Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

işte gelin arabası modelim...

harikaaaaaaaaaaaa
gelin çiçeğini orkide isteyen kimdi???

aa çok şekerrrrrrrrrrr
Günaydin kizceler,

ay burcu buketine bayildim. Ben simdiye kadar hic buket filan bakmadim. Buldugumu alirim mantigiyla yasadim. ;=))) Sen simdiden ayarladin demek kaydirigubbakcemile3

günaydıııııııııııııııın hepinizeee canlaropuyorumnanaktan

Dügünden önce agda yapsan daha iyi olmaz mi canikom?

Günaydin kizceler,

ay burcu buketine bayildim. Ben simdiye kadar hic buket filan bakmadim. Buldugumu alirim mantigiyla yasadim. ;=))) Sen simdiden ayarladin demek kaydirigubbakcemile3

kızım ne diyorsunnn:roflol: ben o gün kaç kere tuvalete gideceğimi ne kadar su içeceğimi bile hesapladım :roflol::roflol::roflol:

OOOOOOOOOOOOOO çok şıkkkk bir gelin arabası süslemesi olmuş:lepi:

bencedeee opuyorumnanaktan

vede düğün için orjinal bir şey buldum onu uygulıycaz kızlarrrrr:sm_cool:

Burcu arabanın kalp çiçeğine bayıldıııımmmmmm opuyorumnanaktan Ama tüller daha az kullanılabilir yerimseniben

ben ağdadan cok korkuyom:sinifsinif:

ahhahah nee böcük ne diosun ahahha..kız ben genç kız olduğumdan beri olurum aslada vazgeçmem...nesindne korkuosun...acı yok bişi yok...aa böcük çok şaşırdım git hemenlmaz:en temizi ağda...olur mu öle şey:umursamaz:kalk seni ben götürecemkaydirigubbakcemile

Dügünden önce agda yapsan daha iyi olmaz mi canikom?

düğüne 1 ay var kuzum. annem dediki iki kere sir ağda yaptıralım iki kere yaptırınca daha iyi olur dedi. birazcık daha yumuşar dedi. ben normalde epilatör kullanıyorum da. onun için işte canımcım... birde önümüzdeki hafta sonu marmaris gidicez o sıcakta pamtolonla oturulmaz aşkımda benden ürksün istemem :roflol::roflol::roflol: hem gelinlikçiyede ayıp olmasın temiz temiz gezelim ortalıkta :roflol:

kızlar yatakodası halım buna uygun olarak perde için şöyle düşündüm fon pembe tonunda olsun,yanlız tül değilde ip perde istiyorum ip perdeyi çok uçuk bir pembemi alayım yoksa beyaz mı örtümde simli böle halıya uyuyor yani fikir verin bana

becermişim bu arada resmi çıkarmayı

benimde randevum var bugun-tatlicadiarzu-

ay ben daha önce gittim ama hiç merkeze yaptırmadım kızlar...:kedi:
çok feciutanıyorum ne halt yüycem bilmyorum. delikafadulden
bende acayippp ötesi sivilce oluyor epilasyondan sonra. orayada ilk defa sir deniycem bakalım hayırlısı bayılmam inş :roflol:

aaa ilk defa duydum cidden mi?saol canım.ben taçtan ve la senzadan aldım..nişanlım ben bornoz giymem dedi..dedim çıplağıda ben kaldıramamkaydirigubbakcemile3ya yok ben havlu kullanıyorum dedi ii dedim.misafire kalsın sanki yokmuş gibi kayınvalidemde almış..dfedim misafirler kullanır artıkkaydirigubbakcemile2ama bilgin harika tekrar saola.s.
çelik tencereler içinde geçen bişi duydum amma cahilimkaydirigubbakcemile3 önce içine süt konulup kaynatılması gerekiyormuş..sonra kullanılırmış

Parpalm sence yatak odasında ip perde iyi fikirmi????

bende onu dicektim CADIARZU
esasen hiç bir yerde beğenmiyorum ben kızlar yaa... :1no2: hani siz bana bakmayın genede ama ne bileyim onca tül perde gördüm diktirdiğim yerde gönlüm hiç onlara kaymadı yaaa. hem yatak odasında içersi görünmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…