arsımam :gitme: cnm benım yeterkı senın ısler yolunda olsun bız beklerız sana kolay gelsın cnm varsa hakkımız helal olsun sende helal et
en kısa zmnda dön :sinifsinif::sinifsinif:
arsİma bİdaha gorusememzsek hersey gonlune gÖre olsn cnm bnmm
canım ne hakkı varsa helal olsun.sende hakkını helal et...güle güle yaşa yeni evinde.kınanda güzel geçer inşallah...gene gel...kaydirigubbakcemile5bende bakamıyorum bu aralar şimdi biraz rahatken bakayım dedim:kedi:
:gitme:
kendine iyi bak arisma...
hayatının en güzel günlerini en mükemmel şekilde geçirirsin umarım opuyorumnanaktan
Arsima, MUTLULUKLAR canım, ALLAH utandırmasın herşey gönlüne göre olsun.
patronuna kocaman bi alkışşalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım Allah yardımcın olsun bütün işlerin yolunda gitsin inşallah sende hakkını helal etmafoldumben
kendinede çok iyi bak bizide habersiz bırakma çok öpüyorum kuşum:gitme::gitmepuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz
arsimacım Allah yardımcın olsun heyecanını hep birlikte yaşıyoruz umduğundan daha da çokkkkk güzelll kına gecen ve düğünün olsun inş. helal olsun sende helal et :kedi:
Arsimacım çoookk mutlu olursun işallah o özel gününüz işallah hayalinizden çookk daha güzel geçer.
ayy bi tuhaf oldum ben ya düşündümde herkes bir bir gidiyo ne güzel paylaşımlar oldu hayaller telaşlar düşünüyorumda beklenen o büyük günler geliyo
günaydın kızlar
ilk defa geçmişi okumadan yazıyorum ve okuyamayacağım
ben her sabah işe araba ile gelirdim bugün yoktu ve işe geç kaldım
yerime geçtim çizimlerimi acıyordum patron geldi hazırlıkları sordu şimdilik sorun olmadığını söyledim
bi arkadaşta her akşam kontrole gidiyor diye dalga geçti :)
bende artık gidemicem dışarı işleri çok akşamları ancak onları yapabilirim dedim
patron işlerin durumunu sordu anlattım
elindekini bitir yarın gelme dedi
çok mutlu oldum çünkü dün alışveriş yapacaktık ama vakit kalmadı yapamadık
bugün evde işler var yarın alışveriş ve valiz yerleşimi evdeki eşyalarımı toparlamak yoracaktı beni ki yetişemezdim
süper oldu bu
şimdi işime dönmem lazım bitirmeliyim bugün gelemem
sonraki günler hazırlık kına çeyiz derken yoğunluktan gelemem
hepiniz kendinize iyi bakın
hakkınızı helal edin
burada çok güzel şeyleri paylaştık mutluluğu ve üzüntümüzüde paylaştık
hepinizi öpüyorum
günaydın kızlar
yerime geçtim çizimlerimi acıyordum patron geldi hazırlıkları sordu şimdilik sorun olmadığını söyledim
bende artık gidemicem dışarı işleri çok akşamları ancak onları yapabilirim dedim
bugün evde işler var yarın alışveriş ve valiz yerleşimi evdeki eşyalarımı toparlamak yoracaktı beni ki yetişemezdim
süper oldu bu
hakkınızı helal edin
hepinizi öpüyorum
bende sizi çok özliycem :gitme: hatta aşkım dalga geçiyor nasl ayrılıcaksın KK dan diye.Burcu ne dalgası kısss :gitme:
günaydın kızlar
süper oldu bu
hakkınızı helal edin
hepinizi öpüyorum
uy balım..uy miniğim benimmmmmmmmopuyorumnanaktannapiinn iyimisin
Arsimammm canım çok çok çok kolay gelsin sana Rabbim yar ve yardımcın olsun
yaw kızlar resmin boyutu büyük gelmiş ben nasıl küçültücem
burcucum inşallah hiç bişeyciğin kırılmadan taşınırsın canım
