Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

SıNAYCIM:inan sadece senin başına gelmiyor...isteme ve nişanımın arasında 5ay var.baştan annem hastalandı,isteme ertelendi,isteme oldu,baban rahatsızlandı..annanem zati hastaydı fenalaştı.nan dedim benimi beklionuz..dedik kalsın nişan..nese nişanı yaptık ananem aramızdan ayrıldı:gitme:geçen seneden beri düğün düğün diyoruz kriz vurdu geçti.şimdi ağustos sonu dediler.dedim yetişemem.biliorsunuz heeç evle ilgili hazırlığım yok yetişilirmi ayol.20ağus ramazan.yani sıkma canını,öle olumsuz düşünüp kara bulutlar vs gezio deyip negatif olma..herşey güzel olucak bence..olsun buda böle oluversin.siz beraber mutlu olunda düğün olmasın.uzun bir balayı düğünden daha güzel bence...Allah tekrar rahmet eylesin..Allah sabır versin hepinize özellikle nişanlına...herşey güzel geçicek ben inanıyorum..kocaman öptüma.s.

Son düzenleme:
en diyecek söz bulamıyorum sinaycım gerçekten kutluyorum seni ben bu kadar güçlü olamazdım...
inadına sarılmışsın bunca sene aşkına. bravo sana. işte bu gerçek aşk...

PITIRCIK ben papini göremedim:)
BURCU nörin cadıııı:)
BETA napıosun balım epeydir giremedim össsledim:)

sınayım allah derde göre sabrını sana vermış demekkı
ALLAH cok sabırlar versın sıze herseyınde hayrlısı olsun :sinifsinif:

sinaycım ne denirkimafoldumben
öyle üzüldümki anlatamam hepimiz dünden beri seni düşünüyoruz
Allah sabırlar versin canım inşallah çok mutlu olursun ve bundan sonra herşey çok güzel olur

kızlar benden size tavsiye her işe başlarken hayırlısı, nasipse, inşallah sürekli böyle diyip durun ve hiç birşeye fazla heves duymayın bazı duygularınızı bastırın nazarım olsun diyin eksik olan birşeyin üstüne gitmeyin buda böyle oluversin deyin benim kayınpederim son hafta özellikle uçuyordu resmen bizi falan azarlıyordu evinizin peşinde ben koşuyorum arkasını arayın perdeciye gidin falan diye eftikti resmen öylesine mutluydu ki son çocuğumun mürveti hepsinden iyi olacak diyip duruyordu mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

haklısın valla yaa..aman tamam sinaycım...kafanı dağat biraz...ben üzüldüğümöde hep o konuyu düşünüp konuşmam..farklı birşey yaparım ki içim açılsın...Allah kalanlara sağlık sıhhat versin..Allah mekanını cennet eylesin...kavuşuonuzda tamam artık üzme kendini...bende üzülüyorum...mafoldumbenmutlu ol.artık mutlu şeylerden konuş birazda oldu mu canımkaydirigubbakcemile5

sinaycığım son yazdıgın cok doğru bak gör sen aılemden ayrılıyorum dıye ağlayamıcaksın bile bana öyle oldu cunku bu ölüm gıbı soguk bir gerçek varken ınsan kendıne kızıyor gercek acılar varken aglayamıyorsun ınşş cnm sonu cok guzel olur
zeybs evet cnm benımde derii
siyah bende tozdan ıstemedım bnm unıtem masam da lake ama ben oturma odası gıbı yaptm salon ayrı yapmadım kendı evım olmadıgı ıcın

Son düzenleyen: Moderatör:
sinay canım, yazınız böyleymiş. kötü fikirlere kapılma. kimi zaman herşey üst üste gelirmiş.
nikah olarak yapmak bencede mantıklı eğer ertelemiş olsanız nişanlın tek başına kalıcak ona daha zor gelicek. böyle sen sürekli yanında olabilirsin. herşeyiniz üzgün geçicek ama hayat ne göreceğimizi bilemiyoruz.
Allah sabır versin.

PITIRCIK ben papini göremedim:)
BURCU nörin cadıııı:)
BETA napıosun balım epeydir giremedim össsledim:)

İyimm tatlişkomm sen nasılsın ? Evet yaa bu çeyiz işleri çok zor :bbo: Yoruldumm şimdidenn walla :bbo: Çeyiz gidicek Allah nasip ederse pazar günü onları hzırlıyoruzz işim hiç bitmiyorkii nasıl bişedir bu anlamadım CADIARZU

haa anladım canım evdeki tek odayı dekore ettin galibaa...aman nolcak bende kitaya çıkıcam.anama yakın olmak için.genede salonuda oturma odasınıda döşicem tabi kendi evin olunca daha rahat yaparsında genede döşicem ben.kullanışlı olan taşınıncada her eve gidicek şeyler seçmeyi planlıyorumkaydirigubbakcemile2

bende iiyimm balım...gerçekten zor...ve gıcıkta yaa.gerçektende bitmio sinir basıo.evdeki bir toplu iğnenin bile nasıl alındığını anlıo insan...ay süper pazar mı harikaa yaa...Allah güzel güzel mutlu eyrleştirmeyi nasip etsin inşallah..bitmez iş bitmez..yanına bir kaç kişiyide al arkadaşlardan yoksa hayatta 2-3 güne çıkamazsın

kızlar bana müsade öğle aram mama yicemcokacimcoook...hepinizi çok öpüyorum.opuyorumnanaktan.Allaha emnet olun..herkezi öptüm bu gün en çok sinayı öpüorummmmmmmmma.s.

zeybs ya bılmem cok esyada istemedık dusun ıkı oda boş hanı hevesım kacar ılerde degıstırmek ısterım tasınında uymaz felan dıye
ilerde belkı bi köşe aklım kaldı cunku alırım

simay gerçekten kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm
allah önce nişanlına sabır sana da ona destek olabilme gücü versin
aslında bak o yaşadığın talihsizliklerle belli ki daha çok kenetlenmişsiniz birbirinize
allah her kuluna dayanabileceği kadar acı verirmiş
demek ki sen çokkuvvetli bir genç kızsın
umarım bunların hepsinin acısını çıkaracağın
inanılmaz mutlu bir hayat sürersin sevdiğin insanla
tekrar başınız sağolsun
allah nur içinde yatırsın

canım sinaycım Allahım sana ve nişanlına sabır versin.
Dualarımız seni yalnız bırakmayacak inşallh atlatacaksınız canım benim.
En büyük yük senin omuzlarında biliyorsun dimi canım, nişanlına yıılmadan olmadığı kadar tolerans göster. Bu kötü zman geeçiçek .
Allh kimseye göstermesin. Dün o kadar çok etkilendim o kadar üzülmüşümki rüyama girdin. Düğün yapmıyoruz diye sakın ama sakın üzülme kuşum tamam mı? Allah yardımcınız olsun.

teşekkür ederim betam. Şeniz

burcum, özür dilerim üzmek istemedim.
zaman daraldıkça vedalaşmak zor geliyor insana. Uğurlamak, uğurlanmak ne biliyim ben haftasonundan beri kronik mutsuzum. Sen bana bakma olur mu kuşum.
Daha seni uğurlayacağız burdan güle oynaya.
Güzel dileklerin duaların hepimizin üzerinde olsun. Allah yüzümüzü güldürsün. Bende senin gibi sinayın durumunu okuduktan sonra iyice anladım ölümün ne kadar soğuk olduğunu. Hani kına gecesi yapamıyorum diye bunalıma girmiştim yaa şimdi bile boooşweeer diyorum kendime. Önemli olan mutluluk,... Öpüyorum yanakından opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…