iştee ne kadar güzel canımm Şeniz dediğim gibi yıpranmadan yıpratmadan bazı ilişkileri seviyeyi koruyarak her şey daha güzel :1hug: ne mutlu sana...
hele helee biz kızımız için şunu isteriz şu olacak bu olacak dendğinde kızın değerini küçültüp alçaltmaktan başka bir şey olmuyor ortada... :1hug:katılıyorum sanaa.s.
yahu ben bu yatak odasını alcam ınş cok beğenıyom yakındanda gordum 2500 tl ıken 3000 olmuş ben evlenene kadr 5bın olur herhal sızce guzel mı
valla haklısın.Sonradan laf oluyor yok şunu biz yaptık siz ne yaptınız felan diye.
haklısın burcuözge kayınvalidem bana bir çok şeyi yapmayı almayı teklif etti ama ben yapmam gerekenleri yapmak istiyorum en azından örf ve adetlerimize göre benim yapmam gerekenleri yapmak istiyorum onun için kız tarafı erkek tarafı cümlesini kullandım (ne demek istedini anlıyorum) ama ben isterdim ki sözlümle birlikte herşeyi kendimiz yapsak o zorlukları birlikte göğüslesek ama sözlümün ailesi yapıyor tek erkek tabii bende tek gelin oluyorum bizde aksine neden siz alcakmışsınız ben alcam diye konuşuyoruz
Bu arada sözlümle beni tanıştıran kayınvalidem gerçekten onu seviyorum inşallah hep böyle gider
tabii aşkımıda çok seviyorumm kaydirigubbakcemile5
haklısın burcuözge kayınvalidem bana bir çok şeyi yapmayı almayı teklif etti ama ben yapmam gerekenleri yapmak istiyorum en azından örf ve adetlerimize göre benim yapmam gerekenleri yapmak istiyorum onun için kız tarafı erkek tarafı cümlesini kullandım (ne demek istedini anlıyorum) ama ben isterdim ki sözlümle birlikte herşeyi kendimiz yapsak o zorlukları birlikte göğüslesek ama sözlümün ailesi yapıyor tek erkek tabii bende tek gelin oluyorum bizde aksine neden siz alcakmışsınız ben alcam diye konuşuyoruz
Bu arada sözlümle beni tanıştıran kayınvalidem gerçekten onu seviyorum inşallah hep böyle gider
tabii aşkımıda çok seviyorumm kaydirigubbakcemile5
ben de yatak odasında akçaağaç istiyorum
açık renk var kafamda şimdilik
ama hiç bir model belirlemedim
aşkımla beraber beğeniriz :))
azelya saa teyze dıycem tmm benım teyzem yokta artık evlen bıan once bende teyzeme kavuşam
acık renk sevıyorum ondan mı cok hoşuma gıttı evt pahalı ama cok beğendım fıkrım değişmezsebu olsun dıyorum koyu renk mobılyayıda ben pek sevmıyorum tabı tercıh meselesı
yakındangorduğum için işik sıstemlı ve cok az yer kaplıyo surgulu olması falan guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?