off ne marifetlisin kız maşallah..heç anlamam ama süper yerimkaydirigubbakcemile3hele zeytin yağlıysa..bak kız bir tabak ayır banada..ok sonra ekle cicilerini...a.s.
Günaydın kızlar Zeysb,Burcuözge,damladinçer,bunebu,esmy,mandilin,bktb,Arsima,Fmk... ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Dostlar sağolsun Allahım hiç kimseyi benim durumuma düşürmesin gerçekten çok zor günler geçiriyorum her zaman dua ediyorum Allahım beterin beterini göstermesin şükürler olsun Allahım sana diyorum kızlar düğünüm ertelenmedi sadece 28 hazirana alıp sade bir nikah töreniyle aşkıma kavuşcammafoldumben sonrasında da uzun bir balayı ile bu atmosferden uzaklaşmayı planlıyoruz kızlar isyan gibi olmasın ama hep diyorum nişanlımla çıkmaya başladığımızdan beri kara bulutlar üstümüzden düşmedi hep bir sıkıntı hep badire geçen yıl ekim ayında düğün yapacaktık dedesi vefat etti mobilyalarımızı aldık mağaza iflas edip kaçtı, salon tuttuk gaz sıkışmasından patlama oldu 1 yıl tadilata aldılar,4 yıldır evlenmeyi bekliyoruz umarız sonumuz iyi olur diyoruz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme:
Biraz hüzünlü havayı dağıtır belki çeyiz ekleyeyim. Geçen hafta ykm'nin % 50 indiriminden aldıklarım. Bazılarını nette bulamadım gelince eklerim.
Eve getirdiğim 2 parçayı ekliyim önce Kaşıklık
Tel süzgecim
Bıçak seti
Büyük saklama kabı
Kirli kaşıklık benimkisi en alttaki yeşil-turuncu
Karıştırma kabı en üstteki benimki
Makarna ve kızartma tenceresi olarak geçen tombik tencerem. Ben de kızartma için düşündüm
Ar-yıldız cezve takımım benimki ayaklı askılıklı, geldiğinde eklicem orjinalini
kızlar canım çok sıkılıyor ya yatakodasındaki gömme dolap yüzünden kendi takımımın dolabı yan odada durmak zorunda ben hepsi biryerde olsun istiyodum o oda soyunma odası gibi olucak gerçi sinay çok güzel bir laf etti buda böyle olsun diyin sıkmayın canınızı diye bende buda böyle olsun diyecem artık
sulfatçım çok şekerler
sulfat nıyeyese sen bana cok ceyız alıyon koycak yer kalmıycak gıbı gelıyor
sulfatçım hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanzemuszemus
sulfatcım güle güle kullan cnm cezvelerin cok hoşuma gitti sorması ayıp nekadardı fiyatı (ayıpsa niye soruyorum :) ) benimde catal kaşık setim ar yıldız
çok güzeler canım.bir kısmını ykm den aldın sanırım dimi ?
kızlar canım çok sıkılıyor ya yatakodasındaki gömme dolap yüzünden kendi takımımın dolabı yan odada durmak zorunda ben hepsi biryerde olsun istiyodum o oda soyunma odası gibi olucak gerçi sinay çok güzel bir laf etti buda böyle olsun diyin sıkmayın canınızı diye bende buda böyle olsun diyecem artık
sulfatım cicişlerini güle güle kullan.
senin mutfak turuncu-yeşil pek sewimli olacak.
tombiş tencere çok tatlıydı.
benim çalışmam gerek, izne ayrılmadan önce işlerimi toparlamalıyım :gitme:
zati moralimde sıfır, en iyisi işe yararım belki biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?