- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Mandalincm üst kısmı bana biraz açık geldi rahat rahat hoplayıp zıplayamazsın bence
güzelim torbasızlardan çok memnun insan var ama her seferinde onu dökmek bir müddet sonra illallah getirir bence.o yüzden ben torbalı almayı düşünüyorum
kızlar ben bugün home sweet home daydım.ayyyy bayılıyorum ordaki eşyalara yaaaaaaaaaa.süper banyo takımları,havlular,bornozlar,klozet takımları var.harika yaaaaaaaaaa.mini bornoz diye bişey çıkmış.böyle havuya sarılmışsın gib ama elbise gibi duruyor.hem çok güzel,hem çok seksiiiii.resmini ekliyorum fikir olur kızlar.yalnız manken morunu giymiş,ama pembesi benim daha çok hoşuma gitti
kızlar klozet takımı kaç tane olmalı?1 tanemi 2 tanemi?
valla arkadaşlar bende aynen bayılıyorum işteeee böyle güzel şeyler görünce.yarım saat çıkamıyorum mağazadan :)ben karar aldım,gördüğüm güzel havlulardan alıcam birer tane.zaten havlunun çok olması gerekiyor.bir düzine havlu alacağımabeğendiklerimden birer tane alıp biriktireyim diyorum.fiyatına gelince evet canlar pahalı gerçekten.ama değer diye düşünüyorum bende.zaten böyle şekilli,desenli,motifli havlular 20 den başlıyor
[B]SONGACIMM [/B]nekadara gördün bu havlularıı pekii, bende 3 renk alıyım diorum pembe mor,krem:dance:
uğur böcüğüm ben öyle bi karasız insanım kii nasıl alcam o gelinliği bilmem bide bi dengesizlikte var gidip pat diye ilk gittiğim yerdende alabilirim:) ruh halim karışıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?