Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esma, kız camları kapalı tut yada perde bişey ger önüne ay çok güldüm ama a gece yarısı yarasa kovalamaca :roflol:

ayy esma tüylerim diken diken oldu hee

tubis daha evı havalandıramam zaten
buket aynen yaa
gasoline perili köşkte oturuyom hehe ıstanbul seyrantepe
burcu ısıkta gormuyolarmı hee demek ondan bız yatana kadar cıkmadılar piyasaya bende dıyom kocıse karanlıkta cıktı bu haycan ortaya ısıgı sondurrr

evet canım nazar zaten mahvediyor. inanmamak elde değil.bende çok korkuyorum. tabi canım üzülecek ne var. allah beterinden saklasın.tek bu olsun inşallah

canım ya benim için zararı yokta nişanlım fayansların aşığı oldu nerdeyse deldireceğini hiç sanmıyorum 2 tane çatal bıcak setim var onların içinde de olduğu için başka kepçe seti almadım canım. seninde nehirden memnun olduğunu duydum çok sevindim içim daha da rahatladı.çay setimi de nehir alacaktım ama yoktu korkmaz aldım.inşallah memnun kalırım.inşallah canım sende mutlu güzel günlerde kullanırsın

çok teşekkürler canım. ya işte bir çok şey kullanılmaz ama olması gerekiyor.belki birgün lazım olur sende güle güle kullan canım

Son düzenleme:
Burcuucm üzülme o da nazar boncuğu olsun tatlım
bende öyle düşünüyorum kuzum a.s
aşkım sağsağlim vardı ya gerisi önemli değil. hallolur inşallah :1rolleyes:

evett biran önce evime gitmek istiyorum yerleştirmek içinnnn :sm_cool:

burcuma

esma nan gecmıs olsun yakında göçmen kuşlarda sıze uğrarsa sasrmam hee:roflol:

ya kızlar ben gelinliğin üzerine hiç bişey takmak istemiyorum
zaten takı merasimindem sonra A takımı dizisindeki zenci adama dönüo gelinler. yani stüdyo fotolarında ilk girerken falan bişey takmazsam olmazmııı

istemiyorsan olur tabi. takmayan bir çok insan var.
ama bence ince narin bir kolye olsa güzel durur.

brcncvk, gelinliğin o şekilde krem işlimi.

brcncvk86 sen o krem gelinliğin üstüne tam beyaz değil krem incecik zincire takılı tek bir inci alabilirsinnn
bence çok kibar durur abartılı taşlılara hiç gerek yok..
bunun gibi meselaa

gasoline perili köşkte oturuyom hehe ıstanbul seyrantepe
:roflol:

sağol canım inş.:Saruboceq: Çay seti, çaydanlık, günlük çatal kaşık seti hepsini Nehir den almıştım ben, birilerinin daha memnun kalarak aynı markayı tercih etmesi insanı rahatlatıyor değil mi?

studyo resımlerınde bende bısey takmak ıstemıyorum zaten kuaforden cıkınca dırek oraya gıdersın takısız

ama bu benimkinin tıpkısının aynısı opuyorumnanaktan 15 melyona aldm haftasonu mafoldumben

bide saten nevresim takımı aldm .çok kayıyo üstünde nasıl durcaz bilmiorum walla kaydirigubbakcemile2

buda diktirmeye verdiğim yatak örtüm -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…