Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy fugaa orayada bende bıtmıstım orda genellıkle sıyah agırlıklı tabı alamam nedenımız siyah olmasından cok fiyatı
ama nette felan gormusnuzdur bembeyaz bır yatak odası var fuganın favorım o

mandilincimmm çok şık hoş bir ev olmuş maşallahhhh diğer kısımlarını da sabırsızlıkla bekliyoruz
gülaycım hayırlı olsun gelinliğin şık ve sade :1hug:

Tamam kızlar çeyizlerimi eklicem bugün ama şuan değil. Çünkü annem bana iş verdi, sarma sarıcam kaydirigubbakcemile3

off ne marifetlisin kız maşallah..heç anlamam ama süper yerimkaydirigubbakcemile3hele zeytin yağlıysa..bak kız bir tabak ayır banada..ok sonra ekle cicilerini...a.s.

buda tv ünitesi nihalle beraber favorimiz :kedi:

fuga mobilyadan

buda fugadan yemek odası takımıı

canım çok şık tv ünitesi falan..benimde aklımda hep beyaz var...dedim salona beyaz masa sehpa tv ünitesi alsam vitrin istemiyorum sadece konsül olcak oda beyaz olmak zorunda..anam ve mimar arkiler çok beyaz olur şık olmaz dediler..caydım.sadece oturma odama beyaz koltuk beyaz sehpa ve mini tv ünitesi düşüniyorum...ama bende genel olarak çok beğeniyorum..kaydirigubbakcemile2parlak lake işte hepsi....
zeybs bız msnden konsuyoz kknın gruvu varrr
aaa anacım valla bilmiyordum ne güzelkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ayy fugaa orayada bende bıtmıstım orda genellıkle sıyah agırlıklı tabı alamam nedenımız siyah olmasından cok fiyatı
ama nette felan gormusnuzdur bembeyaz bır yatak odası var fuganın favorım o

benimde favorim o takım canım ama 8 milyar olduğunu duyunca vazcaydım mafoldumben

mİnİk msnde yoksun?

şaşkınmıyım neyim msn açmayı unutmuşum bugün :sinifsinif:

aşkımda hasta serum takmışlar şimdi aklım onda kaldı :sinifsinif:

mandilin çok güzel canım yatak odanda misafir odanda...
samimiyetine sığınarak fikirlerimi sölüyorum...
1.yatak odana bayıldım.ben olsam hiç çıkmazdım ordan.halılar falan bayılıyorum onlara zaten...
2.salonun harika olmuş geniş ferah.masa üzerindeki ayna süper.çok dğişik bir hava vermiş.koltuklarının modeli çok güzel,ben köşe çok severim...
bir tek rengi belki tercih edeceğim bişiy olmazdı ama zevkler değişik tabi...
ama şöle uzaktan bakınca çok cücül olmuş canım...
güle güle kullan...
kaydirigubbakcemile5

zeybs evet motbılya secekerne hep karısırlar zaten
bız kocısle hıc sıyah dusunmuıyorduk 5 gun gezdık
cokguzeller var mınik in ekeldıgı mazagada felan ama oralar ucuk
sonra kocıs bıyedeunıte begendı unıtyı begenınce hepsını ordan aldık mesela ucuza gelsınd ıye
sıyah ıstemıyordm yatka odamda sıyah oldu ama yınede yatak odamı cok sevıyorum o ayrı
koltukları beyaz ıstıyorduk bı anlk yorgunluktan agzımızdan krem cıkrı ertesı gun gıttıgmde duzeltmek ıcın cok gectı o gunku uzuntumu anlatamam yaaaa

tubiş, gamze, eccu, lahana Şeniz teşekkür ederim yorumlarınız için.
lahanam, oturma odası yapmadığımız için yumuşak bi renk olsun istedim.
riskli bi renk evet:)
siyah-beyaz ya da kahve tonu olmasın dedik.
Böyle bişi çıktı ortaya :)
teşekkür ederim hepiciğinize a.s.

