Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

slm kızlar nasılsınız bakem ya benim bi sorum olacak sizlere koffi marka elektrik süpürgesi duydunuzmu benim kaynanam almış banada nasıl sizce çokta pahalıya almışlar ben hiç duymadım kararsız kaldım sizce değiştirmelimiyim yoksa iyimidir bana acil bi fikir verin lütfen

url=http://img120.imageshack.us/my.php?image=9440lzf1.png][img=http://img120.imageshack.us/img120/3786/9440lzf1.th.png][/url]

arcelikten aldım

bunlar çok güzel.....kafamçokkarıştı

bunlar çok güzel.....kafamçokkarıştı

bence de çok güzeller çokta rahat görünüyolar delikafadulden hatta denizden çıkınca bile giyilebilir böyle şeyler, tabii bu kadar fırfırlısı değil

bu arada pahalı diye bunlara mı dediniz? yani bunların yapımı çok zormul gibi durmuyo, kendimiz bile yapabiiriz sanırım.. kapandığı kısım cırt cırt mı acaba?

kızlar sonunda bornoz setimi aldım:))))
özdilek çeyiz sandığı pembe mavi olan:))) kampanya varmış 200liraya aldım

Şu elbise şeklinde bornozlara bayıldım 30 lira iyi aslında çok pahalı değil.

Ah kızlar strese giriyorsunuz ama şanslısınız bizim düğün tarihimiz bile belli değil.Ne tarihimiz ne yaşayacağımız şehir nede nasıl geçineceğimiz belli:) Yani ağustos diye düşünyoruz ama hiç bir şey belli değil işe girmem gerek ilk önce Stajyerlik gibi iğrenç bir dönemdeyim.400 milyona çeyiz mi yapayım ihtiyaçlarımı mı alayım bilmiyorum.Ağlıyım mı gülüyüm mü bilmiyorum.üstüne bir de nişanlımla kavgalıyım

bende aynı dertten muzdaribim :çok üzgünüm: öğretmenliği yeni bitirdim, atanamadım, bu sene ücretli öğretmenlik yapıyorum 300maaşım var, az buz biriktirmeye çalışıyorum bende.. ve kpssye hazırlanıyorum, nereye atanırsam oraya gidicez evlenip, atanırsam tabi :Saruboceq: yakın zamanda nişan, ağustostada düğün düşünüyoruz, ama işte sadece düşünme aşamasındayız kafamçokkarıştı

şu sayfayı gezip gezip özeniyorum aldıklarınıza yaptıklarınıza valla, kendim almış gibi seviniyorum vallahi gördükçe gamyoncuiremsu

kayın validemler vardı onları geçirdim şimdi. yorulmuşum be yaa. kızlar nasılsınız kimler var bakem. üff yarında iş var saat kaç olmuş

Günaydın kızlarrr
yaklaşık 1haftadır sizlerden uzak kaldım.maalesef acı bir kaybımız oldu.pazartesi öğlene doğru dedemi kaybettik senağlama hiç dedem kalmadı hayatta :a015: haliyle buralara girip sizleri takip edemedim.1 kere girdim onda da okuyup takip edemedim.. :çok üzgünüm:
alıpta eklediğiniz bütün cicileri güle güle seve seve hayırla kullanın inşallah arkadaşlar... sizleri bol bol öpüyorum... :teselli:

günaydın kızceler. Müebbet sevdam başın sağolsun cnm Allah mekanını cennnet kılar inşallah. sizede sabır versin

Başınız sağolsun canım Dedene Allahtan rahmet diliyorum.Rabbim geride kalanlara sağlıklı ömür versin

başınız saolsun cnm mekanı cennet olsun ınş

nastasıa hayrlı olsun bornozun cnm cok ıyıye almısn bende taçtan düşünüyorum

URL=http://img120.imageshack.us/my.php?image=9440lzf1.png]
[/URL]

slm kıslar bugün bu fırını aldım kullanan varmı sizce nasıl

ı gunlerde kullan
hıcbı bılgım yok ama evde arcelık kullanıyoruz buna benzer ıkı raflı harıka ama ben ankesrta alcam :lepi:

hız tutkunu bıde bızım evdekı çift kapılı:) ıkı tarafta farklı seyler pişirebılıyorsun ayrıca bıde sac verıyolar sana cunku fırın calısrken ocaktakı düğmeler ısıdan bozulmasın dıe ama sende o kucuk düğmelerı goremedım sorun olmas galıba

bunun beyazı evde kulandığımız cnm 6 7 yıl oluyor ama 4 gözlu ocak yanı ustekınde bı tanesı farklı ısıtıcı gıbı ole deıl hepsı normal ocak gözu

müebbet sevdam canım başınız sağolsun...
çok çok üzüldüm okuyunca...
allah kalanlara sabır versn tatlım...
benimde dedelerimin ikiside vefat etti hele birini hiç görmedim bile ben doğmadan ölmüş.
o yüzden böyle dedeleriyle arkadaş gibi olan,şakalaşan,kız istemede dedeyede fikir sorulan ortamlarda özlüyorum dedemi.. çok tatlı biriydi... seni çok iyi anlıyorum... büyükler başımızın tacı.... tekrar başın sağolsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…