günaydın herkessee.
:roflol:
sağol canım inş.:Saruboceq: Çay seti, çaydanlık, günlük çatal kaşık seti hepsini Nehir den almıştım ben, birilerinin daha memnun kalarak aynı markayı tercih etmesi insanı rahatlatıyor değil mi?
ama bu benimkinin tıpkısının aynısı opuyorumnanaktan 15 melyona aldm haftasonu mafoldumben
bide saten nevresim takımı aldm .çok kayıyo üstünde nasıl durcaz bilmiorum walla kaydirigubbakcemile2
buda diktirmeye verdiğim yatak örtüm -tatlicadiarzu-
vagecılmesm ortuk çok hoşşş
bnmkınınde aynısı kızlarr
evet canım ya rahatlatmaz mı ? hemde nasıl rahatlıyorum.kayınvalidem de kullanıyor o da çok memnun.darısı bana inşallah caım
canım sanırım bende o fiyata yakın birşeye aldım. topluca aldığım için tek tek fiyat bilmiyorum tam
ben kaçıyorum kızlar terziye gidiyorum yarın akşam düğün için diktirdiğim kıyafeti almaya. görüşürüz canlar kolay gele size opuyorumnanaktan
brcncvk86 sen o krem gelinliğin üstüne tam beyaz değil krem incecik zincire takılı tek bir inci alabilirsinnn
bence çok kibar durur abartılı taşlılara hiç gerek yok..
bunun gibi meselaa
haha kız bu yarasalar geçen sene bizim banyoya giriolardı,delik melikte yoktu bi yerde uyuz oluodum bi giriom uçmaya başlıo ben fıldır fıldır çıkıodum:)tırsarım öle hayvanlardan:)kızlar günaydınn:sm_cool:
uykusuzum neden
sımdı hatırlayan vardır bızım evımız esyalıylken evlenemden kuş girmiş heryere pislemiştii
sonra evlıykende balkona arada kumrular gelıyor bunade amenna
bu gece ne oldu kociş benı uyandırdı uykum kactı odamızda sohbet edıyozz saat yarım 1 e gelıyor odada pırpır bişey bi baktık YARASAA:roflol: BEN CIGLIK ATIYOM FELAN GECE KACA KADDAR KOCSI YARASA PESINDE KOSTU CAMI ACTIK CIKTIMI CIKMADI GÖREMEDIK ODADA YATMADIM TABIKI YAAA NE GARıP CAMDANMI GIRDI NE YAPTI YOLUNUMU SASIRDIIIII YAAA
çöp kovaların çok ciciymişburcucum gözün aydın canım. inşallah kolaylıkla yerleştirirsin canım. darısı bize inşallah :Saruboceq:
kızlar bunlarda bugün benim aldıklarım. allahım nolur kolaylıkla şu eksikler bitsin :Saruboceq:
banyom için takım
WC için takım
WC ve mutfak için çöp kovalarım
WC için paspas
banyom için paspas
servis takımım
mevye bıçaklarım ve diğer aparatlar
teflon tava ve tencerelerim
bulaşık selem
çay ve su bardaklarım
yatak örtüm ama üzerine kendim eklemeler yapacağım inşallah
bu da çay setim kızlar
tabi eksikler bitmedi halen :sinifsinif: ama buna da şükür opuyorumnanaktan
bu süper bişi amaaaböcük sana siyah beyaz nişan elbisesi buldum çokta güzel bence
evettt bide kendime kapriyle çorap aldım:))panayır mı şu filmlerdeki gibi mi
selam pamuklarım..minişimde burdaymış..aa pıtırcık masal bittine demek...geliom az geçmişe bakim
gnydn baberkommmmmŞeniz
ya kızlar ben gelinliğin üzerine hiç bişey takmak istemiyorum
zaten takı merasimindem sonra A takımı dizisindeki zenci adama dönüo gelinler. yani stüdyo fotolarında ilk girerken falan bişey takmazsam olmazmııı
kızlar günaydın :CüvCüv:
burcu eşyaların warış gözün aydın
müebbetsevdam aldıkların çok ciciler güle güle kullan çöp kovası süper :)
vazgeçilmezim yatak örtün çok şık bayıldım
bide birinin gelinlik resmi wardı oda çok güzelmişşşşşşş
teşekkür ederim canım :1hug:
şimdide allah bana sağsağlim varmayı nasip etsin :roflol:
buketcim bencede takma sadelik daha şık oluyo gelinlerde.zaten gelinliğin zerafeti senin saçın makyajın güzelliğin yeter bence a.s.
hee ok burcucum
dedim çok mu boş durur ama zaten o saçla makyajla yeteri kadar dolu olucam dimi
he bide esmy bizim ordada gece çok yarasa oluyo bazen pencereden bakarken yüzüme yapışcaklarmış gibi hissediyorum aman sen açma camlarını bidaha canım yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?