Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

detox un ayrıntılarını bizimle de paylaş; nasıl yapılıyor aramızda ihtiyacı olanlar vardır belki alkisalkisalkis

detox vucuttaki toksin maddelerin atılması yolu ile kilo vermek oluyor canım yani senelerce içimizde biriken zehirler atılıyor

Artık para suyunu çektiği için almaktan vazgeçtim çay setini...Dün bi baktım annem almış jumbodan.Tepsisi 6 çay bardağı 6 çay kaşığı 6 çay tabağı.

çok şanslısın canımm iyi günlerde kullann bende çatal kaşık takımını jumbo istiyorum ama kısmet bakalım

kızlar herkeze günaydın.dün gittikve gelinliğimi aldım yani dikiliyor çoook mutluyum size tarif ettiğimden daha değişik bir model oldu.

alkisalkisalkis resimleri bekliyoruzzz

günyadin kizlar

basiyazmalikiz bende ufakagim 157boyum ;-)

gülay sakin ha gelinligin fotosonu ben görene kadar kaldirma is yerinde fotolari göremiyorum.. ve yogun oluyorum ve net yazak o yüzden lütfen beni de bekle mersi canim!!

reyhancım hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan
gülay resimleri merakla bekliyorum cicimmzemuszemus

günaydın kızlar
ilk defa geçmişi okumadan yazıyorum ve okuyamayacağım

ben her sabah işe araba ile gelirdim bugün yoktu ve işe geç kaldım
yerime geçtim çizimlerimi acıyordum patron geldi hazırlıkları sordu şimdilik sorun olmadığını söyledim
bi arkadaşta her akşam kontrole gidiyor diye dalga geçti :)
bende artık gidemicem dışarı işleri çok akşamları ancak onları yapabilirim dedim
patron işlerin durumunu sordu anlattım
elindekini bitir yarın gelme dedi

çok mutlu oldum çünkü dün alışveriş yapacaktık ama vakit kalmadı yapamadık
bugün evde işler var yarın alışveriş ve valiz yerleşimi evdeki eşyalarımı toparlamak yoracaktı beni ki yetişemezdim
süper oldu bu

şimdi işime dönmem lazım bitirmeliyim bugün gelemem
sonraki günler hazırlık kına çeyiz derken yoğunluktan gelemem
hepiniz kendinize iyi bakın
hakkınızı helal edin
burada çok güzel şeyleri paylaştık mutluluğu ve üzüntümüzüde paylaştık
hepinizi öpüyorum

arsımam :gitme: cnm benım yeterkı senın ısler yolunda olsun bız beklerız sana kolay gelsın cnm varsa hakkımız helal olsun sende helal et
en kısa zmnda dön :sinifsinif::sinifsinif:

ana canikom napiin kızz güle güle yerleş inşalah Allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile5
2.pek cici canımopuyorumnanaktan

pek cici bir takım bu..biliim bunu...güle güle sağlıkla kullanzemuszemus

burcucum inşallah hiç bişeyciğin kırılmadan taşınırsın canım
ama burayı çok ihmal etme çok özlüyoruz sonra seniimafoldumben:gitme:

GÜnaydın bugun cok gecıktım ya
arsıma bıdaha gorusememzsek hersey gonlune gÖre olsn cnm bnmm

canım ne hakkı varsa helal olsun.sende hakkını helal et...güle güle yaşa yeni evinde.kınanda güzel geçer inşallah...gene gel...kaydirigubbakcemile5bende bakamıyorum bu aralar şimdi biraz rahatken bakayım dedim:kedi:
benım boyumda 155 :roflol: en ufacık benım ozmn

uy balım..uy miniğim benimmmmmmmmopuyorumnanaktannapiinn iyimisin

:gitme:

kendine iyi bak arisma...
hayatının en güzel günlerini en mükemmel şekilde geçirirsin umarım opuyorumnanaktan

patronuna kocaman bi alkışşalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım Allah yardımcın olsun bütün işlerin yolunda gitsin inşallah sende hakkını helal etmafoldumben
kendinede çok iyi bak bizide habersiz bırakma çok öpüyorum kuşum:gitme::gitmepuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz

bktbb cim :) çay setimizde benimkiyle de aynı misafire kullanımı çok şık oluyor çok çok seveceksin eminim
arsimacım Allah yardımcın olsun heyecanını hep birlikte yaşıyoruz umduğundan daha da çokkkkk güzelll kına gecen ve düğünün olsun inş. helal olsun sende helal et :kedi:

Arsimacım çoookk mutlu olursun işallah o özel gününüz işallah hayalinizden çookk daha güzel geçer.

ayy bi tuhaf oldum ben ya düşündümde herkes bir bir gidiyo ne güzel paylaşımlar oldu hayaller telaşlar düşünüyorumda beklenen o büyük günler geliyo

Arsimammm canım çok çok çok kolay gelsin sana Rabbim yar ve yardımcın olsun

yaw kızlar resmin boyutu büyük gelmiş ben nasıl küçültücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…