Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende o konuya karşıyım, gelin damat birebirgitmeli eşya seçmeye, yok kaynana karışcak yok görümce, yok elti olmaz. kimsede gelmez öyle bi durumda bizimle. Allah razı olsun

yahu ben bu yatak odasını alcam ınş cok beğenıyom yakındanda gordum 2500 tl ıken 3000 olmuş ben evlenene kadr 5bın olur herhal sızce guzel mı

evet canım sağol.
bu konuya da kesinlikle katılıyorum. bizim nişan alış verişinde de öyle oldu, bir alyans alınacak diye gittim bana en alasın ıaldılar, seti, bileziği vs. ağzımı açıpda şunu istiyorum demedim. eve geldik annemleere kızınız bir kez daha kanıtladı kendini bize dedi o zaman annmin gururunu görmenizi isterdim.
eşyada tabi benim beğendiği olur ama zaten nişanlımla beraber gideriz

yahu ben bu yatak odasını alcam ınş cok beğenıyom yakındanda gordum 2500 tl ıken 3000 olmuş ben evlenene kadr 5bın olur herhal sızce guzel mı

güzel ama sanırım biraz pahalı.
ben yatak odasında koyu rengi dah çok seviyorum nedensesırnaşık şey

Hangi marka o? Dolabı şık ve sadeymiş.Eğer tercihin açık renk olacaksa kutluyorum seni.Açık renk yatak odasında çok tatlı duruyor.

Biz bütün nişan alışverişini kendimiz yaptık düğünde öyle oluo zaten. Kayınvalidemde annemde saolsun bize bıraktılar. Altınlarımı bile kendim seçtim aldım. çok şükür sorunsuz geçio herşey

böcüğüm yatak odası çok iç açıcı yaa parası biraz içimi karartıo ama neyysee

böcüküm güzel modern bir görüntüsü var
tabi birde yakından görmek var
resimler aldatıcı olabiliyor
sen de yere yakın yataklardan istemiyorsun sanırsam ?

valla haklısın.Sonradan laf oluyor yok şunu biz yaptık siz ne yaptınız felan diye.

haklısın burcuözge kayınvalidem bana bir çok şeyi yapmayı almayı teklif etti ama ben yapmam gerekenleri yapmak istiyorum en azından örf ve adetlerimize göre benim yapmam gerekenleri yapmak istiyorum onun için kız tarafı erkek tarafı cümlesini kullandım (ne demek istedini anlıyorum) ama ben isterdim ki sözlümle birlikte herşeyi kendimiz yapsak o zorlukları birlikte göğüslesek ama sözlümün ailesi yapıyor tek erkek tabii bende tek gelin oluyorum bizde aksine neden siz alcakmışsınız ben alcam diye konuşuyoruz
Bu arada sözlümle beni tanıştıran kayınvalidem gerçekten onu seviyorum inşallah hep böyle gider

tabii aşkımıda çok seviyorumm kaydirigubbakcemile5

ben de yatak odasında akçaağaç istiyorum
açık renk var kafamda şimdilik
ama hiç bir model belirlemedim
aşkımla beraber beğeniriz :))

azelya saa teyze dıycem tmm benım teyzem yokta artık evlen bıan once bende teyzeme kavuşam

acık renk sevıyorum ondan mı cok hoşuma gıttı evt pahalı ama cok beğendım fıkrım değişmezsebu olsun dıyorum koyu renk mobılyayıda ben pek sevmıyorum tabı tercıh meselesı
yakındangorduğum için işik sıstemlı ve cok az yer kaplıyo surgulu olması falan guzel

ohh ne güzel canım kayınvaliden tarafından beğenilip istenyorsun tek gelinsin gözbebeği gibi olursun sen şimdi :1hug: ne güzel işte herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor... a.s.

Ne güzel Allah bozmasın mutluluğunu..Ayrıca ilk kayınvaliden beğenmiş seni.Kaleyi içten feth etmişsin sen :jeyyar:

markası aldora
yere yakın ıstemıyorum cunku hep yuksekte yattım uyyamam ablamın yatağı alcak cok tuhaf geldı obakımdan bıde örtulerde sorun oluyo bıde bazalı bu bazalı ıstıyorumm ozellıkle cok guzel oluyo esyalarını koyabılırsın
parası evt 12 ay ııcn 3000 6 ay ııcnde 2500 dıolar

Bizde nişanlımla çalışıyorduk herşeyimizi birlikte yaptık beyaz eşyamızı yatak odamızı, zaten evimiz vardı biz yaklaşık 2 senedir herşeyimi aldık yavaş yavaş.Mobilyalarımız tozlanmasın diyede onları en sona bıraktık.Şimdiye kadar benim ailemle nişanlımın ailesi arasındada hiç böyle soğuk savaşlar olmadı çok şükür. bende nişanlımda ailelerimize hiç yüklenmedik.Zaten birlikte olmaya başladığımızdada hep bunu planlıyorduk.Ailelere yüklenmeden borçsuz evlenmek tek isteğimizdi. Şimdilik öyle oluyor , sonuda güzel olur inşallah. Tabi etraftan eksiklerimizi almak isteyenlerede hayır diyemedik.Gerçekten insan bazı şeyleri kendi yapınca etraftan hediye gelince çok mahçup oluyor.Şİmdi kayınvalidem soruyor ne eksiğin var , olanlardan tekrar almayayım diye acayip mahçup oluyorum. Alıştık kendi göbeğimizi kendimiz kesmeye

Son düzenleme:
mınıetek mutluluğun daım olsun
ayrıca o dolaptakı ve yataktakı sıyah cam aslıında ayna

Bana açık renk olsun gerisi fasla önemli değil şakkıdı ama ben yere yakın yataklardan istiorum.Onlarda da fiyat konusunda pek bi bilgim yok.

2010da bir teyzen olacak böcükcüm hihoyyyt

ya normalde 4.5- 4 milyar öle biliyordum ben yatak odası fiyatlarını.

bişey sorucam vestelin beyaz eşya kapmanyası var ne düşünüyorsunuz

minietek mutluluklar diliyorum canım Şeniz

ınş azelyacım 2010 a ne kaldıkı surda
bende acık renk ıstıyom ama yere yakın dedım gıbı ıstemıyorum

sel ben beğenmedım elde kalmış urunlerı kampanya adı altında satmaya calısıyorlar
ben camasr mak bulasık mak aldım arcelıkten kampanya cıktı ıste 500tl camasr mak örnek
ama hem beyz ınox deıl hem 5 kg hem program az falan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…