kızlar yatakodası halım buna uygun olarak perde için şöyle düşündüm fon pembe tonunda olsun,yanlız tül değilde ip perde istiyorum ip perdeyi çok uçuk bir pembemi alayım yoksa beyaz mı örtümde simli böle halıya uyuyor yani fikir verin bana
Ayyy kızların yokluğu belli yaaa, hayatım ve arsimanın kına gecesi bugün :asigim:
burcuu gelin arabanız ne kadar orcinalmişş zemuszemus
ben evde kendim ağda yapıyorum sir değil ama 2 haftada çıkıyolar ama sir geç çıkarıyo cidden
ama sen yinede 2-3 gün kala yaptır canım ne olur ne olmaz hem 2 kez almakla tüyler incelmez
boşa riske atma kendini canım
valla güzel duruoda lahana ben nasıl temizlendiklerini merak ediyorum.bir masa örtüsünün bile ipleri püskülleri dolanıyor elle açıyoruz..peki bu nasıl yıkanıcak anlamadım dolaşmazmı
Ayyy kızların yokluğu belli yaaa, hayatım ve arsimanın kına gecesi bugün :asigim:
tüm vücut 25 e yaptırıcam ben. ama kol falan koltuk altımı zaten epilasyon yaptırmştım yok yok orda onun için yapılmayacak. sadece bacak ve bikini bölgesi yapılacak o fiyata ama millet tam vücut yapıyormuş o fiyataa.s
canım öncelikle selam..ve hayırlı uğurlu olsun..başka şehire gidiceksen çok şey alam dicemde ist daki herşeyde sivasta olurmu onuda düşün..
ay 2siylede git kız alemsin..ahahhaha
haklılarrr bol bol iç giyim koy
canım benim gittiğim yer 30a yapıo komple..ama ben komple yaptırmıorum.çünkü bacaklarımda dize kadar var ve çok azlar,koltuk altıda çok az bu bölgeleri makinayla hallediyorum çok geç çıkıolar zaten..bikini bölgesini bana 15e yapıyorlar canım.ama iş güçten üşenirsem..gidemediğimde de sesu ılık ada alıp evde 15dk da hallediyorumlaelaelaelaelae
ohhhhh ne güzel kına gecesi....sende düşünüosun demi canım kına gecesi
haaa anladım canım..e sen karar vericeksin o zaman nereye gideceğine..ben çok memnunum bikini bölgesinde azaldılar vallakız ikiside ayrı yerleri dio :roflol: :roflol: :roflol:
30 iimiş bende orası ,koltuk altı ve bacak istiorum benimde öle az tüyüm canım :kedi:
perdec şöyle dedi. koca bir düğüm atıyormuşsunuz tüle. öyle atıp yıkanıyormuş çıkıncada açıyorsun hemen. yoksa çok fec karışıyormuş. adam böyle dedi ama bilmiyorum eccu kullanan biri olrarak daha iyibilir a.s
ohhhhh ne güzel kına gecesi....sende düşünüosun demi canım kına gecesi
ben bundan 5 ay önce gdiyodum özel bölgeye yaptırıyodum 25 liraydı sonra indirim yaptılar 17 lira her ay koymaya başlayınca bıraktım artık kendim yapıyorum cokta rahat ediyorum ama ne kadın yapınca ne ben yapınca 1 ay cıkmamazlık yapmadıki 2. hafta cıkıyo ki öyle kılımda fazla yoktur. bacakta sadece altlara yapıyorum
canım valla ben epey tuzlu bir merkeze gidiyorum ama beni yıllardır tanıdıkları için indirim yapıyorlar...dediğin fiatlar normal..kazık falan yemiyorsun sadece gönül hatır indirimi yamıyorlar sana....ya siri nekadar ucuza yaptırıyorsunun burda komple bacak sadece 25, özel bölge 15 yuh ne kazıklanıyormuşum
oyy oyy zeysb cim ikisi birbirinden pek hoşlanmıo biras yarış halinde gibiler
bu aradaa dün gelinliğin içine çamaşır aldım jartiyerli takım :kedi: çok güseller ama yaa bu kadar sewceemi tahmin etmiodum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?