anam çeyizde yokki ekleyelimkaydirigubbakcemile3
Tamam kızlar çeyizlerimi eklicem bugün ama şuan değil. Çünkü annem bana iş verdi, sarma sarıcam kaydirigubbakcemile3
canım çok şık tv ünitesi falan..benimde aklımda hep beyaz var...dedim salona beyaz masa sehpa tv ünitesi alsam vitrin istemiyorum sadece konsül olcak oda beyaz olmak zorunda..anam ve mimar arkiler çok beyaz olur şık olmaz dediler..caydım.sadece oturma odama beyaz koltuk beyaz sehpa ve mini tv ünitesi düşüniyorum...ama bende genel olarak çok beğeniyorum..kaydirigubbakcemile2parlak lake işte hepsi....buda tv ünitesi nihalle beraber favorimiz :kedi:
fuga mobilyadan
buda fugadan yemek odası takımıı
aaa anacım valla bilmiyordum ne güzelkaydirigubbakcemile5zeybs bız msnden konsuyoz kknın gruvu varrr
ayy fugaa orayada bende bıtmıstım orda genellıkle sıyah agırlıklı tabı alamam nedenımız siyah olmasından cok fiyatı
ama nette felan gormusnuzdur bembeyaz bır yatak odası var fuganın favorım o
mİnİk msnde yoksun?
Gülaycım gelinliğini gördüm öncelikle mutlululk diliyorum bi ömür... Gelinliğin gayet gayet hoş özellikle askılarıyla eminimki çok rahat ediceksin.ışıl ışıl. ama benim nacizane fikrim eldiven takma hele bide bu sıcakta. illa eldiven istiyorum diosan dantel bilekte kısa bi eldiven olabilir.hoş ben ondanda pekk hoşlanmıom ama tercih meselesi tabi.Hayırlı uğurlu olsun cnm...
mandilincimmm çok şık hoş bir ev olmuş maşallahhhhdiğer kısımlarını da sabırsızlıkla bekliyoruz
gülaycım hayırlı olsun gelinliğin şık ve sade :1hug:
zeybs evet motbılya secekerne hep karısırlar zaten
bız kocısle hıc sıyah dusunmuıyorduk 5 gun gezdık
cokguzeller var mınik in ekeldıgı mazagada felan ama oralar ucuk
sonra kocıs bıyedeunıte begendı unıtyı begenınce hepsını ordan aldık mesela ucuza gelsınd ıye
sıyah ıstemıyordm yatka odamda sıyah oldu ama yınede yatak odamı cok sevıyorum o ayrı
koltukları beyaz ıstıyorduk bı anlk yorgunluktan agzımızdan krem cıkrı ertesı gun gıttıgmde duzeltmek ıcın cok gectı o gunku uzuntumu anlatamam yaaaa
arsima, hakkım varsa helal olsun, sende helal et. mafoldumben
Dünden beri zaten duygusallaşmıştım ki yazdıklarını okuyunca iyice içim burkuldu. Zaman geçmiyor diye dert etttiğimiz zamanlar geldi aklıma ne haycanlar paylaştık burda hepimiz. Her veda hüzünlüdür derler ya çok doğru. Benimde veda edeceğim zamanın geldiğini hissettim bi an. Canım arkadaşım, balım yüzyüze tanışmasakta inan senin için her şeyin mükemmel geçmesi için dua ediyorum. İnşallh kusursuz olur herşey. Allh yüzünüzü güldürsün, yolunuzu açık etsin. Güzel haberlerle dön emi. :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?