Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi işte ben gelmiş olurum sen karşılamak için beklerim balımmmŞeniz
sen beni uğurla ben seni karşılıyım böyle bu işler :roflol:

Sen ağustos başı gelirsen ben seni hem uğurlarım hem karşılarım bitanem Şeniz Beni uğurlayacak kimse kalmıcak galiba burda mafoldumben

inşallh yine burda toplaşalım. opuyorumnanaktan
gamze, tubis, eccu, esmy gibi terketmeyelim burayı tamam mı?

burcu, sulfat, mandilin annelerinizi kırmayın. dedikleri gibi götürün hatta istiyorlarsa serin heveslerini alsınlar.
sonra ah keşke sitediğini yapsaydım demezsiniz.
benim çeyizim serildi, her yana dantel ördüklerini koydu hiç bir şey demedim. halen duruyorlar. yeni evlisin dursun biraz gelen boş boşmu görücek diyor.
onun içinde bir şey kalmadığı için ben çok rahatım. sevsemde sevmesemde istediği oldu.

evliler burada olur. gidenlerde balayı sonrası gelir.

Evet nişanlım diyarbakırlı, aaaaa sen de hemşom sayılırsın :roflol: Topikteki herkes hemşom olcak bu gidişle :roflol:

anaaa diyarbakır merkez mi kuzumm :1hug:
vallahi hemşehri çıktın nişanlınla. ee ne iş yapıyor senin aşkın. siz nerde yaşayacaksınız. ay gitmişken gezdirsinler san diyarbakırı. çok harika yerleri var. gazi köşküne git kesinlikle. sonra cumaaa surlara çık kesin. 10 gözlü köprüden geç dilek tut. veeeeeeee muhakkak lezzetlerini tat. kesin kilo alıp gelirsin.
ekşili dolma
künefe
selim amcanın yerinde kaburga dolması. azcık para bakımından tuzludur ama bir kere yemee değer.
sabahleyin ciğer kebabı
seversen kibe bumbar ama sıcakta yenmez o boşver:roflol: obu bir dahaki gidişinde ersin.
buket lahmacundan lahmacun yada pide kesin yeee
işte böyle:roflol: bir daha burlaarda asla bu dediklerimi yiyesin gelmez orda yedikten sonra. sor bakalım nişanlın biliyor mu tüm bunları :roflol:

anam mandilin demişin ya eccu esmy tubish gamze gibi terketmeyelim ben yanlış anladım yani sanki onlar terketmişte biz etmeyelim dedin sandım sonradan düştü jetonn
bende terketmem hepinizi gelin edecem inşallah

Sen ağustos başı gelirsen ben seni hem uğurlarım hem karşılarım bitanem Şeniz Beni uğurlayacak kimse kalmıcak galiba burda mafoldumben

canım ben warım burda senı ugurlarım merak etme onemlı olan ben gelın oldugumda kımsecıkler burda olmassa uzulurumm mafoldumbenmafoldumben

burcum sen neler bılıyomusun bole bnde mardınlıyım

Nişanlım matematik öğretmeni canım. Üniversiteyi kazanıp gelmiş izmire 10 yıldır da burda yaşıyor hatta 11 yıl galiba. Dönmeyi düşünmemiş hiç, izmirde yaşıcaz biz. Diyarbakıra gittim ben ama çok gezemedim ağustosta gitmiştim ve sıcağı beni çarptı hastalanıp döndüm kaydirigubbakcemile3 Sen ne çok şey biliyosun öyle çok gittin galiba yerimseniben Surlara çıktım en azından onu yapabildim kaydirigubbakcemile3 Bir de künefeyi yedim. Geri kalanları da bu gidişimde yapıcam inş. Hoş yine ağustosta gidiyorum hastalanmadan dönmeyi başarırsam

sulfat biz burdayız ayol uğurlarız seni çiçeklerlen..

Şeniz

canım ben warım burda senı ugurlarım merak etme onemlı olan ben gelın oldugumda kımsecıkler burda olmassa uzulurumm mafoldumbenmafoldumben

burcum sen neler bılıyomusun bole bnde mardınlıyım
ay mardininde çok meşur bir şeyini biliyordum aklıma gelmiyor şimi iyimi CADIARZU
mardinide gezdim sengözlerimebaksanab urfayı gezdim çevre illerinde. depremden sonra bir kaç yıl gittik diyarbakıra. burda evimizi satmadık ama eğitim kocaelide durmuştu pirefabriklerde eğitim vardı babamında işi o dönem ordaydı. babam müttahitti benim şimdi emekli. gittim bizde onunla. liseyi orda okudum sonra sakarya üniversitesini kazanınca döndük tekrar. a.s ofiste oturduk biz semt olarak zaten en popüler yeridir d.bakırın.
hatta mardinden aldığım bir şahmeran bilekliğim var dur ekliyim fotosunuda:jeyyar:

anladım kuzum :roflol:
ay unutmuşum çiğ köfte ve içli köftede muhakak yeee...
nerde oturuyor sizinkiler merkezde mi?
yer altı çarşısında imaj kozmetik var amcamın olur. a.s

benide 29 temmuzda izni ayrılıcam kızlar 1 ağustos düğün 3ünde balayı 7sinde dönüş 11 ağustostada işbaşı anca ozamn görüşücez bende burdayım yani kısmetseopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…