günaydınnnn
esmy bugun yok mu ?????
Vakti belli yada belirsiz hepimizin birgün veda vaktinin geleceğini biliyoruz..
Her veda hüzünlüdür her veda zordur. Geri dönmeyecek gibi üzülüyoruz gidenin arkasından.
Aramızda farkında olmadan oluşan bi bağ var. Birkaç gündür düşünüyorum hep, sizleri tnaımıyorum ama her birinizin sanki yanında yaşıyormuşum gibi hissediyorum.
Birlikte heycanlanmak çoook ama çook güzel bir duyguymuş..
Neyse uzatmak istmeedim, bunları yazmakta istmeemiştim aslında ama uzattım. Kusura bakmayın, ben bu sıralar bunalımdayım. :sinifsinif:
tubiş inşaat pisliği gitti ama bende bi üstten silmek istiyorum tekrar zaten girene kadar 10 kez silinir eline bez alan gider eve artık
ekledi canım kaçırmışsın sayfasını bilseydim hemen söylerdim. daha net güzel görünüyordu herşey. :çok üzgünüm:
teşekkür ederim şekercimmm:1hug:
sağol pıtırcıkım Şenizburcu çok güzelmişşşşşşşşşşş
teşekkür ederim canımŞenizburcu cantan süperr:lepi: kumbaranda cok seker
ay ne şeker terlik ve çanta o öle kumbaranda dolsun ağırlıktan kendi açılsın inşlh burcuuu
burcu süperrlerr cnm
Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (21 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
parpalm, baberko, bktbb+, brcncvk86, bunebu, burcuözge+, croiselle, dimples+, eccu+, elisaa, eminebora, gülay_gülay+, ikraaa, mandilin+, oveg, pıtırcık85+, p_nr+, reyhan85, tubiS+, yasmin85, _HaYaTiM_+
burcu bu sabah sabah senin resimlerinin bereketi bak ona göre herkes burda hadi koy bakalım
burcum çok şeker bardak bu
mandilinim, azcık silkelen canım kaç günlerdir böylesin.
aileden ayrılıyor ama sevdiğin adam yanında oluyor.
şimdi nişanlını görme zamanların kısıtlı, evlendikten sonra bu ortadan kalkıyor.
Aileni görmek için zamanın kısıtlı olmayacak istediğin zaman aileni görebiliyorsun.
öyle oluyor çeyiz serilmeden iş bitmez.
olsun canım, öylede gördüm sonuçta.
terliklerin güzelmiş ama çantanı daha çok beğendim hatta gözüm kaldı kaydirigubbakcemile2
kumbaranın rekleri çok şeker, bol birikimler
emsy öpüldün
günaydınnnn
esmy bugun yok mu ?????
kızlarr hepinize günaydınnnn
iki gün aradan sonra hem sondan hemde kaldığım yerden açtık KK yı anca bitiririm :)))
:kedi: teşekkürlerŞenizhepsi çok güzel burcu
teşekkür ederim canım inş kullanırım :roflol:burcu canım örtülerin çook güzel iyi günlerde kullanopuyorumnanaktan
buket şu anda hiç bir eşyama uymuyor bunlar balım. işte yatak odası mutfak balkon bir yerlerde değerlendiricez. sadece kurdele işi olan uyuyor salonuma. yrıca zaten salanda sadece yemek masasına örtü sermeyi planlıyorum. onuda perdeciye yaptırıyorum :roflol: fon perdemin kumaşından runner yaptırıyorum uzunlamasına atmak için. zaten şu an orta sehpam yok. olsada sermeyi düşünmüyorum. birde işte konsolum var zaten.yerimsenibenburcuucm bence o örtülerin hepsini kullanmalısın çok şekerler
annem yaptı hayatımcım Şeniz evet beyaz işi kuzum. yatak takımı bilem yaptırmış annem vakti zamanında ama ben bırak kullanmayı sermesini bile beceremem. o yüzden götürmüyorum dün onları ayırıp tekrar kaldırdık. o yüzden indirip çekmem mümkün değil kuzum. şu an zaten salonumuz perşembe pazarı gibi annem yıkanacakları falan yıkıyıp tekrar hurçluyor. salı gidecek ya eşya.a.sburcuuu, bunlar çok güzel. annenmi yaptı bunları.
delik işlerin beyaz iş denilenlerdenmi göstert onlarıda ben onları çok beüeniyorum.
teşekkür ederim canımcımmmŞenizburcucum çokk güzelller Allah ağız tadısıyla kullanmayı nasip etsin canım opuyorumnanaktan
tubiş, canım Şeniz haklısın bi türlü kendime gelemedim yafs -tatlicadiarzu-
haftasonu inşallh daha iyi olcam canımcım, sağol.
buket, böcük yerimseniben
burcu, mor şıpıdıklarınla çantan çok şirin.
kumbaranı sevsinler senin, dolup dolup taşsın inşallh.
canım maşallh yapanların elerine gözlerine sağlık.
Mor olan takım yatak örtüsüyle güzel olabilir cidden ne güzel düşünmüşsün.
ben en çok en sondaki turuncu yeşil olanı sewdim. mutfak masasına bile çok yakışır, güzelmiş.
hepiciğini güle güle kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?