Çok üzgünüm çoook şaka yapıyosun?
kuzum telaştan ve heyecandan bölesindir..geçer yaa..aman nere gidiosun gene gelirsin annenle oturursun..KEŞKE şeytandandır..keşke deme.sonrada gelir yardım edersin annene gene oturursun.anneler öle şey aramaz.evlatalrı mutlu olsun isterler..send e çok mutlu ol canım inşallah yaklaştıkça gerildin demek.buz amanların tadını çıkart ve hep güla.s.saçınıda şimdiden güle güle kullankızlar herkese günaydın öncelikle
5 günüm kaldı çok heyecanlıyım, çok gerginim, çok mutsuzum, çok mutluyum ve çok korkuyorum... Güneşi tutasım geliyor günü döndürmesin diye, bi yandan da itesim geliyor bu günler çabuk geçsin diye...
Şu son günlerde yapmadığım, üşendiğim, etrtelediğim bi sürü bencil heraketimin olduğunu, anneme ne kadar haksızlıklar yaptığımı anladım. Ve günlerdir kendimle hesaplaşıyorum. Şu an bunları yazarken ağlıyorum. Keşke daha fazla evde annemle otursaymışım, keşke odama gidip kendi halimde takılmak yerine annemle salonda tv seyretseymişim. keşke ev işi konusunda daha fazla yardım etseymişim anneme... keşke, keşke...
bikaç gündür sürekli annemle oturuyorum, ona yardım ediyorum, kızmıyorum, yüksek sesle konuşmuyorum ve biliyorum ki bunlar benim son çırpınışlarım...
bazen vazgeçmek istiyorum senağlama
neyse benim kuaföre gitmem lazım, röfle yapılcak bugün işim uzun o yüzden muhtemelen ya geç gelirim ya gelemem bilmiyorum...
canım hoş geldin aramıza..:1hug:a.s.:teytey:a.s slm kızlar. buketin ayakkabılarınızın altina ismimi yazdırarak tez zamanda evlenmemi istediği reyhan ben.a.s
idir balım giremedim geç girdim yakalıyamadım bi sizi..biraz sakinken bakam dedim.opuyorumnanaktan:kedi: ıyyım sen nassın
nii demek kaydirigubbakcemile5yakındanda bak canımalkisalkisalkisDavetiyem için fikir beyan eden herkese çok teşekkür ederim yakından görmedim bende daha ama sizden fikir alayım dedimzemuszemus
ahhaha 1,78im die üzülüodum anam bu benden de sırık..2cm takmışın bana.kısss kaç numara ayakkabı giyorsun bakayım...kaydirigubbakcemile3.kızlar en uzununuz benmiyim yoksam 1.80:kedi:
hemen bakıyorum:sm_cool:olduu başardım kızlar yüklemeyiii saolun kuşlarımmmmm :) albümümde var artık gelinliğiimm yüzümü sildim çünkü çok çirkin çıkmışım:)
esmy küstünmü banaa :sinifsinif: ben dün görmemişim sen ne yazmıştın bana :kedi:
Amin bütün ictenligimle amin!
Beni aglatan dugan icin allah razi olsun. Ne ümitlerle ne hayallerle ve ne vedakarliklarla giriyoruz bu yola. Allah hic birimizi utandirmasin.
Lahanacim biliyorsun dimi kismetin bi tasin altinda saklanmis bile olsa sen onu bulacaksin!
canım dore türban yaptırcam iki kıyafetime de uyacak..
elbisem gelsin hemen onu da eklicem..
teşekkürler lahanamopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
ilk defa geçmişi okumadan yazıyorum ve okuyamayacağım
ben her sabah işe araba ile gelirdim bugün yoktu ve işe geç kaldım
yerime geçtim çizimlerimi acıyordum patron geldi hazırlıkları sordu şimdilik sorun olmadığını söyledim
bi arkadaşta her akşam kontrole gidiyor diye dalga geçti :)
bende artık gidemicem dışarı işleri çok akşamları ancak onları yapabilirim dedim
patron işlerin durumunu sordu anlattım
elindekini bitir yarın gelme dedi
çok mutlu oldum çünkü dün alışveriş yapacaktık ama vakit kalmadı yapamadık
bugün evde işler var yarın alışveriş ve valiz yerleşimi evdeki eşyalarımı toparlamak yoracaktı beni ki yetişemezdim
süper oldu bu
şimdi işime dönmem lazım bitirmeliyim bugün gelemem
sonraki günler hazırlık kına çeyiz derken yoğunluktan gelemem
hepiniz kendinize iyi bakın
hakkınızı helal edin
burada çok güzel şeyleri paylaştık mutluluğu ve üzüntümüzüde paylaştık
hepinizi öpüyorum
Mandilin, bişey sorcam canım sana. Senin mutfak masan cam mıydı? Ne kadara aldın canım? Biz de mutfağa dün cam masa araştırdık da merak etim. Bir de hani kız gelinliğin ve evin fotoları, koy da biraz keyiflenelim kaydirigubbakcemile
anammm iimiş gene 1,80 arkim 41 giyo..anam ben yırttım demek 38 giyorum..seni fidan senii...ama ayakta biraz şans haa..kısa boylulardada 40 var.gayet normal yani..2cm kısayım senden..keşek biraz daha kısa olsaydım diorum.bend eufak tefek olmayı isterdim aman sağlıklı olalımda gerisi boşhihoyyytzeybs sorulurmu bu ya 40zemuszemus
valla bend eçok çok etkilendim miniğim.çok canım sıkıldı herşeyin hayırlısı yaaa valla.Allah sabır versin sinaya tekrar.valla kuşum ben burda ne ekliyim..BÖCÜKTE bilio o kadar yatak örtüsü nevresim vs aldım bida bişi almıcam dedim indiirimdeki mikseri kaçırmayım dedim dayanamadım aldım..şimdi bu aralar benden bişi beklemeyin yaniiii..taksit ödüyorum.biraz hafiflesinkaydirigubbakcemile3hadin siz ekleyinde bakalıma.s.dünden beri çok hüzünlendik kızlar
az çeğiz ekleyin bari azıcık keyfimiz yerine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?