Günaydın herkese..
Bugun iş yerinde son saatlerim 9 da gideceğim. :sinifsinif: Bugun cırt cırt işlerim var ağdacı hanımla. Yarında sabah 6 da yola çıkıyoruz inşallh.. Cuma günü düğün mekanı-çiçek-saç-makyaj provası bir sürü ıvır zıvırla uğraşacağım. Cumarteside inşallh herşeyin kusursuz olması umudum. :Saruboceq: Ben yokken evlenen arkadaşlarıma mutluluklar dilerim.
Sizleri yıllardır tanıyor gibi hissettiğimden vedalaşmak istedim. :gitme:
Evlenmek sevdiceğimle mutlu olacağım muhteşem anın yaklaştığını bilmek beni ne kadar heycanlandırsada içimdeki burukluğu geçiremedim son günlerde. Yazmakta istemedim bu yüzden her cümlede bi cunalımdı sanki. Bu kadar büyütülcek geri gönülmeyecek bir hadise gibi davranır oldum. Boğazım düğüm düğüm bitanecik tek varlığım annecimmden ayrılmak çook ama çoook zor gelmişti bana. Bunu ancak son zamanların kıymetini anladığımda idrak edebildim. . Her baktığımda kıyamadım ona, arkamdan üzülmesini istemedim. Ama o nişanlandığımdan beri hep misafir kızım diye sevdi beni. Çooktan alıştırmıştı kendini. Artık sonuna geldik bu bekleyişin. En mutlu en güzel başlangıç için sadece 2 gün kaldı. Çeyiz arkadaşlarım herbirinizin yeri ayrı bende. Dönüp geriye baktığımda sizlere dair hep güzeel şeyler hatırlıyorum. Herbirinizin sıkıntısı mutluluğuda içimde saklı. Sizinle aynı heycanları farklı duygularla yaşamak çok ama çok güzeldi. Hepiniznde evini, gelinliğini, eşyalarını , özenerek aldığıınız cicilerinizi görmek, nikah tarihlerinizi duymak, sıkıntınızı paylaşmakhepsi çoook ama çook güzeldi. Dilerim Allh hepimizin gönlüne göre veriri. Şimdi biraz hüzünlüyüm duygusallaştım ama içim kıpır kıpır yinede vuslata ramak kaldı , döndüğümde gülen yüzlerle size mutlu haberlerle döneceğim inşallh.
Hepinizi çoook seviyorum, Cumartesi dualarınız benimle , ağzınız kulaklarınıza yakın olsun.. zemuszemus
Arsima, buket, burcu, gamze, eccu, pashmina, tubis, esma, böcük, sulfat, ışıl, aime, hayatım, beta, ıtırbuse, esrakaradeniz, yazmalı, lahana, baberko, gülçin, parpalm, julide, acemiperi, tobi, pınar, blackqueen, zeysb, darkangel, nihal, morçilek, azra, sinay, songa, elisa, gasoline, oveg, oktar, pufi, pıtırcık, roselin, minik ..... daha aklıma gelmeyenler hepiciiğinizi tek tek öpüyorum opuyorumnanaktan
Sevgilerimle..
_mandilin_
geçmişi okuyamadım inş bişiy kaçırmamışımdır...
ben bugün izne çıkıyorum bir hafta.buralarda olamayacağım.sanırım tatildede giremem .
bugün belki giremezsem şimdiden vedalaşayım dedim.
ben izindeyken evlenenlere mutluluklar,
burada olan kızçeler kendnize iyi bakın ve baktırın
Rabbime emanet olun inş....
