Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

başka b,ldiğin,z beyaz eşya kapmanyası varmı peki.
benim nişanlım vestelli LCD si için istiyor, alıcaz da sanırım bu ayfisfisfis

Ne güzel Allah bozmasın mutluluğunu..Ayrıca ilk kayınvaliden beğenmiş seni.Kaleyi içten feth etmişsin sen :jeyyar:

valla o bana hep söylüyordu sen benim gelinim olsan falan bu böle 1,5 yıl falan sürdü ben öle şakayla karışık söylüyor sanıyordum gerçekten ayıptır sölemesi ama ben çok duydum bu gibi sözleri sonra bir gün eczanedeki abim kadar sevdiğim çalışma arkadaşım var onunla konuşmuş ciddi ciddi o da benimle konuştu çok samimi işyerinden komşumuz hayır desen bi türlü evet deyip de olmaz desen bi türlü bi tanışın falan filan
işte bi tanıştık evleniyoruz nasıl geçti 1 yıl (hatta + 2 ay ) anlamadım ailemde sevdi onu özellike abimin sevmesi gerekiyordu ki sevilmeyecek bişey değil

nişanım 8 şubatta nasıl bir şey istersin işlemeli bir bilezik mi yoksa işte o burmalardan mı dedi bende farketmez dedim iyi o zaman burma alalım da ev almak isterseniz bozdururken problem yaşamazsınız falan dedi iki bielzik alcaklar nişan için bizde damada cumhuriyat altını alalım diyoz

nişan çikolatası için farklı bir şey düşünmüş kayınvalıdem su salon takımları varya taşlı falan resmini bulursam eklerim o salon takımının derin olanının içine çikolata koydurup süsletecekler mobilyamı ne renk istediğimi sordu siyah beyaz istiyorum dedim onun aldığı salon takımı siyah bir takım taşlı falan öle iştee

Mini etek benim nişan çikolatamda altın sarısı cam taşlı salon takımı varya onun ayaklı tabağı içinde geldi hoş oldu yani.

belkı tv süperdır ama ne bılem hıc vestel kullanmadım kullanan gormedım

ben 102 ekran düşünüyom

uğur böcüğü sel tşk ederim çok sağolun çok mutlu olalım inşallah hepimiz

uyy bırden 102 dıyınce utandım haa:roflol: evde 82 ekran var artık sıkıcı gelıy ondan mı ne
bıde sınema sıstemı olcak tabe muzık sıstemı ıle

Lcd alırken ya samsung ya sony ya panasonic alın.Ama fiyatlar Lg markasında daha uygun.O da güzel izledim onun görüntüsünü de.Ama vesteli bilmiyorum.Gerçi kaç senedir tv üretiolar.Annemin evlenirken aldığı tv vestel.Hala sapasağlam sırnaşık şey
Ben tvyi kocaman istiyordum ama salon küçük olursa tuhaf durur diye vazgeçtik.Aklım 106 ekranlarda ama inşallah yakında fiyatlar düşcek.Çok acele etmeyin tv konusunda.

sel guzel gorunuyo cnm ama ıncele camasr mak kac kılo en az 7 olsun uyku etın yıkanması ıcn sonra kac programlı sor yada bunları kullananlardan bbılgı al

Selcim arastır biraz özelliklerine iyi bak aynı özelliklerde farklı firmalara tek tek sor fiyat toplamda kaça gelio bi bak derim ben.

kızlar baktım 5 kilo A enerji daha var aklıma gelmiyo bi bakim du

ebn lcd almıycam ıcın zmnı var hemde cok ozmna kadar baya ucuzlar ve ozmn bende salon takımına gore alırım

Çamaşır yıkama kapasitesi
: 5 kg Maksimum sıkma devri
: 800 (dev/dak) Su girişi
: Tek Enerji sınıfı
: A Yıkama sınıfı
: A Renk
: Beyaz Program sayısı
: 15 Hızlı yıkama programı
: Evet Sıcaklık ayarı
: Evet Pamuklu sentetik narin ve yünlü çamaşır programları
: Evet Kırışık Azaltma Seçeneği
: Evet Kapı emniyet mekanizması
: Evet Çocuk kilidi
: Evet Dengesiz yük kontrolü
: Evet Yüksek / alçak gerilim koruma sistemi
: Evet Hata kod sistemi
: Evet Su taşma emniyet sistemi
: Evet Su kesik emniyet sistemi
: Evet Tam Elektronik Kontrol Sistemi
: Evet Enerji tüketimi
: 0,95 kWh Su tüketimi (lt)
: 43 Ürün boyutları (Y*G*D) (mm)
: 84,5*59,7*49,7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…