Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

başıyazmalıkız bindallın çok güzel hayırlısıyla giyersin inşallah.

sirrus, hoşgeldin.

senin keşke dediğin şeyler ben yapmıştım ama yinede senin gibi keşke daha çok yapsaydım dedim sabah sabah gözlerim doldu senağlama

Günaydın kızlar çok berbat bir hafta sonu geçirdim 3 gün izinliyim o yüzden bir kaç gündür nete giremiyordum yeni eve geldim size yazıyım dedim senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenbiliyorsunuz 26 haziranda düğünüm var bunun telaşını yaşıyorduk bir kaç gündür cumartesi günü evimi temizledik perdelerim geldi ben bir kaç eşyamı götürdüm herşey çok güzel giderken pazar günü evde dinlenmek istedim nişanlımda babasıyla başka bir düğüne gittiler akşam 18:30 gibi telefonum çaldı nişanlım telefonda şok olmuş bağırıyordu ne olduğunu anlayamadım evleri 2 sokak ilerde olunca hemen çıktım evlerine gittim içeri girdiğimde artık herşey için çok geçti kayınpederim nişanlımın kucağında can vermiş kalp krizi ile evde yere yığılmış senağlamasenağlamasenağlamasenağlama kızlar şu an ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız nişanlıma 2 gündür yemek yediremiyoruz doktor sürekli sakinleştirici vuruyor ve hep bir uyku halinde davetiyelerim basıldı hatta bir kısmı dağıldı düğün ertelense ne zamana kadar erteleyebiliriz ev tutuldu salon mobilyalar herşey hazır ben evimi boşaltalım 1 yıl erteleyelim düğünü dedim nişanlım ağlamaya başladı ben ne yapacam 1 yıl dedi çünkü annesinide bir kaç yıl önce kaybetti babasıyla beraber yaşıyorlardı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben hemen apar topar nikah yapsak onun psikolojisi berbat böyle bir halde ne kadar mutlu olabiliriz yada birbirimizi ne kadar mutlu edebiliriz zamana bıraksak nişanlım yapayalnız kaldı daha berbat olur KIZLAR BANA YARDIM EDİN NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK 3 GÜNDÜR UYKU UYUMUYORUM MİDEME KRAMPLAR GİRİYOR KAYINPEDERİM BİZİM HERŞEYİMİZDİ ONDAN BAŞKA BİZİM DESTEĞİMİZ YOKTU BENDEN ÖNCE BEYAZLARI GİYİP GİTTİsenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sinay bende şok oldum

Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun kayınpederinin..

Nasıl bi yol izlemeniz gerekir hiç bir fikrim yok daha tecrubeli ablalarımza danışsan bunu daha iyi olur canım

sinaycım başınız saolsun mafoldumben canım Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabırlar versin çok zor ani ölüm Allah yardımcınız olsun canım çok üzüldüm :çok üzgünüm:

:1shok: şok oldum ınanmıyorum başın saolsun canım walla bu durumda ne yapılır hiç bılemıyorum dondum kaldımmafoldumben

Alıntı yapmıştım bi sürü sinay yazını görünce hepsini unuttum. Ahhh kıyamam bitanem yaaaa, çooook üzüldüm. Ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor ki. Allah sabır versin size, mekanı cennet olsun. Biraz zaman geçmesini bekleyin bakalım daha çok yeni senağlamasenağlama Çok çok üzüldüm gerçekten

sinay bende çok şaşırdım canım ya,çok zor bi durum,ben ne yapılır tam bilmiorum bu durumda:S

sinay bende şok oldum

Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun kayınpederinin..

Nasıl bi yol izlemeniz gerekir hiç bir fikrim yok daha tecrubeli ablalarımza danışsan bunu daha iyi olur canım

sinaycım başınız saolsun mafoldumben canım Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabırlar versin çok zor ani ölüm Allah yardımcınız olsun canım çok üzüldüm :çok üzgünüm:

Çok teşekkür ederim kızlar dostlar sağolsun öylesine mutsuz huzursuz ve yorgunum ki anlatamam nişanlımın yanına gidip başucuna oturuyorum başını kaldırıp bakamıyor bile sürekli ağlamaklı sürekli uyku hali ne yapacağımızı şaşırdık doktor yemek yemeyince serum taktı hepimiz mahvolduk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Sinaycım inan bende şok oldum başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Ama ertelemeyin derim ertelemeyinki destek olun birbirinize.erteleseniz bile bi kaç ay erteleyin 1 sene çok fazla cnm.Hay Allahım ya şok oldum resmen

sinaycım çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin başınız sağolsun mekanı cennet olsun kayınpederinin

s,nay okumaya başlayınca çok kötü oldum benim eşiminde babası yok ve kötü oluo erkekler zor toparlanıolar canım bilmiorumki yaw zaman sizin ilacınız sanırım Rabbim mekanını cennet etsin babanızın

:çok üzgünüm:sınayyy :teselli::teselli:

:1shok: şok oldum ınanmıyorum başın saolsun canım walla bu durumda ne yapılır hiç bılemıyorum dondum kaldımmafoldumben

sinay cnm başınız sağolsun nişanlın acısını yaşayacak bunun önüne geçilmez tabiki 17 gün kalmış nikaha. nasıl olur bilmemki ertelemekte fayda var bence

Asıl şoku ben yaşadım evimi temizlediğim gün temizlikçi kadın ben ve kız kardeşim evde yorgun argın işi bitirdik kayınpederim geldi eve baktı heryer mis gibi olmuş düğünden sonra gelip keyif kahveni içicem gelinim dedi adam sapasağlamdı öylesine mutluydu ki bizden çok heyecanlıydı bizden çok koşturuyordu hiçbirşey değil de nişanlımın bu hali çok koyuyor bana senağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…