Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

off ne marifetlisin kız maşallah..heç anlamam ama süper yerimkaydirigubbakcemile3hele zeytin yağlıysa..bak kız bir tabak ayır banada..ok sonra ekle cicilerini...a.s.

Yemek yapmayı bilmem ben, ne hikmetse sadece sarma sarabiliyorum, çok sevdiğimden herhalde kaydirigubbakcemile3

Canım benim, dünden beri çok etkilendim gerçekten. Allah daha beterinden korusun senin de dediğin gibi. Herşeyin hayırlısını dilemekten başka başka bişey gelmiyor elimizden. Allah bundan sonrası için sana ve nişanlına kötü gün göstermesin :Saruboceq:

Biraz hüzünlü havayı dağıtır belki çeyiz ekleyeyim. Geçen hafta ykm'nin % 50 indiriminden aldıklarım. Bazılarını nette bulamadım gelince eklerim.

Eve getirdiğim 2 parçayı ekliyim önce
Kaşıklık

Tel süzgecim

Bıçak seti

Büyük saklama kabı

Kirli kaşıklık benimkisi en alttaki yeşil-turuncu

Karıştırma kabı en üstteki benimki

Makarna ve kızartma tenceresi olarak geçen tombik tencerem. Ben de kızartma için düşündüm

Ar-yıldız cezve takımım benimki ayaklı askılıklı, geldiğinde eklicem orjinalini

kızlar canım çok sıkılıyor ya yatakodasındaki gömme dolap yüzünden kendi takımımın dolabı yan odada durmak zorunda ben hepsi biryerde olsun istiyodum o oda soyunma odası gibi olucak gerçi sinay çok güzel bir laf etti buda böyle olsun diyin sıkmayın canınızı diye bende buda böyle olsun diyecem artık

parpalm agzımdan aldın dogru dusunmusun bosver nazarı olsun dımı
sulfat nıyeyese sen bana cok ceyız alıyon koycak yer kalmıycak gıbı gelıyor
buket nerde?

sulfatcım güle güle kullan cnm cezvelerin cok hoşuma gitti sorması ayıp nekadardı fiyatı (ayıpsa niye soruyorum :) ) benimde catal kaşık setim ar yıldız

Sinaycım hepimiz seninleyiz yanında olamasakta yüreğimiz seninle canım sen bizi yanında hisetmesende hepimiz ayakta durabilmen için destek olduk dünden beri..Allah yardımcın olsun nikahının kendi gününde olacağına çok sevindimm nişanlın içinde bölesi çok daha güzel olacak eminim :teselli:

çok güzeler canım.bir kısmını ykm den aldın sanırım dimi ?

sulfatım cicişlerini güle güle kullan.
senin mutfak turuncu-yeşil pek sewimli olacak.
tombiş tencere çok tatlıydı.

benim çalışmam gerek, izne ayrılmadan önce işlerimi toparlamalıyım :gitme:
zati moralimde sıfır, en iyisi işe yararım belki biraz..

Canım en büyük derdin bu olsun. Ben de dünden beri kaamdaki saçma takıntıları silmeye çalışıyorum yerimseniben
sulfatçım çok şekerler

Teşekkür ederim canım

sulfat nıyeyese sen bana cok ceyız alıyon koycak yer kalmıycak gıbı gelıyor

Esma kız sen bana hep çok alıyon diyon kaydirigubbakcemile3 Ben çeyize geç başladığım için hepsini bi anda almak zorunda kalıyorum sanırım ondan öyle geliyor sana. Bu aldıklarımın hepsi listemde olan ama almadığım şeylerdi. Ama yine de ben de kara kara düşünüyorum nereye sığdırıcam diye kaydirigubbakcemile3

sulfatçım hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanzemuszemus

Teşekkürler canım Şeniz
sulfatcım güle güle kullan cnm cezvelerin cok hoşuma gitti sorması ayıp nekadardı fiyatı (ayıpsa niye soruyorum :) ) benimde catal kaşık setim ar yıldız

Teşekkür ederim canım, 55 liraydı ben tabii yarısına aldım yerimseniben

çok güzeler canım.bir kısmını ykm den aldın sanırım dimi ?

Hepsini ykm den aldım canım, sağol Şeniz

oslun şekerim öyle, giyinme odası dersin, artık evlerde öyle yapmaya başladılar.
niltolünde öyleydi.

sulfat, renkler süpermiş mutfağın cıvıl cıvıl olcak.

Evet canım turuncu yeşil olacak, ama mutfak eşyalarını hepsini aynı renk almıyorum. Her renk var kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim bitanem Şeniz
Canım yaaa vala çok zor olduğunu tahmin ediyorum hepimiz yaşıcaz bunları ki ben şimdiden yaşıyorum. Allah dert vermesin de, bunlar da geçer. Şeniz

Sinay gerçektende çok şey atlatmışsınız ama en güzelide bunları birlikte atlatmış olmanız. Bak şimdi yine berabersiniz destek oluyorsunuz birbirinize en güzelide bu.

sağolun kızlar ya valla terapi gibisiniz gerçekten birbirimize resmen terapi yapıyoruz paylaşıyoruz.niltolndemi öyledi bir bakımmm

Toprağım takma boşver olurda ileride daha uygun fiyata büyük bir ev bulursunuzz veyaa kendi eviniz olur orda takım halde kullanırsın canımm :teselli:

Hemşomm cicilerin çok şekerler renkleri özelliklee yerimseniben Öff karnım açıktı walla makarna tenceresini görünce aklıma makarna geldii :kedi:

Cezve bayağa uygunmuş uff aslında bi gitcek o gün bende gitcektim ykm ye ama burdan minibüse bin sonra in git galleria ya yürü mafoldumben öyle oluncada gidemedim tabi neyse seneye artık :) gerci ne zaman evlenceğimde mechul (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…