Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buketcim, güle güle kullan. çok şık bi takım. anneciğin kıyamamış sana almış. :sinifsinif:

burciş :gitme: canım benim hadi hayırlısı olsun. kazasız dertsiz tassasız ulaşır eşyalarınız inşallh.
güzel haberlerle dön emi opuyorumnanaktan

dkb parpalm mandilin gülay saolun kızlar
Burcu dimek aynıyız olsun sen git işlerini hallet napalım katlanıcaz 1 hafta ayrılığa
Baberko hoşgeldin cnm

buketcim çok güzel çay setin benimkiside çizgilisi.sen bi evlende iş çıkışı çay içmeye hergün sendeyim ohhh mis mis

Günaydın, fıstıklarrr

sinay21; canım çook üzüldüm gerşekten Allah sabır versin dicek hiç bir şey yok.

pıtırcık85; güzel şekerim kaydirigubbakcemile5

p_nr; güle güle kullan.

bembeyazsiyah; sıcacık giyersin cicilerini.

bktbb; yemek takımının aynısında pazar günü yemek yedim, çok güzel :lepi:
diğer aldıklarınıda güle güle kullan.
çay setini çok beğeniyordum burcuşla ikiniz benim yerimede çay keyfi yapın.
ben tek tepsisini aldım.

sirrus; bütün cicilerini iyi günlerde kullan.

Arsima; sevgili adaş sinayı okuduktan sonra gerçekten herşeyin anlamsız olduğunu anladım. bırak olan olsun olmayan kalsın canım Allah kimseye böyle acı vermesin.

gülay_gülay; sorunsuz olmuş gelinliğin anladığım hayırlı olsun.

ahhh ahhhh beyaz mobilya alanlara benden selamm olsun hergün toz almak zorunda kalıorum şakkıdı

koyu daha berbat anneminki siyh gibi resmen tozu alıom elimi kaldırdığım anda bana alttan el sallıyolar hoşşikler

benimkilerde beyazlı çok memnunum hiç sorun yok, tv ünitesi koyu kahve halılarda tüy döktüğü için toz alsakta tozlu duruyordu. halıalr yıkanınca biraz tozu gitti.
buket, aynen anneminde siyah neyle silersen sil 10 dk tozsuz zor duruyor.

canım burcuşum, arada geçmişi okumuştum. tüllerini falan halletmişsin eşyalarda gidiyormuş. artık bizi bırakıp gitme zamanın iyice yaklaştı. herşeyin gönlüne göre olmasına çok sevindim. inşallah bundan sonrakilerde öyle olur Şeniz

parpalm, bence soldaki.

kızlar herkeze günaydın.dün gittikve gelinliğimi aldım yani dikiliyor çoook mutluyum size tarif ettiğimden daha değişik bir model oldu.

günaydın kızlar hepinize...
herkesin ne kadarda az zamanı kalmış

gülay 18

mandilin 10

arsima artık bitti desek yeri

:gitme:

sizleri çok özledim yaa.offffff giremiyorum :sinifsinif:

reyhann seninkide hayırlı olsun cnaımm

tobim bizde seni ösledik kuşummm bi balayına gidip gelces tatlım bişi yapmicis valla kaydirigubbakcemile3

inş canım :Saruboceq: bir tanecik bardak bile kırılsa vallahi çok üzülürüm :çok üzgünüm:

dkb parpalm mandilin gülay saolun kızlar
Burcu dimek aynıyız olsun sen git işlerini hallet napalım katlanıcaz 1 hafta ayrılığa
Baberko hoşgeldin cnm
dalga mı geçiyorsun leynn:mymeka:

evet canım şimdilik herşey çok yolunda ve tıkırında.. allahım bozmasın. tek derdim gelinliğim kaldı eğer oda kafama göre olursa hiç bir derdim kalmayacak. :Saruboceq:

saolun kızlar bakıcaz artık. davetiye telaşları var şimdide:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…