sinaycım çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin başınız sağolsun mekanı cennet olsun kayınpederinin
sağolun teşekkür ederim kızlar inş. zaman herşeyin ilacı ama biz bu durumda düğün yapamayız artık sade bir nikah ama nişanlımda bende öylesine düğün istiyoduk ki annesi hayatta olsaydı 1 yıl ertelerdik düğünü ama hiç kimsesi yok 2 ablasından başka onlarda evliler zatens,nay okumaya başlayınca çok kötü oldum benim eşiminde babası yok ve kötü oluo erkekler zor toparlanıolar canım bilmiorumki yaw zaman sizin ilacınız sanırım Rabbim mekanını cennet etsin babanızın
düğünmü yapıcaktınız sinay sadece nikahmı?
evet buketcim o şu anda şok halinde yemek bile yemiyor mafoldumbenSinaycım nişanlın nasıl isterse öyle yapın derim ben. sanırım oda erteleme taraftarı değil hoş şu anda ağzını bıçak açmıyodurda
sağol oktarcım dostlar sağolsun mafoldumbenSinay başın saolsun. Mekanı cennet olsun.
evet parpalm zor bir dönem bizi bekliyor hemde çoookk zoorrmafoldumbenmafoldumbenbaşınız sağolsun canım ya zor bir durum kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan biri ama biliyoruzzki yaşam ve ölüm insanlar için allah sabır versinsenağlama
kızlar herkese günaydın öncelikle
5 günüm kaldı çok heyecanlıyım, çok gerginim, çok mutsuzum, çok mutluyum ve çok korkuyorum... Güneşi tutasım geliyor günü döndürmesin diye, bi yandan da itesim geliyor bu günler çabuk geçsin diye...
Şu son günlerde yapmadığım, üşendiğim, etrtelediğim bi sürü bencil heraketimin olduğunu, anneme ne kadar haksızlıklar yaptığımı anladım. Ve günlerdir kendimle hesaplaşıyorum. Şu an bunları yazarken ağlıyorum. Keşke daha fazla evde annemle otursaymışım, keşke odama gidip kendi halimde takılmak yerine annemle salonda tv seyretseymişim. keşke ev işi konusunda daha fazla yardım etseymişim anneme... keşke, keşke...
bikaç gündür sürekli annemle oturuyorum, ona yardım ediyorum, kızmıyorum, yüksek sesle konuşmuyorum ve biliyorum ki bunlar benim son çırpınışlarım...
bazen vazgeçmek istiyorum senağlama
neyse benim kuaföre gitmem lazım, röfle yapılcak bugün işim uzun o yüzden muhtemelen ya geç gelirim ya gelemem bilmiyorum...
tamam affedildin naniknanik
koltukların hayırlı olsun canım önemli olan eşyalar su nasıl olsa bi yerden bulunur
5 günüm kaldı çok heyecanlıyım, çok gerginim, çok mutsuzum, çok mutluyum ve çok korkuyorum...
arsıma hayrlı olsun cnm sonra resım eklersın bızm ıcn
sularında bı gelseydı
Günaydın kızlar çok berbat bir hafta sonu geçirdim 3 gün izinliyim o yüzden bir kaç gündür nete giremiyordum yeni eve geldim size yazıyım dedim
Başıyazmalıkız bindallına bayıldım bu incecik bindallılar yeni ço,ıktı sanırım gelinleri yaz sıcağında pişmekten kurtardı.akabısıyla kemeriyle çok hoş gerçekten...
Beta bitir artık bebişim davetiyeleri bizede göster merak ettim. sende halletmişsin avizeleri bende aldım.güle güle kullan şekercim.o mutfak eşyaları benimde koli koli doldu nereye sığdırcam bilmom marketlere geri satsam olurmuki şakkıdı
Pashmina artık kahve falında son trendi yakalamış bulunmaktayız kuşum süper fikir :lepi:
pashmina salon oturma odası ayrı yapcaksan olabılır ama tek odaysa hıc kullanıslı olmaz
cok kucuk ayrı yapcaksanda salonunu bole renkler sec bence oturma odanı daha renklı
ama okudum sanırım cok renklı sevmıyon
Ayrı canım ayrı olcak
kızlar herkese günaydın öncelikle
5 günüm kaldı çok heyecanlıyım, çok gerginim, çok mutsuzum, çok mutluyum ve çok korkuyorum... Güneşi tutasım geliyor günü döndürmesin diye, bi yandan da itesim geliyor bu günler çabuk geçsin diye...
