Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın herkese,

dün moralim bozuktu zaten kuaföre gittim geldim. aslında işim beklediğimden daha erken bitti. sinay'ı okudum daha çok moralim bozuldu ve içimden gelmedi yazmak. hiçbişey söyleyemiyorum sinay için ne denebilir ki, kader mi dersin, kısmet mi dersin, kör talih mi dersin? gerçekten bilmiorum. Allah'ım tüm aileye sabır, dayanma gücü ve olayları kontrol hakimiyeti versin

kuzum telaştan ve heyecandan bölesindir..geçer yaa..aman nere gidiosun gene gelirsin annenle oturursun..KEŞKE şeytandandır..keşke deme.sonrada gelir yardım edersin annene gene oturursun.anneler öle şey aramaz.evlatalrı mutlu olsun isterler..send e çok mutlu ol canım inşallah yaklaştıkça gerildin demek.buz amanların tadını çıkart ve hep güla.s.saçınıda şimdiden güle güle kullan
a.s slm kızlar. buketin ayakkabılarınızın altina ismimi yazdırarak tez zamanda evlenmemi istediği reyhan ben.a.s
canım hoş geldin aramıza..:1hug:a.s.:teytey:

Mandilin, bişey sorcam canım sana. Senin mutfak masan cam mıydı? Ne kadara aldın canım? Biz de mutfağa dün cam masa araştırdık da merak etim. Bir de hani kız gelinliğin ve evin fotoları, koy da biraz keyiflenelim kaydirigubbakcemile

arsima, hakkım varsa helal olsun, sende helal et. mafoldumben
Dünden beri zaten duygusallaşmıştım ki yazdıklarını okuyunca iyice içim burkuldu. Zaman geçmiyor diye dert etttiğimiz zamanlar geldi aklıma ne haycanlar paylaştık burda hepimiz. Her veda hüzünlüdür derler ya çok doğru. Benimde veda edeceğim zamanın geldiğini hissettim bi an. Canım arkadaşım, balım yüzyüze tanışmasakta inan senin için her şeyin mükemmel geçmesi için dua ediyorum. ınşallh kusursuz olur herşey. Allh yüzünüzü güldürsün, yolunuzu açık etsin. Güzel haberlerle dön emi. :gitme:

olduu başardım kızlar yüklemeyiii saolun kuşlarımmmmm :) albümümde var artık gelinliğiimm yüzümü sildim çünkü çok çirkin çıkmışım:)

:kedi: ıyyım sen nassın
idir balım giremedim geç girdim yakalıyamadım bi sizi..biraz sakinken bakam dedim.opuyorumnanaktan
Davetiyem için fikir beyan eden herkese çok teşekkür ederim yakından görmedim bende daha ama sizden fikir alayım dedimzemuszemus
nii demek kaydirigubbakcemile5yakındanda bak canımalkisalkisalkis
kızlar en uzununuz benmiyim yoksam 1.80:kedi:
ahhaha 1,78im die üzülüodum anam bu benden de sırık..2cm takmışın bana.kısss kaç numara ayakkabı giyorsun bakayım...kaydirigubbakcemile3.
olduu başardım kızlar yüklemeyiii saolun kuşlarımmmmm :) albümümde var artık gelinliğiimm yüzümü sildim çünkü çok çirkin çıkmışım:)
hemen bakıyorum:sm_cool:

sağol canım iyi dileklerin için...
inanna insanlar olark zaaten son derece blincindeyim bununherkesin alnına yazılan kaderi bir yerde mutlaka çıkar önüne.yaradan yazdıktan sonra silmeye kimsenin kudreti yetmez...
heimiz için hayırlısı olsun...

canım dore türban yaptırcam iki kıyafetime de uyacak..
elbisem gelsin hemen onu da eklicem..
teşekkürler lahanamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hımm şimdi anladım.iyi fikir.çünkü türbanını çözüp birde kına kıyafetine uydurman mümkün olmazdı zaten...abiyenide bekliyorum canım....

arsi ne diyelim sende geldin artık yolun sonuna yeni hayatının başlangıcına.RABBİM içine bir ferahlık versin ki kuş gibi gelin ol inş.hayırlı olsun balım...

canım benim Şeniz
aslında mobilşya istemiştim ben ama mutfağıma uymazdı diye siyah cam masa aldık.
4 sandalyesiyle birlikte 350ye mal oldu.
inan hiiiç keyfim yok, ayrılmak çook zor. Son günler içim yanıyor gerçekten.
Kimseye anlatılmıyor, özlem bambaşka bişey.. :sinifsinif:
Ama bitanecik salonumdan bi foto koyabilirim, beklerseniz.

zeybs sorulurmu bu ya 40zemuszemus
anammm iimiş gene 1,80 arkim 41 giyo..anam ben yırttım demek 38 giyorum..seni fidan senii...ama ayakta biraz şans haa..kısa boylulardada 40 var.gayet normal yani..2cm kısayım senden..keşek biraz daha kısa olsaydım diorum.bend eufak tefek olmayı isterdim aman sağlıklı olalımda gerisi boşhihoyyyt
dünden beri çok hüzünlendik kızlar
az çeğiz ekleyin bari azıcık keyfimiz yerine gelsin
valla bend eçok çok etkilendim miniğim.çok canım sıkıldı herşeyin hayırlısı yaaa valla.Allah sabır versin sinaya tekrar.valla kuşum ben burda ne ekliyim..BÖCÜKTE bilio o kadar yatak örtüsü nevresim vs aldım bida bişi almıcam dedim indiirimdeki mikseri kaçırmayım dedim dayanamadım aldım..şimdi bu aralar benden bişi beklemeyin yaniiii..taksit ödüyorum.biraz hafiflesinkaydirigubbakcemile3hadin siz ekleyinde bakalıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…