Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy yavrım ben sana nie cvp vermedimki yaww bugün hem dağıldım(aklım sinaycımda olduu için) , hem mutlu oldum(gelinliğimden dolayı) ne yazıcaamı bile bilmiorum buraya inanın çok zor anne baba kaybı yaşamamış olsamda bizde kıyısından döndük babamla bypas oldu benim babamda iç kanam geçirip bir gecede iki kez açıldı o göğsü şu an ağlamaklıyım canım çok sıkkın çookkk

canım gittim baktım altını duvağını tacını el çiçeğini kesemi aldım (el çiçeğini beğenmedim biras yarın albüme resimleri eklerim ) güseldi kilo versem çok daha güsel olcaktı yarın detox a başlıorum bakalım 2 gün yapıcam sona ara verip devam edicem eşim deli gibi spor yapıo çok kıskandım :kedi:

benim nisanlim kilolu... az yiyorum diyor yine de kilo veremiyorum diyordu.. nisanlima babamin yillar önce dietisen kontollünde yaptigi diet´ten bas ettim. Babam cok güzel kilo vermisti koca göbek eriyip gittmistti. Tabi sonra dikkat etmeynince kilo aldi ama dikkat etmedigi icin oldu. Bide babama doktor tavsiye etmisti kilo verirsen sekerin ve kolestorolun kaybolur ilac kulanmak zorunda kalmasin demisti. Gercektende öyle olmustu.. Baya bi zamandan beri alman tv ve avrupa yanini yapan türk kanallarinda bir ürün tanitliyor kulananlarda memnun kalmislar kilo vermisler...cevremden bir tanidikta anlatti kilo verdirdigini. Simi o dieti nisanlimda uyuguluyor dört yada bes gün oldu baslayali ve suan 2 kilo verdi. Yalniz cok agir zor bir diet insallah askim nefsine yenik düsmez ve diete harfi harife uyar. Propektürde ilk hafta dedef 3 kilo olmali yaziyordu ve böyle devam ederse hedefe ulasabilecek gibi. Tabiki iradeli sekilde devam ederse.

evet tek kötü yani fiyati cok pahali malesef... nisanlimla biz de cok teredütte kaldik okadar masrafin icine bide bu eklendi... askima aldik fiyatin yarisini ben verdim utandi filan hediyem olarak kabul et dedim öyle yaptik

bende uyuyaim sabah 6.30 mesai basliyor... allah rahatlik versin

sanırım gündüzleri herkes koşturmacadan yorgun düşüp geceleri erken yatıyor geceleri kimseleri göremiyorum burada son 1 ay böyle geçmez inşallah

Sinay çok üzüldüm olanlara özelden yazdım ama şok oldum okuyunca çarçabuk toparlarsınız inşallah...
Böcük elbiseni göremedim kız sen benden önce evlencen bu gidişle valla kaydirigubbakcemile bizim sözde bişi takılmadı annemler olmaz dedi istemeyle aynı anda yapılmıştı kayınvalidem çeyizlik bişeyler getirmişti sadece nişanda takıldı bilezikler ben nişanlımdan saat yerine bilezik istedim takacağımdan deil sadece yatırım amaçlı kaydirigubbakcemile3
Gülay gelinliğini görrürüz inaşllah...

canım benim..kaydirigubbakcemile5
minnacıkım zaten :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…