esma, kız camları kapalı tut yada perde bişey ger önüne ay çok güldüm ama a gece yarısı yarasa kovalamaca :roflol:
ayy esma tüylerim diken diken oldu hee
ben gelinliğe en çok inciyi yakıştırıyorum ..
örnek olak bu takı seti çok holuna gitti yakası açık bi gelinlik ile baya hoş durur
olabilir canım göze çok inananırım ben... :çok üzgünüm:
çok fazla takmıyorum kafama napalım olacağı varmış.
tüm eşyam yüklenirken kızkardeşim tüm kutuları kolilere hurçlara dualar okumuş aşağıda:1hug: ben yukardan gönderiyordum biz verirken aynı şekilde ama işte ne diyim bir koltuk için yıpratayım mı şimdi kendimi :1hug:
fayanslarını sevsinler :)) biz de evde Nehir kullanıyoruz, çeyiz için de Nehir den aldım servisleri çatal-kaşık takımıyla beraberdi ve askısız aldım, çekmecede kullanacağım inş. servisleri de, hatta servis kepçesi ve kaşığını 2şer adet aldım daha çok lazım olur diye. kullanmak nasip olursa inş. :)))
muabbet sevdam cıcılerın cok hoş 2.wc setı benımkınden
cop kutuları cok cıcı ya su bılasık selesimi ne vaarya aynısı sanırım ama ben kullanmıyorum hiç yer kaplıyor zaten bılasık koyma yerı varya demırden oraya koyuyorum
bende öyle düşünüyorum kuzum a.sBurcuucm üzülme o da nazar boncuğu olsun tatlım
burcum gozun aydın tatlı yorgunluklar bunlarrr
ovegcnm evlenınce kocıs izletirse tabiii
mnk bende koltuklarına bayıldımmm ovegın
muabbet sevdam cıcılerın cok hoş 2.wc setı benımkınden
cop kutuları cok cıcı ya su bılasık selesimi ne vaarya aynısı sanırım ama ben kullanmıyorum hiç yer kaplıyor zaten bılasık koyma yerı varya demırden oraya koyuyorum
ya kızlar ben gelinliğin üzerine hiç bişey takmak istemiyorum
zaten takı merasimindem sonra A takımı dizisindeki zenci adama dönüo gelinler. yani stüdyo fotolarında ilk girerken falan bişey takmazsam olmazmııı
burcuma
esma nan gecmıs olsun yakında göçmen kuşlarda sıze uğrarsa sasrmam hee:roflol:
:roflol:gasoline perili köşkte oturuyom hehe ıstanbul seyrantepe
sağol canım inş.:Saruboceq: Çay seti, çaydanlık, günlük çatal kaşık seti hepsini Nehir den almıştım ben, birilerinin daha memnun kalarak aynı markayı tercih etmesi insanı rahatlatıyor değil mi?canım ya benim için zararı yokta nişanlım fayansların aşığı oldu nerdeyse deldireceğini hiç sanmıyorum2 tane çatal bıcak setim var onların içinde de olduğu için başka kepçe seti almadım canım. seninde nehirden memnun olduğunu duydum çok sevindim içim daha da rahatladı.çay setimi de nehir alacaktım ama yoktu korkmaz aldım.inşallah memnun kalırım.inşallah canım sende mutlu güzel günlerde kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?