Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınnnn

esmy bugun yok mu ?????

mandilinim, azcık silkelen canım kaç günlerdir böylesin.
aileden ayrılıyor ama sevdiğin adam yanında oluyor.
şimdi nişanlını görme zamanların kısıtlı, evlendikten sonra bu ortadan kalkıyor.
Aileni görmek için zamanın kısıtlı olmayacak istediğin zaman aileni görebiliyorsun.

tubiş inşaat pisliği gitti ama bende bi üstten silmek istiyorum tekrar zaten girene kadar 10 kez silinir eline bez alan gider eve artık

öyle oluyor çeyiz serilmeden iş bitmez.

ekledi canım kaçırmışsın sayfasını bilseydim hemen söylerdim. daha net güzel görünüyordu herşey. :çok üzgünüm:

teşekkür ederim şekercimmm:1hug:

olsun canım, öylede gördüm sonuçta.
terliklerin güzelmiş ama çantanı daha çok beğendim hatta gözüm kaldı kaydirigubbakcemile2
kumbaranın rekleri çok şeker, bol birikimler

burcu çok güzelmişşşşşşşşşşş
sağol pıtırcıkım Şeniz
burcu cantan süperr:lepi: kumbaranda cok seker
teşekkür ederim canımŞeniz
ay ne şeker terlik ve çanta o öle kumbaranda dolsun ağırlıktan kendi açılsın inşlh burcuuu

o ne güzel bir dua olmuş öyle:roflol:

kızlar bir yandan hazinemin fotolarını yüklüyorumda bekletiyorum kusura bakmayınhihoyyyt

burcu süperrlerr cnm

burcum çok şeker bardak bu

sağolun canikolar. hemen geliyor diğer çeyizlerimde. hatta gaza gelirsem 2 tanede havlu yapmıştım kendim onları kalkar çekerim:roflol:

tubişim çanta waikiki 17 tl ye mi ne aldım uydırmıyımda şimdi o civarlarda bir şeydi. terliğime uysun diye aldım

lcw böle çantamı yapıomuş yaw ben hiç görmedimm:) yaw bende büyük bol gözlü capcanlı renkli bi çanta istiorum yarın istanbula gidicem ablamla istanbulu altına üstüne getiririz artık:)

ilk önce kurdele işi örtülerim. tüm parçalarını çekmedim kızlar bir iki parçalarını çektim hepsinin.

buda bir şey işiydi ama unuttum şimdi.bununda epeyy parçası var. sanki mor bir şey varmış gibi yaptırmışım:)))))))) neyse yatak odasına sererim sarevin mor yatak örtüsünü almıştım ya kızlar. salona falan uymuyor çünkü:))))

işte en sevdiğim iki model geliyor şimdi. çok sporlar keten kumaş üstüne... çin iğnesi biri yün işi diğeri normal ipten.

kızlar hurcun içinden çıktıkları için buruşular bbiraz kusurlarına bakmayın. :))) devamı gelecek siz yorum yapadurun:))))))

böcük bak örtü mörtü resimleri kız kaçırma gelll tam senlik işler bunlarrr:)))

bunlar elde yapılanlarda kızlar dediğim gibi delik işi iğne oyası ve dantel göötürmeyeceğimden çekmedim fotolarını. şimdide hazır olan bir iki orjinal bulduğum modelleri ekliyorum....

burcuuu, bunlar çok güzel. annenmi yaptı bunları.
delik işlerin beyaz iş denilenlerdenmi göstert onlarıda ben onları çok beüeniyorum.

burcucum çokk güzelller Allah ağız tadısıyla kullanmayı nasip etsin canım opuyorumnanaktan

tubiş, canım Şeniz haklısın bi türlü kendime gelemedim yafs -tatlicadiarzu-
haftasonu inşallh daha iyi olcam canımcım, sağol.

buket, böcük yerimseniben

burcu, mor şıpıdıklarınla çantan çok şirin.
kumbaranı sevsinler senin, dolup dolup taşsın inşallh.
canım maşallh yapanların elerine gözlerine sağlık.
Mor olan takım yatak örtüsüyle güzel olabilir cidden ne güzel düşünmüşsün.
ben en çok en sondaki turuncu yeşil olanı sewdim. mutfak masasına bile çok yakışır, güzelmiş.
hepiciğini güle güle kullan canım.

hepsi çok güzel burcu
:kedi: teşekkürlerŞeniz
burcu canım örtülerin çook güzel iyi günlerde kullanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım inş kullanırım :roflol:
burcuucm bence o örtülerin hepsini kullanmalısın çok şekerler
buket şu anda hiç bir eşyama uymuyor bunlar balım. işte yatak odası mutfak balkon bir yerlerde değerlendiricez. sadece kurdele işi olan uyuyor salonuma. yrıca zaten salanda sadece yemek masasına örtü sermeyi planlıyorum. onuda perdeciye yaptırıyorum :roflol: fon perdemin kumaşından runner yaptırıyorum uzunlamasına atmak için. zaten şu an orta sehpam yok. olsada sermeyi düşünmüyorum. birde işte konsolum var zaten.yerimseniben

burcuuu, bunlar çok güzel. annenmi yaptı bunları.
delik işlerin beyaz iş denilenlerdenmi göstert onlarıda ben onları çok beüeniyorum.
annem yaptı hayatımcım Şeniz evet beyaz işi kuzum. yatak takımı bilem yaptırmış annem vakti zamanında ama ben bırak kullanmayı sermesini bile beceremem. o yüzden götürmüyorum dün onları ayırıp tekrar kaldırdık. o yüzden indirip çekmem mümkün değil kuzum. şu an zaten salonumuz perşembe pazarı gibi annem yıkanacakları falan yıkıyıp tekrar hurçluyor. salı gidecek ya eşya.a.s
burcucum çokk güzelller Allah ağız tadısıyla kullanmayı nasip etsin canım opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımcımmmŞeniz

evet tatlişimmmkaydirigubbakcemile5 bende öyle düşündüm birde böyle içeri doğru gömme balkonum var oraya minik masa atıcaz onun üstünede sererim mavi olanını falan ohh çok cici. bunların modellerini ben beğendim anem kursa gitti geçen sene katologtan ben beğendim o yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…