ama burayı çok ihmal etme çok özlüyoruz sonra seniimafoldumben:gitme:
tencere takımların çatal kaşıkların var daha ne olsun bende o bile yok mafoldumben
çok seksy çıkmışsınız bilgisayarım çökecek nerdeyse kaydirigubbakcemile3
hihoyyythihoyyyt boşa o kadar üzülmüşsün canım bak bitiyo hepsi
Şeniz
bi esmy hatırlamış beni mafoldumben
aşkımla buluştum çok ateşi vardı hemşiresi oldum azıcık ateşini düşürmeye çalıştım yanıyodu resmen
esmy yavrım ben sana nie cvp vermedimki yaww bugün hem dağıldım(aklım sinaycımda olduu için) , hem mutlu oldum(gelinliğimden dolayı) ne yazıcaamı bile bilmiorum buraya inanın çok zor anne baba kaybı yaşamamış olsamda bizde kıyısından döndük babamla bypas oldu benim babamda iç kanam geçirip bir gecede iki kez açıldı o göğsü şu an ağlamaklıyım canım çok sıkkın çookkk
kızlar herkeze günaydın.dün gittikve gelinliğimi aldım yani dikiliyor çoook mutluyum size tarif ettiğimden daha değişik bir model oldu.
canım pek cici olmuş yakışmış.hayırlı uğurlu olsun şimdiden.elimden geldiği kadar gördüğüm vaktim olduğu sürece ben herkezin cicilerine yorum yapıorum..geç oldu ama güle güle kullanopuyorumnanaktankızlar bindallıma yorum yazan herkesi öpüyorum..
alıntılarımın hepsi uçtu
Allah rahmet eylesin sabır versin...özelden yazdımGünaydın kızlar çok berbat bir hafta sonu geçirdim 3 gün izinliyim o yüzden bir kaç gündür nete giremiyordum yeni eve geldim size yazıyım dedim senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenbiliyorsunuz 26 haziranda düğünüm var bunun telaşını yaşıyorduk bir kaç gündür cumartesi günü evimi temizledik perdelerim geldi ben bir kaç eşyamı götürdüm herşey çok güzel giderken pazar günü evde dinlenmek istedim nişanlımda babasıyla başka bir düğüne gittiler akşam 18:30 gibi telefonum çaldı nişanlım telefonda şok olmuş bağırıyordu ne olduğunu anlayamadım evleri 2 sokak ilerde olunca hemen çıktım evlerine gittim içeri girdiğimde artık herşey için çok geçti kayınpederim nişanlımın kucağında can vermiş kalp krizi ile evde yere yığılmış senağlamasenağlamasenağlamasenağlama kızlar şu an ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız nişanlıma 2 gündür yemek yediremiyoruz doktor sürekli sakinleştirici vuruyor ve hep bir uyku halinde davetiyelerim basıldı hatta bir kısmı dağıldı düğün ertelense ne zamana kadar erteleyebiliriz ev tutuldu salon mobilyalar herşey hazır ben evimi boşaltalım 1 yıl erteleyelim düğünü dedim nişanlım ağlamaya başladı ben ne yapacam 1 yıl dedi çünkü annesinide bir kaç yıl önce kaybetti babasıyla beraber yaşıyorlardı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben hemen apar topar nikah yapsak onun psikolojisi berbat böyle bir halde ne kadar mutlu olabiliriz yada birbirimizi ne kadar mutlu edebiliriz zamana bıraksak nişanlım yapayalnız kaldı daha berbat olur KIZLAR BANA YARDIM EDıN NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK 3 GÜNDÜR UYKU UYUMUYORUM MıDEME KRAMPLAR GıRıYOR KAYINPEDERıM BıZıM HERŞEYıMıZDı ONDAN BAŞKA BıZıM DESTEĞıMıZ YOKTU BENDEN ÖNCE BEYAZLARI GıYıP GıTTısenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar en uzununuz benmiyim yoksam 1.80:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?