iyi işte ben gelmiş olurum sen karşılamak için beklerim balımmmŞeniz
sen beni uğurla ben seni karşılıyım böyle bu işler :roflol:
kızlar ben şimdi allahın iznile önümüzdeki hafta sonu gidicem. 1 hafta falan yokum sonra gelcem 16 temmuz yani düğün günüme kadar burdayım evi falan temizliycez ama yine ara ara uğrama fırsatım olacaktır. 16 temmuzdan sonra ağustos başını bulacak evimize gitmemiz. sonra hemen interneti bekar evinden çektirecek aşkım bizim eve ve tahminime göre en geç ağustos ikinci haftasında sizlerle olurum. belkide daha erken.... peki benim merak ettiğim yine herkesi burda bıraktığım yerde mi bulucam....
Evet nişanlım diyarbakırlı, aaaaa sen de hemşom sayılırsın :roflol: Topikteki herkes hemşom olcak bu gidişle :roflol:
inşallh yine burda toplaşalım. opuyorumnanaktan
gamze, tubis, eccu, esmy gibi terketmeyelim burayı tamam mı?
burcucum hepsi çok orijinal şeyler
seve seve kullanıcaksın kanımca
Sen ağustos başı gelirsen ben seni hem uğurlarım hem karşılarım bitanem Şeniz Beni uğurlayacak kimse kalmıcak galiba burda mafoldumben
anaaa diyarbakır merkez mi kuzumm :1hug:
vallahi hemşehri çıktın nişanlınla. ee ne iş yapıyor senin aşkın. siz nerde yaşayacaksınız. ay gitmişken gezdirsinler san diyarbakırı. çok harika yerleri var. gazi köşküne git kesinlikle. sonra cumaaa surlara çık kesin. 10 gözlü köprüden geç dilek tut. veeeeeeee muhakkak lezzetlerini tat. kesin kilo alıp gelirsin.
ekşili dolma
künefe
selim amcanın yerinde kaburga dolması. azcık para bakımından tuzludur ama bir kere yemee değer.
sabahleyin ciğer kebabı
seversen kibe bumbar ama sıcakta yenmez o boşver:roflol: obu bir dahaki gidişinde ersin.
buket lahmacundan lahmacun yada pide kesin yeee
işte böyle:roflol: bir daha burlaarda asla bu dediklerimi yiyesin gelmez orda yedikten sonra. sor bakalım nişanlın biliyor mu tüm bunları :roflol:
sulfat biz burdayız ayol uğurlarız seni çiçeklerlen..
ay mardininde çok meşur bir şeyini biliyordum aklıma gelmiyor şimi iyimi CADIARZUcanım ben warım burda senı ugurlarım merak etme onemlı olan ben gelın oldugumda kımsecıkler burda olmassa uzulurumm mafoldumbenmafoldumben
burcum sen neler bılıyomusun bole bnde mardınlıyım
Nişanlım matematik öğretmeni canım. Üniversiteyi kazanıp gelmiş izmire 10 yıldır da burda yaşıyor hatta 11 yıl galiba. Dönmeyi düşünmemiş hiç, izmirde yaşıcaz biz. Diyarbakıra gittim ben ama çok gezemedim ağustosta gitmiştim ve sıcağı beni çarptı hastalanıp döndüm kaydirigubbakcemile3 Sen ne çok şey biliyosun öyle çok gittin galiba yerimseniben Surlara çıktım en azından onu yapabildim kaydirigubbakcemile3 Bir de künefeyi yedim. Geri kalanları da bu gidişimde yapıcam inş. Hoş yine ağustosta gidiyorum hastalanmadan dönmeyi başarırsam
Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?