Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ewet müebbetcim bende sitesinde görür görmez mağazasına gittim ilk 3üne bayılmıştım...

var düğün arkadaşım evleniooooooo ama siz tanımazsınızkaydirigubbakcemile3burdan yok galiba yaaa ben öle biliyorum

kızlar bu krizden bizde etkilenmeyelim takı konusunda..kaydirigubbakcemile3çeyreğin yarısının bastırılması gündemde:bbo:

Son düzenleme:
evet pashminacım öyle olacağım :) bakalım hayırlısı artık inşallah düğünden sonra bitirebilirim :1ninca:

kızlar ben şimdilik kaçıyorum aldıklarımı toplayım yarında halamın oğlunun sünnet kınası var şehir dışından misafirler gelecek mirmirmirmir fotolayınca buraya gelir eklerim inşallah. geç meç demem

bizim evdede royal halı var temizliği vs çok kolay..lekede tutmuolar..şu bakteri serisinden..bende evime Allah nasip ederse royal ve stepten almak istiyorum...royal uygunda step uçuk

öptüm canım kolay gelsin hayırlı sünnetlerkaydirigubbakcemile3bu hazırlığın arasında bide onunla mı uğraşıcaksın Allah yardımcın olsuna.s.

ben de mutfağıma natura serisinden aldım, inş temizliği kolaydır, antibakteriyelmiş...

güle güle kullan canım kolay kolay temizliği...ilk alındığında 6-7 ay bi tüy bıraktı oda olur ipek-yün karışımları bırakıyormuş..hele saf yün daha da tüy bırakıyor

okul biter biter, bitiremeyen kimsyi görmedim canım ben takma snde
düğünler sırayla desene sizin ailede, kolay gelsin çok eğlenin canımm

bizim evdede royal halı var temizliği vs çok kolay..lekede tutmuolar..şu bakteri serisinden..bende evime Allah nasip ederse royal ve stepten almak istiyorum...royal uygunda step uçuk

stepin fiyatları cozutmuş valla ben bi halı beğenmiştim 3500 tl, bu fiyata büütün halıları alırım yaa zemuszemus zemuszemus

sağolun arkadaşlar. zeysb cim satıcı da öyle söyledi bakalım inşallah öyledir yoksa oturma odası beni mahvedecek. açık renk almamak için direndim ama aşkım isteyince bişi diyemedim

evet ya düğünler maaşallah sıra sıra arkadaşlarım akrabalar herkes 2009 u beklemiş meğer sırnaşık şey inşallah pashminacım inşallah biter.
ben kaçtım şimdilik arkadaşlar öptüm sizleri...

iyi geceler kızlarrr

ben bugün kuaför işini hallettim makyajımı şimdi kozmetikçide çalışan ilkokul arkadasım halletcek nazım geçicek yani zemuszemus çok şükür içime sine sine ilerliorum ohh bee
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…