Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya benim öyle örtü bilmem ne gibi şeylere kolay kolay içim gitmez. çünkü sevmiyorum. benide tanıdınız az çok modern şeyleri sevyorum. ama bunlarda orjinalmiş işte aldık bakalım inş kullanırız:roflol: antep işide çok meşurdur yalnızsengözlerimebaksanab

ay inş herşey sorunsuz hallollur canım :1hug:

maşallah canım walla hepsı çok gusellll
pınarım teşekkür ederim canım Şeniz
burcucum hepsi birbirinden güzel tatlımopuyorumnanaktan

oyy gel bir öpim seni Şeniz

:roflol::roflol: Anneler çok bozuluyorlar yaaa, bana da bi ton dantel örmüş hayatta sermem dedim, ee bari ilk zamanlar ser diyordu. Olmaz dedim, şimdi de çeyizinde olsun ama sonrasına bakarız diyor. İyi dedim çeyiz zamanı gider sonra sana geri gelir sen kullanırsın :roflol:

ben beğenmedım yaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar: abbowwwwwwww
valla harıkalar yaa en alttakı varya süper:lepi: allahım allahım kapadım gözlrımı bı yerım sıscek heee bende neden yok yuaamafoldumbenmafoldumben
canta kumbara terlıkte cok şıkkk

ya brde güzelim kimisinin çeyiz serme derdi var. işte erkek tarafı aaa hiç danteli yok diyecek falan diye korkar kimi insan. ama öyle bir derdim yok. taa marmarise kim gelipte aman efendim şunusuda yok diyecek. hoş zaten diyecek kimseside yok aşkımın. o yüzden her bir şeyi kim ne der diye düşünerek değil zevkime gönlüme göre aldım:sm_cool:

canım baya bi kolaylamışsınız valla eve gidince resimde çekersin bizekaydirigubbakcemile5

sonrakı ekledıklerınıde yenı gördum yaa cok guzell ya bunlar gule gule kullan

teşekkür ederim böcükçümm :1hug: bende yorumunu merak ediyordum beğenecekmisn diye :1hug: beğenmene sevindim.... Şeniz

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
bende sewmem aslında böyle şeyleri ama harika görünüyorlar yaa sermeye kıyılmayacak kadar güzel olmuşlar. heveslendim birden ne kadar güzelleri. Bunları çoook güzel yerlerde ayrı ayrı kullanırsın, çok hoş detaylar olur. Hele o yazmalı olan çok ilginç değişik duruyor.
Güle güle kullan fıstığım.

burcucum hepsi çok güsel canım benim salon falanda yerleşti ya annem dantelleri bi hevesle serdiki canım benim ben sevmem diemedim bile

aynen bizimde öyle canım.
çeyiz serme olayı falan yok, zati bakacak kimsemizde yok.
Oyüzden bende çook rahatım, şükür.

Saolun kızlar. Nişanlım herşey tamamlansın öyle resim çekip koyarsın dedi kulübüne. Sorunsuz gibi , Dün koltukçular tv ünitesinin altındaki sehpayı kırmışlar tekrar yapılacak. Arçelikçiler şimdi bulaşık makinesinin ekranını kırmışlar garantiden 1 haftaya kadar değişecekmiş.Kayınvalidem evi temizletmişti 2 gün sürmüştü. Şimdi yine çook pislenmiş

Benim kayınvalidemler d.bakırda canım ordan gelcekler düğüne kalabalık bir grup olarak çeyiz zamanı annem de onu düşünerek herşeyi de hazır almışlar denmesin götür geri getir dedi :roflol::roflol:

kızlar ben şimdi allahın iznile önümüzdeki hafta sonu gidicem. 1 hafta falan yokum sonra gelcem 16 temmuz yani düğün günüme kadar burdayım evi falan temizliycez ama yine ara ara uğrama fırsatım olacaktır. 16 temmuzdan sonra ağustos başını bulacak evimize gitmemiz. sonra hemen interneti bekar evinden çektirecek aşkım bizim eve ve tahminime göre en geç ağustos ikinci haftasında sizlerle olurum. belkide daha erken.... peki benim merak ettiğim yine herkesi burda bıraktığım yerde mi bulucam....

evet diymi onu bende gördüm dedim bunu nasol yapmışlar böyle çok orjinal... a.s
en azından orjinal şeyler almış annem:roflol:
burcucum hepsi çok güsel canım benim salon falanda yerleşti ya annem dantelleri bi hevesle serdiki canım benim ben sevmem diemedim bile
boşver kırma hevesini o millet görsün diye sermiştir. burda olsak eminm benimkide öyle yapardıa.s
aynen bizimde öyle canım.
çeyiz serme olayı falan yok, zati bakacak kimsemizde yok.
Oyüzden bende çook rahatım, şükür.
kaydirigubbakcemile5

evet biliyorum böyle şeyler olduğunu. bak kolaya kaçmış her şey hazır. bir el emeği yok falan diye kızın annesine geliyor taş annelerde haklı o yüzden. işin ilginç yanı diyarbakırlı mı senin aşkın. benim babam ddiyarbakırlı kuzum ya. gerçi biz burda büyüdük kocaelide ama dyarbakırdan gelecek benim babaannemlerde a.s

Ben olmıcam mafoldumben 4 ağustos düğünüm, 6 ağustosta balayına gidiyoruz 7 gece 8 gün, sonra d.bakıra el öpmeye kayınvalidemlere 1 hafta kadar da orada. Ben ancak ağustos sonu gelirim. Unutmayın beni emi mafoldumben

iyi işte ben gelmiş olurum sen karşılamak için beklerim balımmmŞeniz
sen beni uğurla ben seni karşılıyım böyle bu işler :roflol:

Evet nişanlım diyarbakırlı, aaaaa sen de hemşom sayılırsın :roflol: Topikteki herkes hemşom olcak bu gidişle :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…