar çok berbat bir hafta sonu geçirdim 3 gün izinliyim o yüzden bir kaç gündür nete giremiyordum yeni eve geldim size yazıyım dedim

içim çok fena oldu
başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin kuzucum
üzülme dicem ama ne fayda eder hiç
ama sen kendini sağlam tutmaya çalışki nişanlına destek ol çünkü onun durumu dahada zor
keşke elimizden bişe gelse yardımcı olabilsek senağlama

öff yaa sadece nikah olsaydı ertelemeye gerek yoktu da düğün olunca ertelemek ii olur yani,nişanlınla konuşup bi orta yol bulursunuz canım,tekrar başınız saolsun

Sorma akşam çok güldüm bu olaya içtiğimiz kahveler boşa gitmiycek kızlar

sinaycığım başın sağolsun .Rabbim geride kalanlara sağlık versn inşallah . . . off ne zor şey.walla yazını okurken gözlerim doldu.düğünü ertelesen nişanlın evde yanlız kaldkça duvarlar üzeirne üzerine gelicek ve daha çok bunalıma giricek . ertelemesen hayalini kurduğun o önemli günde herkesin suratı asık olucak . . kimse oynamıcak eğlenmicek .düğün havası olmıcak .insanları öyle gördükçe keşkelerin olucak . . . biraz daha düşünün bence düğün kartlarını dağıtma işini rafa kaldırın :S nişanlın biraz daha toparlasın kendini , sakin bi kafayla düşünsün .umarım ikinizinde istediği olur(

tekrar başınz sağolsun senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…