- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
komşum yok cnm tabıkı şaka ettım 2012 derken ksmet belk yarın belkı yarındanda yakın:roflol:
Ya kızlar bişey sorcam herkes ben gibi kendi kendine mi alıyo beyaz eşyasını mobilyasını. Yok mu kayınvalidesi annesi alan falan???
canım bunları alması gereken kişi kendini bilir zaten.
bizim burda kız tarafı yatak odasını birde beyaz eşyadan herhangi birini alır.
erkek tarafıda diğerlerini yani tv yi eyaz eşyanın kalan kızmını, oturma odasını, salon takımını felan
BİZİMKİLERDE KİMSE ÜSTÜNE ALINMIO SANIRSAMM:roflol::roflol::roflol:
sanırım, ama ben beyaz eşyadan da almıcam mesela. sadece yatak odası halılar yatk odası ve mutfağın tülü perdesini alıcaz.BİZİMKİLERDE KİMSE ÜSTÜNE ALINMIO SANIRSAMM:roflol::roflol::roflol:
yaa canım yanlış anlamayında ben bu devirde kız tarafı erkek tarafı diye ayırmayı çok doğru bulmuyorum...
böyle şeyler kutuplaşmaya sebep oluyor.
kimde varsa o yapar kimsede yoksa el birliğiyle gayret edilir...
sonra görüyoruz işte aileler arası savaşları...
yaa canım yanlış anlamayında ben bu devirde kız tarafı erkek tarafı diye ayırmayı çok doğru bulmuyorum...
böyle şeyler kutuplaşmaya sebep oluyor.
kimde varsa o yapar kimsede yoksa el birliğiyle gayret edilir...
sonra görüyoruz işte aileler arası savaşları...
valla haklısın.Sonradan laf oluyor yok şunu biz yaptık siz ne yaptınız felan diye.
tabi katılıyorum burcucum sana. ama öyle bişey ki burda adet olmuş, tabi ki kimin neye gücü yeterse onu yapacak o kesin.
zaten bizim ailede o konuda şart koşulmaz yani bunu istiyoruz bunu alıcaksınız diye.
gidilir baklır bütçeye uygun olan neyse gönül koymadan alınır. 19 aydır nişanlıyım Allaha şükür hiç öyle bir savaşa sürüklenmedik Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?