Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfatçım bizim ttuğumuz ev 3+1 135m2 heryer aynı renk olacak 30kg boya, tavan boyası falan 210 tl boyalar 200 lirada usta istemiş hafta prşembe boyanacak bizimde
filli boya bademi 1090 diye bir renk

hayatım, mandilinle ikinizin duygusallığı üzerinde. bende son zamanlarda hep ağlamaklıydım. geçicek hepsi, düğün günü evden çıkarken ve ayrılırken bir hüzün olucak sonra çoook mutlu olacaksınız.

hayatım şımdıden mutluluklar dilerim inş herşey kusursuz gecer we çok mutlu olursun

sirrus ii gunlerde kullan canım

o gün ekleyemediğim mor çantam ve mor terlikimmm

içinde bardakk gizliii

canım evin eşyasızda şirin duruyor..inşallah eşyalı halinide görürüz..:1hug:
ayakkabıların ve çantanda tam yazlık çok şirin ve kullanışlılara.s.
bardak pekkkk şeker..kutusu falan tam yemelika.s.
owwww bir sürü örtüüüüü..aman güle güle kullan burcucum..benim hiiç örtüm yok.almayıda düşünmüyorum.yemek ve mutfak masasına,birde balkon masasına örtü alıcam o kadar.salonda vs kullanmıcam...çok şekerler ama güle güle kullana.s.

banane ben evlendikten sonra gelmem, ne işim var ceyiz topiğinde :1shok: :jeyyar::roflol:

bugün oturma odası koltuklarımız, mutfak icin cam masa ve deri sandalyelerimiz ve yatağımız geldi, öğle arası aşkitomla evimize gidip baktık nasıl olmuş diyeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…