Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ip perde yaptır arkadaşım altınada da stor perde salon ve mutfagım ip perde benim yatak odamada yaptırmadıgıma cokk pişmanım en kısa zamanda yaptırıcam ama oraya da..bence beyaz yaptır ve pembe boncuklarla süsleee çok daha güzel oluyo

burcuu gelin arabanız ne kadar orcinalmişş zemuszemus

ben evde kendim ağda yapıyorum sir değil ama 2 haftada çıkıyolar ama sir geç çıkarıyo cidden

ama sen yinede 2-3 gün kala yaptır canım ne olur ne olmaz hem 2 kez almakla tüyler incelmez

boşa riske atma kendini canım

karam lahanam güzel ama ben yinede yatak odası için uygun olmadığını düşünüyorum.
düşünsene gündüz giyinecek olsan bile ha bire perde çek perde kapa perde aç... çünkü bayağı transparan. evet onun evinde çok uyumlu ve şık durmuş allah için ama benim mobilyamla benim kafamda ki konseptle ters. ben daha soft bir şeyler yarattmak istiyorum onunkisi şıkış şıkır. böyle sevenler için biçilmiş kaftan. bence en önemlisi ne istediğimizi blmekle alakalı. yani kafanızda modern bir ev mi var daha şıkır şıkır bir ev mi var ne istediğinizi bilirseniz hiç zor olmaz....

bacaklarım için bundan bir kaç sene önce bir kere sire gitmiştim inanın normal ağdadan bir farkı yoktu çıkış hızında... :1no2: hızlı çıkıyor benimkiler :çok üzgünüm:

KAROKUM'un evinden alıntıdır...
valla güzel duruoda lahana ben nasıl temizlendiklerini merak ediyorum.bir masa örtüsünün bile ipleri püskülleri dolanıyor elle açıyoruz..peki bu nasıl yıkanıcak anlamadım dolaşmazmı
geçen günde geçmiş olmuş demiştim canım sağa naptın arabayı..

Ayyy kızların yokluğu belli yaaa, hayatım ve arsimanın kına gecesi bugün :asigim:

ohhhhh ne güzel kına gecesi....sende düşünüosun demi canım kına gecesi

Son düzenleme:

kız ikiside ayrı yerleri dio :roflol: :roflol: :roflol:
30 iimiş bende orası ,koltuk altı ve bacak istiorum benimde öle az tüyüm canım :kedi:

ohhhhh ne güzel kına gecesi....sende düşünüosun demi canım kına gecesi

perdec şöyle dedi. koca bir düğüm atıyormuşsunuz tüle. öyle atıp yıkanıyormuş çıkıncada açıyorsun hemen. yoksa çok fec karışıyormuş. adam böyle dedi ama bilmiyorum eccu kullanan biri olrarak daha iyibilir a.s

kız ikiside ayrı yerleri dio :roflol: :roflol: :roflol:
30 iimiş bende orası ,koltuk altı ve bacak istiorum benimde öle az tüyüm canım :kedi:
haaa anladım canım..e sen karar vericeksin o zaman nereye gideceğine..ben çok memnunum bikini bölgesinde azaldılar valla

aaaaa burcuuuu valla uğraşamam ben çık..ben takarım onları yok dolandı yok karıştı..:sinifsinif:

ya siri nekadar ucuza yaptırıyorsunun burda komple bacak sadece 25, özel bölge 15 yuh ne kazıklanıyormuşum

oyy oyy zeysb cim ikisi birbirinden pek hoşlanmıo biras yarış halinde gibiler

bu aradaa dün gelinliğin içine çamaşır aldım jartiyerli takım :kedi: çok güseller ama yaa bu kadar sewceemi tahmin etmiodum:)

ben bundan 5 ay önce gdiyodum özel bölgeye yaptırıyodum 25 liraydı sonra indirim yaptılar 17 lira her ay koymaya başlayınca bıraktım artık kendim yapıyorum cokta rahat ediyorum ama ne kadın yapınca ne ben yapınca 1 ay cıkmamazlık yapmadıki 2. hafta cıkıyo ki öyle kılımda fazla yoktur. bacakta sadece altlara yapıyorum

düğün için düşündüğüm değişik fikir var dedim ya kızlar belki aranızda bileniniz vardır ben yeni keşfettim onun için bana değişik geliyor:roflol: ilk defa bundan 1 sene önce karşımızdaki havuz başında bir kına gecesinde gördüm bunlardan kelimenin tek anlamıyla vuruldum.... delikafadulden tam yüksek yüksekkk tepelereeee çalarken havalandırdılar bunları. gece karanlığında tam bir görsel şölendi... a.s bizde şöyle yapmaya karar verdik. 4 tane alıcaz pasta kesildikten sonra pasta müziğimiz bitmemeiş olacak henüz, hemde herkes oturuyor olacak hala o esnada ben, aşkım, kız kardeşim ve serhatın oğlan kardeşi dördümüz birer tane havalandırıcaz bu dilek balonlarından. ismi dilek balonuymuş. açık havada akşam mükemmel olacak. tam 1 senedir arıyordum tesadüf eseri buldum. pasta kesme şarkısınıda kayahandan seninle her şeye varım ben olarak düşündüm :1rolleyes:

aynen kaydirigubbakcemile5 bendede çıkıyor kuzum a.s

ya siri nekadar ucuza yaptırıyorsunun burda komple bacak sadece 25, özel bölge 15 yuh ne kazıklanıyormuşum
canım valla ben epey tuzlu bir merkeze gidiyorum ama beni yıllardır tanıdıkları için indirim yapıyorlar...dediğin fiatlar normal..kazık falan yemiyorsun sadece gönül hatır indirimi yamıyorlar sana....
oyy oyy zeysb cim ikisi birbirinden pek hoşlanmıo biras yarış halinde gibiler

bu aradaa dün gelinliğin içine çamaşır aldım jartiyerli takım :kedi: çok güseller ama yaa bu kadar sewceemi tahmin etmiodum:)

ahhahaha ay ozaman kankanı seç canım...aramızda kalsında de geç...
aaaaaaaaaaaaa süperrrrrr güle güle kullan:kedi:harikaaaaaaa....göstersene balım nerden kaça aldın banada şimdiden fikir vermiş olursunalkisalkisalkis..yaw arkadaşım ramazandan sonra evlenicem zekiden aldı sadece sütyen 80:1shok:jartiyeri düşün artık ahhaha

Konuyu Toplam 28 Kullanıcı okuyor. (24 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
burcuözge, ayışığı81, brcncvk86, destynas, eccu, Gasoline, GLCNNN+, HAMSTER, jtosik+, karalahana+, kararsız, melahatt, morçilek+, oktar+, parpalm+, pıtırcık85, reyhan85, REYHANSAHRA, sulfat+, svda, tubiS+, uğur böcüğü, zeysb+, şeker-leblebi

yahu neden kimse yazmıyor yaaaa

BURCU ben biliim bunlarıı haklısın çok güzel duruyorlarrr harika fikir canım..seninle herşeye varım şarkısıda süper canım..kayahanın sesini ve kendisini sevemsemde bestelerine hayranım. kayahan yazsın nülifer söylesin...
SULFATCIM bulursunuz canım dahaaa...ben istemiimm kına çıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…