kızlar herkese günaydın öncelikle
5 günüm kaldı çok heyecanlıyım, çok gerginim, çok mutsuzum, çok mutluyum ve çok korkuyorum... Güneşi tutasım geliyor günü döndürmesin diye, bi yandan da itesim geliyor bu günler çabuk geçsin diye...
Şu son günlerde yapmadığım, üşendiğim, etrtelediğim bi sürü bencil heraketimin olduğunu, anneme ne kadar haksızlıklar yaptığımı anladım. Ve günlerdir kendimle hesaplaşıyorum. Şu an bunları yazarken ağlıyorum. Keşke daha fazla evde annemle otursaymışım, keşke odama gidip kendi halimde takılmak yerine annemle salonda tv seyretseymişim. keşke ev işi konusunda daha fazla yardım etseymişim anneme... keşke, keşke...
bikaç gündür sürekli annemle oturuyorum, ona yardım ediyorum, kızmıyorum, yüksek sesle konuşmuyorum ve biliyorum ki bunlar benim son çırpınışlarım...
bazen vazgeçmek istiyorum senağlama
neyse benim kuaföre gitmem lazım, röfle yapılcak bugün işim uzun o yüzden muhtemelen ya geç gelirim ya gelemem bilmiyorum...
büyüsün büyüsün 2 bedende büyüyebilir yer var kaydirigubbakcemile3
sırf kilo almak için dk hapı mı içsem ne benimde bi yerlerim byürmü acaba kaydirigubbakcemile3
hayatım Şeniz
sinay bende çok şaşırdım canım ya,çok zor bi durum,ben ne yapılır tam bilmiorum bu durumda:S
sinay bende şok oldum
Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun kayınpederinin..
Nasıl bi yol izlemeniz gerekir hiç bir fikrim yok daha tecrubeli ablalarımza danışsan bunu daha iyi olur canım
sinaycım başınız saolsun mafoldumben canım Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabırlar versinçok zor ani ölüm Allah yardımcınız olsun canım çok üzüldüm :çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:sınayyy :teselli::teselli:
:1shok: şok oldum ınanmıyorum başın saolsun canım walla bu durumda ne yapılır hiç bılemıyorum dondum kaldımmafoldumben
sinay cnm başınız sağolsun nişanlın acısını yaşayacak bunun önüne geçilmez tabiki 17 gün kalmış nikaha. nasıl olur bilmemki ertelemekte fayda var bence
Alıntı yapmıştım bi sürü sinay yazını görünce hepsini unuttum. Ahhh kıyamam bitanem yaaaa, çooook üzüldüm. Ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor ki. Allah sabır versin size, mekanı cennet olsun. Biraz zaman geçmesini bekleyin bakalım daha çok yeni senağlamasenağlama Çok çok üzüldüm gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?