Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşum yok cnm tabıkı şaka ettım 2012 derken ksmet belk yarın belkı yarındanda yakın:roflol:

en guzelı sımdık annem dıo kızım sana uyku setını alım yok dıom okadr alışmışımkı kendı paramla almaya ıstemıyom kımseden bısey
zaten babam emeklı ayrı yasıyoruz onlar niğdede ben ıst da kendılerıne anca yetıyo
hem cok süper ya kendı paranla almak :1rolleyes:
[/QUOTE]

BENDE ONUN GÜZELLİĞİNİ YAŞIYORUM EVET GERÇEKTEN BİZİ ZORLUYO HERŞEYİ KENDİMİZ ALMAK AMA AŞKIMLA ÇIKIOZ ÇARŞIYA O GÜN NEYE PARAMIZ YETERSE ALIOZ. GİTTİK BEYAZ EŞYALARI ALDIK İSTEDİĞİMİZ GİBİ. ÇOK ŞÜKÜR Kİ ÖDEYEBİLİYORUZ.:Saruboceq:

Ya biraz felsefik bi konuşma olacak ama.Herşeyi kendi paranla almak kadar zevklisi yok kızlar.Şimdi mesela gün içinde kafamda hep sorular oluyor "ne alabiliriz, ne yapabiliriz" diye.Hayallerimiz var evimizle ilgili.Bu hayalleri gerçekleştirmek bizim için bir amaç hayatta.
Düşünsenize elimizde tomarla para var bi günde tüm isteklerimize kavuşuyoruz herşey 4/4lük.Ama o zaman oturup düşündüğümüzde hiçbir amacımız kalmamış olacak.Her istediğimizi gerçekleştirmiş olucaz hiç sıkıntı çekmeden.Böyle olduğu zaman ne başarmaktan, ne yaşamaktan zevk alamayız.
Ayrıca kendi emeklerimizle alınan eşyaların kıymetini daha çok biliriz gibime geliyor.
Susturun beni resim neyin ekleyin delikafadulden

kız tarafının yapacağı herşeyi ben kendim yapıyorum çamaşır makınamı aldım ailemden de yardıma alcam bulaşık makınası fırın yatak odası alırken sadece onlar kaldı zaten bunlar dışındaki bi çok şey bitti.
Sözlümünde babası alıyor alıncak şeylerini...

Böcüğüm allah iyiliğini versin 21,90 ne demek 22 de bari. Evet sen küçükmüşsün benden. Ben 85liyimm

Ya kızlar bişey sorcam herkes ben gibi kendi kendine mi alıyo beyaz eşyasını mobilyasını. Yok mu kayınvalidesi annesi alan falan???

canım bunları alması gereken kişi kendini bilir zaten.
bizim burda kız tarafı yatak odasını birde beyaz eşyadan herhangi birini alır.
erkek tarafıda diğerlerini yani tv yi eyaz eşyanın kalan kızmını, oturma odasını, salon takımını felan

BİZİMKİLERDE KİMSE ÜSTÜNE ALINMIO SANIRSAMM:roflol::roflol::roflol:

Çok kart hissettim kendimi aranısda delikafadulden ay evde kaldım beeen şakkıdı 83lüyüm.

yaa canım yanlış anlamayında ben bu devirde kız tarafı erkek tarafı diye ayırmayı çok doğru bulmuyorum...
böyle şeyler kutuplaşmaya sebep oluyor.
kimde varsa o yapar kimsede yoksa el birliğiyle gayret edilir...
sonra görüyoruz işte aileler arası savaşları...

BİZİMKİLERDE KİMSE ÜSTÜNE ALINMIO SANIRSAMM:roflol::roflol::roflol:
sanırım, ama ben beyaz eşyadan da almıcam mesela. sadece yatak odası halılar yatk odası ve mutfağın tülü perdesini alıcaz.
beyaz eşyada vestelde kampanya varmış kızlar ne düşünüyorsunuz bu arada

valla haklısın.Sonradan laf oluyor yok şunu biz yaptık siz ne yaptınız felan diye.

komşu ama nısan 10 da 22 dıyem senı mı kırcam cnm
azelya apla dıycem sa bundan sonra:roflol:
bence taraf yok ya onemlı olan huzur adetlere bakarsak benımde sadece yatak odası almam lazım ama hıc umrumda deıl herbıseyımı alım param yettıkce ve koca bulanakadar

tabi katılıyorum burcucum sana. ama öyle bişey ki burda adet olmuş, tabi ki kimin neye gücü yeterse onu yapacak o kesin.
zaten bizim ailede o konuda şart koşulmaz yani bunu istiyoruz bunu alıcaksınız diye.
gidilir baklır bütçeye uygun olan neyse gönül koymadan alınır. 19 aydır nişanlıyım Allaha şükür hiç öyle bir savaşa sürüklenmedik Şeniz

valla haklısın.Sonradan laf oluyor yok şunu biz yaptık siz ne yaptınız felan diye.

heh işte canım kastettiğim o kaydirigubbakcemile5
karşılıklı anlayış çok önemli :1hug:
bunca kaynanaların eşya seçmeye gidişleri bilmem neler hepsi bir yarış bir rekabet. parasını ben veriyorum ben beğeneyim iğrençliği...
çok şükür bizde bu tarz küçük hesaplar hiç olmadı :Saruboceq:
allah sizede sorunsuz eşya seçmeler nasip etsin aileleri geçtim aşkımlada hiç bu konuda tartışmamız olmadı. o bana sadece beyaz olmasın sevmem beyazı dedi bende tamam dedim. şu dönemde yıpranmamak yıpratmamak çok çok önemlii :1hug:a.s.

iştee ne kadar güzel canımm Şeniz dediğim gibi yıpranmadan yıpratmadan bazı ilişkileri seviyeyi koruyarak her şey daha güzel :1hug: ne mutlu sana...
hele helee biz kızımız için şunu isteriz şu olacak bu olacak dendğinde kızın değerini küçültüp alçaltmaktan başka bir şey olmuyor ortada... :1hug:katılıyorum sanaa.s.

Böcük aramısda 3-4 yaşın lafımı olur canııımm :jeyyar: evlenmeden bana apla demeyin, evleneyim teyze diyin isterseniz sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…