kızlar ben bugün home sweet home daydım.ayyyy bayılıyorum ordaki eşyalara yaaaaaaaaaa.süper banyo takımları,havlular,bornozlar,klozet takımları var.harika yaaaaaaaaaa.mini bornoz diye bişey çıkmış.böyle havuya sarılmışsın gib ama elbise gibi duruyor.hem çok güzel,hem çok seksiiiii.resmini ekliyorum fikir olur kızlar.yalnız manken morunu giymiş,ama pembesi benim daha çok hoşuma gitti
bunlar çok güzel.....kafamçokkarıştı
Şu elbise şeklinde bornozlara bayıldım 30 lira iyi aslında çok pahalı değil.
Ah kızlar strese giriyorsunuz ama şanslısınız bizim düğün tarihimiz bile belli değil.Ne tarihimiz ne yaşayacağımız şehir nede nasıl geçineceğimiz belli:) Yani ağustos diye düşünyoruz ama hiç bir şey belli değil işe girmem gerek ilk önceStajyerlik gibi iğrenç bir dönemdeyim.400 milyona çeyiz mi yapayım ihtiyaçlarımı mı alayım bilmiyorum.Ağlıyım mı gülüyüm mü bilmiyorum.üstüne bir de nişanlımla kavgalıyım
Günaydın kızlarrr
yaklaşık 1haftadır sizlerden uzak kaldım.maalesef acı bir kaybımız oldu.pazartesi öğlene doğru dedemi kaybettik senağlama hiç dedem kalmadı hayatta :a015: haliyle buralara girip sizleri takip edemedim.1 kere girdim onda da okuyup takip edemedim.. :çok üzgünüm:
alıpta eklediğiniz bütün cicileri güle güle seve seve hayırla kullanın inşallah arkadaşlar... sizleri bol bol öpüyorum... :teselli:
URL=http://img120.imageshack.us/my.php?image=9440lzf1.png][/URL]
slm kıslar bugün bu fırını aldım kullanan varmı sizce nasıl
burcucum bu gün tatildesin değilmi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?