Şu son günlerde yapmadığım, üşendiğim, etrtelediğim bi sürü bencil heraketimin olduğunu, anneme ne kadar haksızlıklar yaptığımı anladım. Ve günlerdir kendimle hesaplaşıyorum. Şu an bunları yazarken ağlıyorum. Keşke daha fazla evde annemle otursaymışım, keşke odama gidip kendi halimde takılmak yerine annemle salonda tv seyretseymişim. keşke ev işi konusunda daha fazla yardım etseymişim anneme... keşke, keşke...
bikaç gündür sürekli annemle oturuyorum, ona yardım ediyorum, kızmıyorum, yüksek sesle konuşmuyorum ve biliyorum ki bunlar benim son çırpınışlarım...
bazen vazgeçmek istiyorum senağlama
neyse benim kuaföre gitmem lazım, röfle yapılcak bugün işim uzun o yüzden muhtemelen ya geç gelirim ya gelemem bilmiyorum...
İyi şeyler düşün hayatım balayını falan böyle bunlatma kendini ailende ne mutludur telli duvaklı görcekler senii
hoşgeldin canımm
kız sendemi yol arkadaşımı izlion yoksaaa?
Evet uyuyaklamazsam seyredebiliorum pıtırcık
Günaydın kızlar çok berbat bir hafta sonu geçirdim 3 gün izinliyim o yüzden bir kaç gündür nete giremiyordum yeni eve geldim size yazıyım dedim senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenbiliyorsunuz 26 haziranda düğünüm var bunun telaşını yaşıyorduk bir kaç gündür cumartesi günü evimi temizledik perdelerim geldi ben bir kaç eşyamı götürdüm herşey çok güzel giderken pazar günü evde dinlenmek istedim nişanlımda babasıyla başka bir düğüne gittiler akşam 18:30 gibi telefonum çaldı nişanlım telefonda şok olmuş bağırıyordu ne olduğunu anlayamadım evleri 2 sokak ilerde olunca hemen çıktım evlerine gittim içeri girdiğimde artık herşey için çok geçti kayınpederim nişanlımın kucağında can vermiş kalp krizi ile evde yere yığılmış senağlamasenağlamasenağlamasenağlama kızlar şu an ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız nişanlıma 2 gündür yemek yediremiyoruz doktor sürekli sakinleştirici vuruyor ve hep bir uyku halinde davetiyelerim basıldı hatta bir kısmı dağıldı düğün ertelense ne zamana kadar erteleyebiliriz ev tutuldu salon mobilyalar herşey hazır ben evimi boşaltalım 1 yıl erteleyelim düğünü dedim nişanlım ağlamaya başladı ben ne yapacam 1 yıl dedi çünkü annesinide bir kaç yıl önce kaybetti babasıyla beraber yaşıyorlardı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben hemen apar topar nikah yapsak onun psikolojisi berbat böyle bir halde ne kadar mutlu olabiliriz yada birbirimizi ne kadar mutlu edebiliriz zamana bıraksak nişanlım yapayalnız kaldı daha berbat olur KIZLAR BANA YARDIM EDİN NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK 3 GÜNDÜR UYKU UYUMUYORUM MİDEME KRAMPLAR GİRİYOR KAYINPEDERİM BİZİM HERŞEYİMİZDİ ONDAN BAŞKA BİZİM DESTEĞİMİZ YOKTU BENDEN ÖNCE BEYAZLARI GİYİP GİTTİsenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Ahhhh ahhh nasıl sıkıldım anlatamam tüylerim ürperdi yaa nedesem boş valla sözün bittiği yer.
Allah rahmet eylesin sinaycım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?