kızlar halılarımı paylaşıyım sizlerle
salon halım
oturma odam(inşallah temizliği anlatıldığı gibi kolaydır )
giriş ve küçük antrem
bu da mutfak arkadaşlar
antre ve mutfağın halısı yeni çıkmış eğer dağıtım başlamamış olursa natura serisinden taşlı halılar gelecek. ama inşallah dağıtım başlamıştır :Saruboceq:
ovegcim al bakalım moralin düzelsin diye ekliyorum benim evimin salonu daha doğrusu kolonu:1no2::gitme:
ni demek gülüm şeker paremopuyorumnanaktanmınık ve zeysb tskler kızlar profılıme yorum yapan herkese
aa çok şeker..buna benzer diz altı olanını elle in kapağında JLO giymişti...tee yıllar önceeeböcük sana siyah beyaz nişan elbisesi buldum çokta güzel bence
ovegcim al bakalım moralin düzelsin diye ekliyorum benim evimin salonu daha doğrusu kolonu:1no2::gitme:
oveg tek tek fotolarına baktım canım
evin b.köyün en güzel yerinde
koltuklarına bayıldım ne kadar orjinal yuvarlak falan epey değişik. markası ne canım ve ne kadara aldın??
birde siyah motifli halın çok hoşuma gitti
ayrıca avizelerin de güzel canım
Kısacası herşeyin çok cici çok güzel
iyi günlerde mutlu günlerinde kullan hepsini
canım PASHMİNAMMMMMMM iyim gülüm sen nasılsın..kiraz yiyoruuuuum...hahahah
kızlar iyi gecelerr byeee
Ay canım benim yorumların için çok teşekkür ederim.Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin.burada yapılan yorumlar benim için çok önemli güzel bişey aldığımı biliyordum ama daha bir içime sindi valla.Dediğim gibi markası yok cnm maskoda bir mobilyacı istersen kartına bakıp ismini yazarım fiyatı orta sehpayla beraber 3 500 etti canım.
Avizelerimi koçtaştan aldık genç evi çok ağır olmasın dedim.şıkır şıkır bişey hoşuma gitti.
yorumlar için çok teşekkürler.
oveg arkadaşlık yolladım kabul edersen merak ettim bende bakcamzemuszemus
müebbet sevdam halıların çok hoş bu bulutlu olan hangi marka acaba?
hayirli olsun canim
gercekten ilk defa burda gördüm bu haliyi... cok güzel yaaa bulutlarin üstünde olucaksiniz desenize.... zemuszemus
çok değişikler bide taşlısıda mı var merak ettim şimdi CADIARZU
Ay ne kadar dedğişik sondaki halılar yaa canımm güle güle kullan
MÜEBBETSEVDAM halıların çok cici...kız bulutlu vs royalin en beğendiğim modeli..güle güle kullan canım..bende bulutluyu oturma odama düşünmüştüm:1hug:dağıtımları başlamış mı bilmem ama canım bende gördüm mağazalarındada var.yanlız o çiçekli olan mutfağa pek koyu kaçar canım bence..güzel ok de koyu
kızlar ya yaprak dökümünün bugun sezon finali vardı ya
Aklıma geldi yeni dönemde yeni bölümünü evimde izliyicem:)
düşündükçe içim kıpır kıpır oluyo buradaki bir çoğumuz öyle olacak.
ay bitsede kurtulsam o diziden....ne olumsuz ne iç karartıcı bir dizi yaa...anam hastası işten gelio yemek yiyo çayını alıo eline bitene kadar kalkmıo...bitemedi bitemedi..seneye 14 bölüm çekilecek müjdesini kardeşim verdi.nese az çekilecekmiş..ay ne güzel kız kocişinlen izlersiniz artık tabi o izlemek isterse erkekler pek dizi sevmezlerdelülülülülülüvalla ben baba evinde olucamdelikafaduldenkızlar ya yaprak dökümünün bugun sezon finali vardı ya
Aklıma geldi yeni dönemde yeni bölümünü evimde izliyicem:)
düşündükçe içim kıpır kıpır oluyo buradaki bir çoğumuz öyle olacak.
yavruşş afiyet olsun çok severim bende kirazııı,iyiyim sizleri özledim muhabbete geldim ama site ağır açılıo bu akşam bende
[/COLOR][/B] kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?