MÜEBBETCİM ewet çok şık canım..aldıklarınıda bekliyorum güle güle kullan..
tşkler canım.ama sanırım geceye anca eklerim birazdan kolilemeye başlıcam kolilerken çekerim sonrada buraya eklerim canım
ewet müebbetcim bende sitesinde görür görmez mağazasına gittim ilk 3üne bayılmıştım...
m.sevdam sanırım dimplesin halısı bunlara benzer bir modeldi, onda görüp beğenmiştim ilk defa bende
evet pashminacım öyle olacağım :) bakalım hayırlısı artık inşallah düğünden sonra bitirebilirim :1ninca:
kızlar ben şimdilik kaçıyorum aldıklarımı toplayım yarında halamın oğlunun sünnet kınası var şehir dışından misafirler gelecek mirmirmirmir fotolayınca buraya gelir eklerim inşallah. geç meç demem
ben de mutfağıma natura serisinden aldım, inş temizliği kolaydır, antibakteriyelmiş...
evet pashminacım öyle olacağım :) bakalım hayırlısı artık inşallah düğünden sonra bitirebilirim :1ninca:
kızlar ben şimdilik kaçıyorum aldıklarımı toplayım yarında halamın oğlunun sünnet kınası var şehir dışından misafirler gelecek mirmirmirmir fotolayınca buraya gelir eklerim inşallah. geç meç demem
bizim evdede royal halı var temizliği vs çok kolay..lekede tutmuolar..şu bakteri serisinden..bende evime Allah nasip ederse royal ve stepten almak istiyorum...royal uygunda step uçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?