Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

[/IMG]

kızlar buda çuvaldan yazma üzerine yapılan bir örtüymüş. annem bunuda vakti zamanında almış ama ben hala çok orjinal buluyorum. yukardaki takımda öyle gerçekten çok güzel yakından bakışdığında. hem sppor hemde değişik.

birde bunun gibi hazır takımlarım var 3 tane farklı modellerde bu laleli olanı. ama birbirlerini andırdıkları için çemedim. bir tane hazır boncuk işi örtü takımım var. oda piyasada olan cinsten ben özellikle beğendiklerimi eklemek istedim. Şimdide gene çok orjinal bulduğum çeyizimden çıkan bir hazineyi ekliycem:))) annem vakti zmanında buldan bezi dedikleri örtüden yatak örtüsü almış ama yok böyle bir şeyy.. süper kızlar ben sadece üstünü çekiyorum püsküllü çarşafı falan var esasen şöyle serili yatakta görülse mükemmel. ama herhalde kendisinide görünce ne demek istediğimi anlarsınız...
işte huzurlarınızda

normalde pırıl pırıl parlayan simli bir ipi var ama fotoylu bu kadar işte...
evet benden bu kadar kızlar....:)))

Son düzenleme:
.sulfatçım gelinliğe karar vermene sevindim merak ediyorum nasıl bişi olduğunu

Teşekkür ederim canım, gönlüme göre abartısız ve şık kaydirigubbakcemile3

dün gece resimli mesaj olarak yolladı kşam çekildiğinden elbette renkte bir miktar değişim olacaktır.
sadece bir kare fotom var
işte kızlr salonum ahanda bu renkk

Burcu rengi çok tatlı olmuş, bakalım eşyalarınla nasıl durcak yerimseniben

gözün aydın sonunda derdin bitti. hazırdan model beğendiysen hemencik olur merak etme.opuyorumnanaktan

Evet tubiş çok mutluyum. Kendi modellerinden birini beğendim bazı değişikliklerle bedenime göre dikilcek. Beğendiğim gelinlik çok büyüktü zaten bana kaydirigubbakcemile3 21 Temmuzda teslim alıcam kısmetse, düğünden 15 gün önce

sulfatcım, hayırlı olsun gelinliğin. ooh içine sinmiş ya gerisini boşwer. merak ettim bende görürüz inşallh tatlım. zemuszemus

Evet mandilinim çok içime sindi, düğün fotolarımı ekleyince göreceksiniz tabiki kaydirigubbakcemile5

günaydın güzellerrropuyorumnanaktan
sulfatçım hayırlı olsun gelinliğin canım inşallah hayalindeki gibi olur:1hug:

Teşekkür ederim canım, hepimizinki hayalindeki gibi olsun inşallah :Saruboceq:

gözun aydın cnm
[/FONT]

Sağol böcüğüm Şeniz

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

o gün ekleyemediğim mor çantam ve mor terlikimmm

içinde bardakk gizliii

Burcu
terliğin, çantan, kumbaran hepsi birbirinden güzel canım. İyi günlerde kullan. Örtülerin de her biri ayrı güzel ben moru çok beğendim

ah burcum ah onlar kullanılmazmı beyaz işler çok güzel duruyor yatakta.
ama bunlarıda çok beğendim hepsini bırakmamışsın güle güle kullan.

ay burcu evet dayanamıyorum burayada yazıyorum :)))
hakikaten çok güzeller
benim hiç öyle şeylerim yok

mor dışında herşeye bayıldım :)))
morun sebebi d emalum işte :s

sulfat, 15 gün önce teslim etmesi iyi şekerim kafan rahat olur.

burcuuu, yatak örtüsüne bittim. kapalıçarşıda onun gibi görmüştüm. annen servet yapmış kız sana harikalar.

maşallah burcucum çok güzelmiş hepsi gerçekten
sağoll şekerimm balımmm
ah burcum ah onlar kullanılmazmı beyaz işler çok güzel duruyor yatakta.
ama bunlarıda çok beğendim hepsini bırakmamışsın güle güle kullan.

he vallahi annemle dün ne kavga ne dövüş. ben bunlara boşa paramı verdim dee bilmem nedeee.. ay birde mutfak seti var rengi falan çokk şeker çok zevkli seçmiş allah var yukarda ama yok yani ben kullanmam. sevmiyorum dolaptan sarkan örtü falan. herşeyi takım hani onlardan. sonra cuma işte dedim ver birine sevaba girelim ben sevmiyorum diye başkalarıda sevmeyecek değil ya. dedim beyaz işlerde dursun 30 umu geçince belki seveceğim tutar. aman efendimde neden onun evinde dağınnıklık kalıyormuş :roflol: dedim ben tayinci insanla evlendim heryere bunlarımı taşııyım :roflol: neyse sonra güzelleri seçtim biraz yumuşadı :roflol:

sulfatım sanada teşekkür ederim beğenmene sevindim kuzummmmmm

ay burcu evet dayanamıyorum burayada yazıyorum :)))
hakikaten çok güzeller
benim hiç öyle şeylerim yok

mor dışında herşeye bayıldım :)))
morun sebebi d emalum işte :s
evet biliyorum kuzum sen mor sevmiyorsunnlülülülülülü
demek beğendin hee:1hug:
annem zevkli hatundur vesselam

sulfat, 15 gün önce teslim etmesi iyi şekerim kafan rahat olur.

burcuuu, yatak örtüsüne bittim. kapalıçarşıda onun gibi görmüştüm. annen servet yapmış kız sana harikalar.

gerçekten vakti zamanında o örtüye çok para dökmüş öyle diyor. kardeşimede almış biri bana biri ona. a.s örtülerde hep öyle ikişer ikişer ama renkleri farklı... a.s

kafamçokkarıştı mor görünce deli oluyorum :)))
gerçekten çok beğendim
annem de ablama bana ve kardeşime antep işi diye bişey yaptırmış
benim ondna başka bişeyim yok
baktıkça seninkilere ve burada gördüğüm diğer işlere
aklım çıkıyo delikafadulden

Kızlar günaydın. İşyerinde işlerim o kadar yoğunki yazdıklarınızı okuyamıyorum bile.
Aldığınız şeyleri güle güle kullanın.
Dün mobilyalarım gelmiş, tüller takılmış, şimdi arçelikçiler evde ve ben henüz hiç birini göremedim.
Halı siparişi vermem gerekiyor. Doğalgaz açılmadı daha ocakla aspiratörü getirmediler gaz olmadan olmuyormuş. Bugün aksilik çıkmazsa köşe koltuk gelecek, yatak gelecek . Yatak odası tülü ve fonu nişanlım seçti en çok onu merak ediyorum alakasız olma ihtimali yüksek.Pazar günü çeyiz gidecek işte böylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…