Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Arsima mutluluklar canım bir kuğu misali süzül düğününde hayırlı telaşlar

arsımam :gitme: cnm benım yeterkı senın ısler yolunda olsun bız beklerız sana kolay gelsın cnm varsa hakkımız helal olsun sende helal et
en kısa zmnda dön :sinifsinif::sinifsinif:

şuan işler yolunda
sadece özel şeylerim yetişmicek diyordum taki izin gelene kadar :)
ne hakkım varsa helal olsun hepinize

arsİma bİdaha gorusememzsek hersey gonlune gÖre olsn cnm bnmm

sağol canım

sağoll şeker
helal olsun hepinize

:gitme:

kendine iyi bak arisma...
hayatının en güzel günlerini en mükemmel şekilde geçirirsin umarım opuyorumnanaktan

sende minikim
inşallah
sloganım ne olursa olsun yüzüm hep gülecek

Arsima, MUTLULUKLAR canım, ALLAH utandırmasın herşey gönlüne göre olsun.

amin adaş amin
sağolasın

sağol canım
29 unda buradayım

arsimacım Allah yardımcın olsun heyecanını hep birlikte yaşıyoruz umduğundan daha da çokkkkk güzelll kına gecen ve düğünün olsun inş. helal olsun sende helal et :kedi:

inşallah eccum
helal olsun hepinize

inşallah kuzum sağol

dün gece ayakkabı altına isim yazdım ama ekleme vaktim yok
çiçeğimide sipariş verdim
kadın bana top uygun dedi
böyle işt

çok duygulandım... çok mutlu ol tubilik olur mu...çok mutluu :teytey:

canım benim dilerim çoooooooooookkk mutlu olursun......Allah her konuda yardımcınız olsun...darısı bekleyen özleyen herkesin başına...Şeniz

Burcu ne dalgası kısss :gitme:
bende sizi çok özliycem :gitme: hatta aşkım dalga geçiyor nasl ayrılıcaksın KK dan diye.
merak etmeyin en fazla temmuz ayı boyunca ayrı kalırız. sonra dönüşüm muhteşem olur:roflol: düğün ve balayı resimleriyle gümbür gümbür gelirim :lepi:

yaa arsimam yaaamafoldumben
işte ben böyle veda sahnelerine dayanamıyorum ki...
hakkım yok üstünde ama helal olsun canım arkadaşıma.
umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur.
Mutluluk böyle gelinliğinden süzülür. peri kızı gibi olursun inşallah canım benim :1hug:
bu kesin bir gidiş değil döneceksin ama ne bileyim işte içim buruldu mafoldumben
mutluluklar balımmma.s.:1hug:Şeniz

Arsimammm canım çok çok çok kolay gelsin sana Rabbim yar ve yardımcın olsun

yaw kızlar resmin boyutu büyük gelmiş ben nasıl küçültücem

canım paint i aç düzen -->dosyadan yapıştır-->resim-->uzat eğ ordan ilk iki üsteki kısıjmları %60 yap sonra kaydet bu kadar

Davetiyem için fikir beyan eden herkese çok teşekkür ederim yakından görmedim bende daha ama sizden fikir alayım dedimzemuszemus

SENİ HEMŞİRE SENİİİİİ CNM DUN TAOPIC BIRAZ HUZUNLUYDUU

HAKLISIN YA AYNEN VALLE BENDE COK ETKILENDIMÖ :sinifsinif:

kızlar herkeze günaydın.dün gittikve gelinliğimi aldım yani dikiliyor çoook mutluyum size tarif ettiğimden daha değişik bir model oldu.

OY REYHANM CNM BENM YAAAkaydirigubbakcemile5lülülülülülü

BUKETCIGIM CAY SEYIN COK GUZEL BNMKIDE BARDAKLARIM MOR VE TEŞLI MAKINADA DUSER SANDIM DUSMEDI VALLA

Arsimacım çok mutlu olursun işallah herşey gönlünce olsun seni çok özlycez opuyorumnanaktan

kızlar bindallıma yorum yazan herkesi öpüyorum..
alıntılarımın hepsi uçtu
canım pek cici olmuş yakışmış.hayırlı uğurlu olsun şimdiden.elimden geldiği kadar gördüğüm vaktim olduğu sürece ben herkezin cicilerine yorum yapıorum..geç oldu ama güle güle kullanopuyorumnanaktan
Allah rahmet eylesin sabır versin...özelden yazdım

Arsima canım, dünden beri duygusallığım had safhada zaen böyle veda yazısı okuyunca içim burkuldu. Gözlerimden yaşlar süzüldü bi anda senağlama Herşey gönlünce olsun canım arkadaşım, kına gecen, düğünün hayallerine yakışır şekilde geçsin. Çok mutlu olmanı diliyorum. Şeniz Eğer bi hakkımız varsa helal olsun, sen de hakkını helal et. Daha güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…