Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet canım ya rahatlatmaz mı ? hemde nasıl rahatlıyorum.kayınvalidem de kullanıyor o da çok memnun.darısı bana inşallah caım

canım sanırım bende o fiyata yakın birşeye aldım. topluca aldığım için tek tek fiyat bilmiyorum tam

ben kaçıyorum kızlar terziye gidiyorum yarın akşam düğün için diktirdiğim kıyafeti almaya. görüşürüz canlar kolay gele size opuyorumnanaktan

vagecılmesm ortuk çok hoşşş
bnmkınınde aynısı kızlarr

begendiğine çok sevindim canımm. benimde çok hoşuma gitmişti

güle güle kullan canım sende opuyorumnanaktan

brcncvk86 sen o krem gelinliğin üstüne tam beyaz değil krem incecik zincire takılı tek bir inci alabilirsinnn
bence çok kibar durur abartılı taşlılara hiç gerek yok..
bunun gibi meselaa

bencede böyle bir şey alabilirsin. kremmi diye o yüzden sormuştum.
işlemeleride krem taş gibi görünüyor. öyle ise beyaz altın yada gümüş hoş olmaz.
yada sırf inci takabilirsin altını olmayan.

vazgeçilmezim,
yatak örtün çok güzelmiş. ne kadara dikiliyor.

haha kız bu yarasalar geçen sene bizim banyoya giriolardı,delik melikte yoktu bi yerde uyuz oluodum bi giriom uçmaya başlıo ben fıldır fıldır çıkıodum:)tırsarım öle hayvanlardan:)

çöp kovaların çok ciciymiş

böcük sana siyah beyaz nişan elbisesi buldum çokta güzel bence

bu süper bişi amaaa

panayır mı şu filmlerdeki gibi mi
evettt bide kendime kapriyle çorap aldım:))

selam pamuklarım..minişimde burdaymış..aa pıtırcık masal bitti ne demek...geliom az geçmişe bakim

masal bitti masal bitti demek canım işte:)

kızlar günaydın :CüvCüv:
burcu eşyaların warış gözün aydın
müebbetsevdam aldıkların çok ciciler güle güle kullan çöp kovası süper :)
vazgeçilmezim yatak örtün çok şık bayıldım
bide birinin gelinlik resmi wardı oda çok güzelmişşşşşşş

teşekkür ederim canım :1hug:
şimdide allah bana sağsağlim varmayı nasip etsin :roflol:

he bide esmy bizim ordada gece çok yarasa oluyo bazen pencereden bakarken yüzüme yapışcaklarmış gibi hissediyorum aman sen açma camlarını bidaha canım yasakkelime

buketcim bencede takma sadelik daha şık oluyo gelinlerde.zaten gelinliğin zerafeti senin saçın makyajın güzelliğin yeter bence a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…