Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ya kızlar bişey sorcam herkes ben gibi kendi kendine mi alıyo beyaz eşyasını mobilyasını. Yok mu kayınvalidesi annesi alan falan???

YA CNM AONU HİÇ SORMA AYNI DERT BİZDEDE VAR BAKTIK PARA BİRİKMİYO BİZDE GİTTİK ALDIK TAKSİTE GİRDİK TESLİMATIDA EVLENİNCE YAPACAKLAR.CANIMIZ ÇIKIO ÖDERKEN[/QUOTE]
,
Bizim de sonumuz öyle gözüküyor.Taksite girmeden mal sahibi olunmuyor

Ya kızlar bişey sorcam herkes ben gibi kendi kendine mi alıyo beyaz eşyasını mobilyasını. Yok mu kayınvalidesi annesi alan falan???

ahhh ahhh bu devirde öyle kayınvalide bulmak çokk zor :çok üzgünüm: Bizimkisi yaza para verecekmiş alalım diye ama burda açılan konuları görünce "veririm" der vermez gibi geliyor.Sanırım artık herkes kendi eşyalarını kendisi alıyor.Yani önceki dönemler gibi annelerin babaların eşya yapması hayal oldu.Maddiyat yüzünden.Ama sağolsun anneme güveniyorum yapar bişiler kesin :jeyyar: Ama erkek tarafına umut bağlamam :1no2:

ya haklısın eskidenmiş o. ama eminim ki durumu olan seve seve alır. napalım canları sağolsun. kimbilir bizde belki daha çok kıymet biliriz böyle zorlanınca

canım ben gidip beyaz eşyayı beğendim aşkıma budur budur dedim oda tamam dedi. babamda yarısını biz ödeyelim yarısını serhat ödesin dedi. şimdi yarı yarıya ödüyoruz tatlım...
aşkımın annesi vefat ettiği için babasıda pek ilgili değil... aşkım kendi kendine çırğınıyor. mobilyada falanda hepsini sevgilim balım yaptı ve babişimin desteği tabi... başka bir şey yok... :sm_confused:

Sen mi aliyorsun canim yoksa sen ve nisanlin mi? Bende merak ettim simdi gamyoncuiremsu Bizde galiba BIZ ödeyacegiz gibi geliyor bana.

çok iyi anlıyorum cnm ya. zor bu işler gerçekten. kayınvalidenede Allah rahmet eylesin

Sen mi aliyorsun canim yoksa sen ve nisanlin mi? Bende merak ettim simdi gamyoncuiremsu Bizde galiba BIZ ödeyacegiz gibi geliyor bana.

ay canım yok pardon yanlış kurmuşum cümleyi aşkımla ben alıyoruz. ay sonu alıyoz kalemi kağıdı elimize başlıoz hesaba muhasebeci olcaz yakında kaydirigubbakcemile

kızlar bişiey dicem kopcanız geçen gün size yazarken nişanlım geldi hani yukarda Medeni Durumunuz: Bekar yazıyo ya bozuldu benimki nişanlı yazılmıomu oraya dio yaa:roflol:

benım düğün 2012de ölmez sağ kalırsam

Allah sabır versin böcük.Ama sen bitirdin çoğu eksiğini şutarafagitti

kızlar bişiey dicem kopcanız geçen gün size yazarken nişanlım geldi hani yukarda Medeni Durumunuz: Bekar yazıyo ya bozuldu benimki nişanlı yazılmıomu oraya dio yaa:roflol:

sırnaşık şey aynısı başıma geldi.Benimde cevabım hazırdı." azmedersen evli bile yazar aşkım" dedim -tatlicadiarzu-

ben kendım alıyom 4 kardesıme aılem aldı
gelınlerede babam aldı beyaz esya mobılya ev herseyını ben cok şansızım galıba

sırnaşık şey aynısı başıma geldi.Benimde cevabım hazırdı." azmedersen evli bile yazar aşkım" dedim -tatlicadiarzu-[/QUOTE]

aboooo keşkem bende böle cevap verseydimm. ben dedidimki kızcelerimle beni yalnız bırakk:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…