Son düzenleme:

bitanem onu orda annem istio die taktım yaw takmam zaten ben onu kaydirigubbakcemile2

haklısın canım karışıyorlar..ama ben kaşındım birazda..nişanlımın işide bu..mimarlarla çalıştıkları için onlara danıştım.parlak lakeyi önermediler...salon için daha şık ağar alın diolar(renk olarak)bu markayı ilk defa duydum.ben daha çok modernlerde italyanları beğeniyorum..birazda kısmet boşver üzülme gayet güzel olmuşlar..beyaz koltuk çokkkkk zor balım..bende beyaz koltuk istiyorumda dedim gibi oturma odama alıcam.ama deri alıcamki temizliği kolay olsun..siyahta koltukta hoş duruoda oda çok toz tutaz gibi..krem,gri vs gibi renkler düşünüyorumçççya da silimi kolay leke tutmayan özel kumaşlardan seçmek lazım..hihoyyyt

Kızlarr selamlarr
Geçmişe takıldımm kaldımm
Sinayıınn durumunu okudumm şok oldumm mafoldumben Az çok onu anlayabiliyorumm benimde düğünüm geçen yıl ertelenmişti düğüne çok az bi vakit kala ama bizimki manevi değil maddi kayıptı mafoldumben
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasınn :Saruboceq:

Mandilin yatak odanı ve salonu gördüm canım..Hepsi çok güzel çok şık olmuşş yerimseniben
Salon çok ferah ve kocaman çok sade ama bi o kadarda şık döşemişsinizz :lepi:
Yatak odan tam senlik zaten dicek bişe yok anladın sen :jeyyar: opuyorumnanaktan

Düğündaşım çay takımın çok şık çok beğendim opuyorumnanaktan
sirrus gelmişş hoş gelmişş kaydirigubbakcemile5
Arsimanın mobilyaları gelmiş herşey yoluna giriyor çok güzel :lepi:
Ptırıcık ayakkabıların çok cici güzell :1hug:
Elisanın fotolarını kaçırdımm :çok üzgünüm:

Günaydın kızlar Zeysb,Burcuözge,damladinçer,bunebu,esmy,mandilin,bktb,Arsima,Fmk... ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Dostlar sağolsun Allahım hiç kimseyi benim durumuma düşürmesin gerçekten çok zor günler geçiriyorum her zaman dua ediyorum Allahım beterin beterini göstermesin şükürler olsun Allahım sana diyorum kızlar düğünüm ertelenmedi sadece 28 hazirana alıp sade bir nikah töreniyle aşkıma kavuşcammafoldumben sonrasında da uzun bir balayı ile bu atmosferden uzaklaşmayı planlıyoruz kızlar isyan gibi olmasın ama hep diyorum nişanlımla çıkmaya başladığımızdan beri kara bulutlar üstümüzden düşmedi hep bir sıkıntı hep badire geçen yıl ekim ayında düğün yapacaktık dedesi vefat etti mobilyalarımızı aldık mağaza iflas edip kaçtı, salon tuttuk gaz sıkışmasından patlama oldu 1 yıl tadilata aldılar,4 yıldır evlenmeyi bekliyoruz umarız sonumuz iyi olur diyoruz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme:

yok yok siz kesin beni ağlata ağlata şişirmek istiyorsunuz yapmayın kzılar bakın benimkine 1 ay var yemin ederim bunalıma girdim sizi uğurluyorum diye. ay yazasım gelmiyorrrmafoldumben lmaz:

mandilinimm:1hug: evini gördüm. ve şu kadar söyliyim tahmin ettiğim gibi zevkli bir ev çıktı. zaten tarzını az çok tahmin ediyordum. malum kırmızı tutkumuz ortak her ne kadar ben bu sefer bu evimde istediğim şekli oluşturamazamda kırmızı bir tutku opuyorumnanaktan
en önemlisi güle güle can sağlığıyla oturmayı huzurla oturmayı nasip etsin rabbim sana ve diğer tüm arkadaşlarıma...
şu son günlerde sinayıda duyduktan sonra slında ne kadarda boş olduğuna karar verdim.
en önemlisi sağlık huzur mutluluk balım :1hug:a.s.

Sinaycım herşeyde bi hayır vardır dicem ama Allah sonunu iyi getirsin ışaallah evlendikten sonra tüm aksilikler yerini güzel şeylere bırakır ki eminim öyle olucak

Sinayy kıyamam canım sana yaa :teselli:
İnşallahh herşey bundan sonrasi için çok güzel olurr Allah sizi kötü şeylerden korusunn bir daha yaşadıklarını yaşatmasınn ne sana nede bizlere :Saruboceq:
Allah sabır versin sana,nişanlına kayınpederininde mekanı cennet olsunn..Eminim oda düğününün ertelenmesini istemezdi nişanlının yanından hiç ayrılma canım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…