Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

inş.canım senin güzel haberlerinle gelmeni bekliycezz

Canım iyi tatilleeeeeeeeeeeeeeeeerrr

Ay ne kadar dedğişik sondaki halılar yaa canımm güle güle kullan

Ovegin evini merak ettim kıslarr

ovegcim al bakalım moralin düzelsin diye ekliyorum benim evimin salonu daha doğrusu kolonu:1no2::gitme:

canım kolonun benim kolonumu döver daha şişko:)
ama evin çoook güzel sıfır bina sanırım çok ferah o yönden daha güzel hiç moralini bozma cnm güzel günlerde otur.

mınık ve zeysb tskler kızlar profılıme yorum yapan herkese
ni demek gülüm şeker paremopuyorumnanaktan
böcük sana siyah beyaz nişan elbisesi buldum çokta güzel bence

aa çok şeker..buna benzer diz altı olanını elle in kapağında JLO giymişti...tee yıllar önceee
OVEGCıM koltukların pek şeker güle güle kullanınopuyorumnanaktandemem için görmem lazım nerde bunlarrrrrrrrrrr ahhaha netim getti geri geldide bir anda sorryy
MÜEBBETSEVDAM halıların çok cici...kız bulutlu vs royalin en beğendiğim modeli..güle güle kullan canım..bende bulutluyu oturma odama düşünmüştüm:1hug:dağıtımları başlamış mı bilmem ama canım bende gördüm mağazalarındada var.yanlız o çiçekli olan mutfağa pek koyu kaçar canım bence..güzel ok de koyu

Son düzenleme:
böcük kartın hayırlı uğurlu olsun balım...benim başımı kartlar yaktı abowwwwkaydirigubbakcemile3 o yüzden almıcan bundan işte:sinifsinif:

oveg tek tek fotolarına baktım canım

evin b.köyün en güzel yerinde

koltuklarına bayıldım ne kadar orjinal yuvarlak falan epey değişik. markası ne canım ve ne kadara aldın??

birde siyah motifli halın çok hoşuma gitti

ayrıca avizelerin de güzel canım

Kısacası herşeyin çok cici çok güzel
iyi günlerde mutlu günlerinde kullan hepsini

canım PASHMıNAMMMMMMM iyim gülüm sen nasılsın..kiraz yiyoruuuuum...hahahah

ovegcim al bakalım moralin düzelsin diye ekliyorum benim evimin salonu daha doğrusu kolonu:1no2::gitme:

Ay canım benim yorumların için çok teşekkür ederim.Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin.burada yapılan yorumlar benim için çok önemli güzel bişey aldığımı biliyordum ama daha bir içime sindi valla.Dediğim gibi markası yok cnm maskoda bir mobilyacı istersen kartına bakıp ismini yazarım fiyatı orta sehpayla beraber 3 500 etti canım.

Avizelerimi koçtaştan aldık genç evi çok ağır olmasın dedim.şıkır şıkır bişey hoşuma gitti.
yorumlar için çok teşekkürler.

MıNıKCıM ii geceler
OVEGCıM tüm resimlerine baktım canım..güle güle sağlıkla oturun...ben banyo delisiyim hergün yıkanıcam illa.süslü havlular mumlarım köpüğüm olmadan yıkanmamopuyorumnanaktannapim biraz banyo küçük geldi gözüme ama resimden de olabilir...halıların 2side şık...

kızlar ya yaprak dökümünün bugun sezon finali vardı ya
Aklıma geldi yeni dönemde yeni bölümünü evimde izliyicem:)
düşündükçe içim kıpır kıpır oluyo buradaki bir çoğumuz öyle olacak
.

canım PASHMİNAMMMMMMM iyim gülüm sen nasılsın..kiraz yiyoruuuuum...hahahah

yavruşş afiyet olsun çok severim bende kirazııı,iyiyim sizleri özledim muhabbete geldim ama site ağır açılıo bu akşam bende

kızlar iyi gecelerr byeee

ben geldim sen kaçıosunn neyse sana da iyigeceler kuşum

etiketi görünce i,çimden demiştim galiba koçtaştan almışlar diyee kaydirigubbakcemile2

Tmam canım maskoysa ben bulurum kesin o mağazayııı
kaydirigubbakcemile3

oveg arkadaşlık yolladım kabul edersen merak ettim bende bakcamzemuszemus
müebbet sevdam halıların çok hoş bu bulutlu olan hangi marka acaba?

tşkler canım. markası royal tatlım...

hayirli olsun canim

gercekten ilk defa burda gördüm bu haliyi... cok güzel yaaa bulutlarin üstünde olucaksiniz desenize.... zemuszemus

evet canım inşallah zemuszemus

çok değişikler bide taşlısıda mı var merak ettim şimdi CADIARZU

evet canım daha bir çok çeşidi var eklim senin için taşlısını kaydirigubbakcemile5

Ay ne kadar dedğişik sondaki halılar yaa canımm güle güle kullan

çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun opuyorumnanaktan

evet canım rengi koyu ama mutfakta da çok açık renk kullanışlı olmuyor.bu çok farklı olduğu için bunu seçtim.akşamda dışarı çıktığımda halı mağazasının vitrininde gördüm bayıldım bayıldım zemuszemus

akşam dışarıya çıktım arkadaşlar son eksikleri tamamlamak için bir sürü bişiler aldım inşallah fotolarını çekip ekleyeceğim zemuszemus

ayyy evet evinde olucan ne mutlu sana valla darısı başıma olsun opuyorumnanaktan

amma uzattılar baygınlık verdi kısslar bu dizi bana artık dikkatli seyretmiom şöyle bi bakıormm

ay bitsede kurtulsam o diziden....ne olumsuz ne iç karartıcı bir dizi yaa...anam hastası işten gelio yemek yiyo çayını alıo eline bitene kadar kalkmıo...bitemedi bitemedi..seneye 14 bölüm çekilecek müjdesini kardeşim verdi.nese az çekilecekmiş..ay ne güzel kız kocişinlen izlersiniz artık tabi o izlemek isterse erkekler pek dizi sevmezlerdelülülülülülüvalla ben baba evinde olucamdelikafadulden
yavruşş afiyet olsun çok severim bende kirazııı,iyiyim sizleri özledim muhabbete geldim ama site ağır açılıo bu akşam bende

[/COLOR][/B] kaydirigubbakcemile3

iyi yaptın canım bende özledim seni...benimde net gidio geri gelio siteden galiba ewet

MÜEBBETCıM ewet çok şık canım..aldıklarınıda bekliyorum güle güle kullan..

ayrıca dizi kitaba hiç sağdık kalmadı.ben okuduğum kitapların dizisini,filmini izliyemiyorum..izlesemde beğenmiyorum çıkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…