Ya kızlar bişey sorcam herkes ben gibi kendi kendine mi alıyo beyaz eşyasını mobilyasını. Yok mu kayınvalidesi annesi alan falan???
Ya kızlar bişey sorcam herkes ben gibi kendi kendine mi alıyo beyaz eşyasını mobilyasını. Yok mu kayınvalidesi annesi alan falan???
seninki sonbahar benim 2010 yaz delikafadulden ay bayılazaaaamm -tatlicadiarzu-
canım ben gidip beyaz eşyayı beğendim aşkıma budur budur dedim oda tamam dedi. babamda yarısını biz ödeyelim yarısını serhat ödesin dedi. şimdi yarı yarıya ödüyoruz tatlım...
aşkımın annesi vefat ettiği için babasıda pek ilgili değil... aşkım kendi kendine çırğınıyor. mobilyada falanda hepsini sevgilim balım yaptı ve babişimin desteği tabi... başka bir şey yok... :sm_confused:
ohooo yawrimmm seninde pek bi çok muş dahaa kaydirigubbakcemile
Sen mi aliyorsun canim yoksa sen ve nisanlin mi? Bende merak ettim simdi gamyoncuiremsu Bizde galiba BIZ ödeyacegiz gibi geliyor bana.
kızlar bişiey dicem kopcanız geçen gün size yazarken nişanlım geldi hani yukarda Medeni Durumunuz: Bekar yazıyo ya bozuldu benimki nişanlı yazılmıomu oraya dio yaa:roflol:
çok iyi anlıyorum cnm ya. zor bu işler gerçekten. kayınvalidenede Allah rahmet eylesin
benım düğün 2012de ölmez sağ kalırsam
kızlar bişiey dicem kopcanız geçen gün size yazarken nişanlım geldi hani yukarda Medeni Durumunuz: Bekar yazıyo ya bozuldu benimki nişanlı yazılmıomu oraya dio yaa:roflol:
ben kendım alıyom 4 kardesıme aılem aldı
gelınlerede babam aldı beyaz esya mobılya ev herseyını ben cok şansızım galıba
Allah sabır versin böcük.Ama sen bitirdin çoğu eksiğini şutarafagitti
kım demış daha yenı basladım almayasenağlama
olsun cnm ya takma kafana sen özgürce istediğini alıyosun en azından (paran yettiğince)
en guzelı sımdık annem dıo kızım sana uyku setını alım yok dıom okadr alışmışımkı kendı paramla almaya ıstemıyom kımseden bısey
zaten babam emeklı ayrı yasıyoruz onlar niğdede ben ıst da kendılerıne anca yetıyo
hem cok süper ya kendı paranla almak :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?