Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Mandalincm üst kısmı bana biraz açık geldi rahat rahat hoplayıp zıplayamazsın bence

komsu bende beyaz ıstemıyom
o acık olan gelınde hıc göğüs yok ondan mı ne öle durmus-tatlicadiarzu- ayy bende kısa boyluyum hersey yerlı yerınde herhalde cok kabarık olmayan süper olur
aman gelınlık ıcınde guzel olmyan yoktur:1rolleyes:

güzelim torbasızlardan çok memnun insan var ama her seferinde onu dökmek bir müddet sonra illallah getirir bence.o yüzden ben torbalı almayı düşünüyorum

torba durdukca ıcındekı mıkropları sen gormezsın(cok kucukler) onlarda evınde tekrar aynı sekılde gezıntıye cıkarlar cnm bende kesınlıkle su ıle calısan olmalıkı temızlıkten sonra hopp dök gıtsın
cunku bızım evde test yapan kişiler en cok mıkropun elektrık supurgesının torbaısdan cıktığını bıze gösterdıler

Komşuu ozaman krem gelinlikler bizim olsun. Bak ne dicem benim boyum 1,65 ve bu boylarda bi tanıdığım evlendi gelinliğin üstünü yani o dar oturan kısmı çok uzun tutmuşlar boyu dahada kısa gözükmüş. Dikkat edelim derimm

kızlar ben bugün home sweet home daydım.ayyyy bayılıyorum ordaki eşyalara yaaaaaaaaaa.süper banyo takımları,havlular,bornozlar,klozet takımları var.harika yaaaaaaaaaa.mini bornoz diye bişey çıkmış.böyle havuya sarılmışsın gib ama elbise gibi duruyor.hem çok güzel,hem çok seksiiiii.resmini ekliyorum fikir olur kızlar.yalnız manken morunu giymiş,ama pembesi benim daha çok hoşuma gitti

Cnım bu enalttaki havlular var yaa bayılıyorum bende onlara ilk fırsatta elime geçen parayı onlara yatırcam kaç aydır peşindeyimmdelikafadulden niye güzel olan şeyler pahalı yaaa, tanesi 30 ytl cikk ama değer diye düşünüyorum sizce kızlar??:uhm:

valla arkadaşlar bende aynen bayılıyorum işteeee böyle güzel şeyler görünce.yarım saat çıkamıyorum mağazadan :)ben karar aldım,gördüğüm güzel havlulardan alıcam birer tane.zaten havlunun çok olması gerekiyor.bir düzine havlu alacağımabeğendiklerimden birer tane alıp biriktireyim diyorum.fiyatına gelince evet canlar pahalı gerçekten.ama değer diye düşünüyorum bende.zaten böyle şekilli,desenli,motifli havlular 20 den başlıyor

valla ben pembesini almayı düşünüyorum bornozun.aslında takım alırım diyodum kadın erkek ama bunu görünce,ayrı almaya karar verdim.fiyatı 150 miydi neydi.

ayy pahalı ama guzelmış ben ıkı dene hamam takımı aldım ıcın alamam cok faslada havlum var alamam bornozda alcam alamam yanı alamamkı

komsu once sen evln ben bı senın gelınlığıne bakım senın boyun ıyyıs benım topuklu ıle okadr bıle olmas 155

klozet takımı bende bı dene var
ama bıde banyo setıyle alcam cıceklı bısey 300tl tutuyo onuda alcm
ılk aldığım krem kırmızı kaplı sade yane

bende 2 tane klozet takımı almayı planlıyorum da.acaba fuzuliii olurmu diye sizlere sorayım dedim canlarr.biz bir tane ağır bir renk siyahlı falan bir takım alcaz birde renkli bir takım alayım diyorum.home sweetteki banyo setie bayıldım.sitesine girince banyo grubunu tıkladığınızda sarı bir takım çıkıyor ya işte onun siyahlısına heveslendik.çok ağır duruyor.bu arada beyazısı da çok şekilll duruyor

uğur böcüğüm ben öyle bi karasız insanım kii nasıl alcam o gelinliği bilmem bide bi dengesizlikte var gidip pat diye ilk gittiğim yerdende alabilirim:) ruh halim karışıkk

mini bornozun fiyatı adına göre epey büyükmüş
kalsın almaya gerek yok
ben bornoz takımı almadım
ablamın vardı kullanılmamış onu kullancam
bi ara juanınkilere bayılıyordum ama ne gerek var bidaha 200 küsür ödemeye dedim vazgeçtim

kızlar klozet takımı kaç tane olmalı?1 tanemi 2 tanemi?

2 veya 3 olmalı
çünkü bi takımı yıkadığımızda ne sercez
bide sürekli aynı sermek insanı bayar kanımca
ay bende iki banyo ben netcem :1no2:

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
gidip yemek için biyerle görüşcez
fiyatı uygun çok lüks olmayan orta halli biyer
şans dileyin bana
kendinize iyi bakın

[
B]SONGACIMM [/B]nekadara gördün bu havlularıı pekii, bende 3 renk alıyım diorum pembe mor,krem:dance​
:

[
B]SONGACIMM [/B]nekadara gördün bu havlularıı pekii, bende 3 renk alıyım diorum pembe mor,krem:dance​
:

güzelim havlular 30 muydu neydi.ben o kadar çok şey sordum kiii hatırlayamıyorum net nolur kusura bakmayın kızlar.ama bir arkadaş daha 30 yazmıştı ön sayfalarda

uğur böcüğüm ben öyle bi karasız insanım kii nasıl alcam o gelinliği bilmem bide bi dengesizlikte var gidip pat diye ilk gittiğim yerdende alabilirim:) ruh halim karışıkk

bende tam tersı beğenır gıder alırımdelikafadulden bu arada dıktrdığım nışanlığın resmını cok aradımm ama bulamadım neysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…