Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yani ne bilim anca düğünlere giderken fln kullanabilirim..kayınvalidemin kuyumcu bi arkadaşı var orda bu model bi de bunun beyaz altınlısı vardı.sanki beyaz altın çiğ durur benim gelinliğimle diye düşündüm.bi de beyaz olan uzundu dekolte kıyafetle fln hoş olur yani.ben de öle açık bişey giymediğim için onu düşünmedim ya bunu alcaz ya da başka bakalım dedi kayınvalidem ben de kararsız kaldım.bu zarif duruyo ben kibar bişey olsun istiyorum kuyumculara baktım bazıları çok abartı geldi.
zincirli de sevmiyorum ne yapsam kiii

Burcucum esyalarin evine ulasmis sagsalim alintilardan anladigim kadariyla hayirli olsun tatlim :1hug:

ben set met aldırmadım zaten takmak için aldırmadım altını gelecek için yatırım amaçlı aldırdım 20 gr dan 10 tane bilezik etti daha da takılırsa sattığımda da en az zararla elden çıkarmış olucam

sınay masallah cnm benım bıleğım ınce olduğu ıcın bana 20 gr hep buyuk gelıyo kendıme aldım 19 grama yakındı fazla fark yok gıbı ama 20 cok genıs durdu
varya erkek tarafı yasadı benım gıbı ınce bıleklı gelın alıyorlar her sekılde kar etcekler

bende takı setı almam belkı o ankı duruma bağlı
mesela baktm bı tane beğendım 3bın dedıler fıyatına almamonun yerıne 3 bıne bılesık aldırımkı enaz 4 bılesık alırım en karlısı o takı setını bende takamam gıbı takı deıl saat bıle kullanmıyom

en güzeli sinaycım.ama ben yinede hatıra kalsın die takabileceğim bişeyler alıcam

yok zaten taktığım bir iki takım var nişanlım bayramda künye takmıştı sürekli kolumda taşıyorum rahmetli kayınpederim süslü taşlı maşlı bi bilezik takmıştı onu falan hatıra saklıycam onun dışında alyansım,tek taşım ve altın küpelerim var

bencede takı setine o kadar para wermek gereksiz.1800 e almıştık biz yazık o parayla 2 3 tane bilezik alınırdı mafoldumben

Herkese Tünaydınnn ... Geçmişe bakayım önce.. Aldığınız şeyleri güle güle kullanın...
Burcu eşyaların Gittimi??
canım allahın izniyle gitti eşyam evimde şu an :1rolleyes: yarında ben gidicem inşallahh :sm_cool:
şimdi gördüm mesajını anca cevapladım kusura bakma
ben gidince beni özleyin emi anacım :a015:
oktar burcunun eşyaları gitmiş sağsalim yerlerine varmış...

kuzum yerim ben seniii Şeniz

böcüğüm benim bileğimde ince ama bilezikler ağır aman zaten takmak için almadım isterse çok ağır olsun pek bişey farketmez sadece nikahta koluma takacaklar sonra eve gelince çıkarıcam o günden sonrada yatırım için yatacaklar bir kenardaa.s

benimkiside böyleydi fazla belli olmuyor ama jival marka top top olan yerleri papatya aslında yerimseniben

Son düzenleme:

senin gelinliğe bu takım olur. beyaz altın dediğim gibi hoş durmaz.

ama benim fikrim sinayın yaptığı gibi olmasından setler sonra kullanılmıyor ve para etmiyor.

buketin gösterdiği takılar çok moda arpaşta çok var o modellerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…