kızlar benden size tavsiye her işe başlarken hayırlısı, nasipse, inşallah sürekli böyle diyip durun ve hiç birşeye fazla heves duymayın bazı duygularınızı bastırın nazarım olsun diyin eksik olan birşeyin üstüne gitmeyin buda böyle oluversin deyin benim kayınpederim son hafta özellikle uçuyordu resmen bizi falan azarlıyordu evinizin peşinde ben koşuyorum arkasını arayın perdeciye gidin falan diye eftikti resmen öylesine mutluydu ki son çocuğumun mürveti hepsinden iyi olacak diyip duruyordu mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
haklısın canım karışıyorlar..ama ben kaşındım birazda..nişanlımın işide bu..mimarlarla çalıştıkları için onlara danıştım.parlak lakeyi önermediler...salon için daha şık ağar alın diolar(renk olarak)bu markayı ilk defa duydum.ben daha çok modernlerde italyanları beğeniyorum..birazda kısmet boşver üzülme gayet güzel olmuşlar..beyaz koltuk çokkkkk zor balım..bende beyaz koltuk istiyorumda dedim gibi oturma odama alıcam.ama deri alıcamki temizliği kolay olsun..siyahta koltukta hoş duruoda oda çok toz tutaz gibi..krem,gri vs gibi renkler düşünüyorumçççya da silimi kolay leke tutmayan özel kumaşlardan seçmek lazım..hihoyyyt
kızlar benden size tavsiye her işe başlarken hayırlısı, nasipse, inşallah sürekli böyle diyip durun ve hiç birşeye fazla heves duymayın bazı duygularınızı bastırın nazarım olsun diyin eksik olan birşeyin üstüne gitmeyin buda böyle oluversin deyin benim kayınpederim son hafta özellikle uçuyordu resmen bizi falan azarlıyordu evinizin peşinde ben koşuyorum arkasını arayın perdeciye gidin falan diye eftikti resmen öylesine mutluydu ki son çocuğumun mürveti hepsinden iyi olacak diyip duruyordu mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
PITIRCIK ben papini göremedim:)
BURCU nörin cadıııı:)
BETA napıosun balım epeydir giremedim össsledim:)
PITIRCIK ben papini göremedim:)
BURCU nörin cadıııı:)
BETA napıosun balım epeydir giremedim össsledim:)
haa anladım canım evdeki tek odayı dekore ettin galibaa...aman nolcak bende kitaya çıkıcam.anama yakın olmak için.genede salonuda oturma odasınıda döşicem tabi kendi evin olunca daha rahat yaparsında genede döşicem ben.kullanışlı olan taşınıncada her eve gidicek şeyler seçmeyi planlıyorumkaydirigubbakcemile2sinaycığım son yazdıgın cok doğru bak gör sen aılemden ayrılıyorum dıye ağlayamıcaksın bile bana öyle oldu cunku bu ölüm gıbı soguk bir gerçek varken ınsan kendıne kızıyor gercek acılar varken aglayamıyorsun ınşş cnm sonu cok guzel olur
zeybs evet cnm benımde derii
siyah bende tozdan ıstemedım bnm unıtem masam da lake ama ben oturma odası gıbı yaptm salon ayrı yapmadım kendı evım olmadıgı ıcın
İyimm tatlişkomm sen nasılsın ? Evet yaa bu çeyiz işleri çok zor :bbo: Yoruldumm şimdidenn walla :bbo: Çeyiz gidicek Allah nasip ederse pazar günü onları hzırlıyoruzz işim hiç bitmiyorkii nasıl bişedir bu anlamadım CADIARZU
ay canımm geçmişte bi sayfada var ama bende sildim pcden fotoları:)
sinay haklısın canım
simay gerçekten kendi başıma gelmiş kadar üzüldümGünaydın kızlar Zeysb,Burcuözge,damladinçer,bunebu,esmy,mandilin,bktb,Arsima,Fmk... ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Dostlar sağolsun Allahım hiç kimseyi benim durumuma düşürmesin gerçekten çok zor günler geçiriyorum her zaman dua ediyorum Allahım beterin beterini göstermesin şükürler olsun Allahım sana diyorum kızlar düğünüm ertelenmedi sadece 28 hazirana alıp sade bir nikah töreniyle aşkıma kavuşcammafoldumben sonrasında da uzun bir balayı ile bu atmosferden uzaklaşmayı planlıyoruz kızlar isyan gibi olmasın ama hep diyorum nişanlımla çıkmaya başladığımızdan beri kara bulutlar üstümüzden düşmedi hep bir sıkıntı hep badire geçen yıl ekim ayında düğün yapacaktık dedesi vefat etti mobilyalarımızı aldık mağaza iflas edip kaçtı, salon tuttuk gaz sıkışmasından patlama oldu 1 yıl tadilata aldılar,4 yıldır evlenmeyi bekliyoruz umarız sonumuz iyi olur diyoruz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme:
Günaydın kızlar Zeysb,Burcuözge,damladinçer,bunebu,esmy,mandilin,bktb,Arsima,Fmk... ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Dostlar sağolsun Allahım hiç kimseyi benim durumuma düşürmesin gerçekten çok zor günler geçiriyorum her ......................
Kızlarr selamlarr
Mandilin yatak odanı ve salonu gördüm canım..Hepsi çok güzel çok şık olmuşş yerimseniben
Salon çok ferah ve kocaman çok sade ama bi o kadarda şık döşemişsinizz :lepi:
Yatak odan tam senlik zaten dicek bişe yok anladın sen :jeyyar: opuyorumnanaktan
yok yok siz kesin beni ağlata ağlata şişirmek istiyorsunuz yapmayın kzılar bakın benimkine 1 ay var yemin ederim bunalıma girdim sizi uğurluyorum diye. ay yazasım gelmiyorrrmafoldumbenlmaz:
mandilinimm:1hug: evini gördüm. ve şu kadar söyliyim tahmin ettiğim gibi zevkli bir ev çıktı. zaten tarzını az çok tahmin ediyordum. malum kırmızı tutkumuz ortak her ne kadar ben bu sefer bu evimde istediğim şekli oluşturamazamda kırmızı bir tutku opuyorumnanaktan
en önemlisi güle güle can sağlığıyla oturmayı huzurla oturmayı nasip etsin rabbim sana ve diğer tüm arkadaşlarıma...
şu son günlerde sinayıda duyduktan sonra slında ne kadarda boş olduğuna karar verdim.
en önemlisi sağlık huzur mutluluk balım :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?