Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gözün aydın canım.. Sağsağlim sende gidersin inşallah evini yerleştirirsin.
Özlemez olurmuyuz hiçççç

:1shok: eylulum yaa yoktun bayadır
neyse balım hayrlısı deılmış demekkı hayrlısını dıle herseyden önce
ask kapını ne zmn calar bellı olmas:asigim:
oyuzden karamsar olma cok üzme kendını aldıklarında mutlu yuvan ıcn gereklı uzme sen kendını emi tatlım Şeniz

Kızlar benimde pazar günü çeyizim gitti.. Birsürü sorun çıktı.. Cumartesi günü mutfağı su bastı Arçelik servis yüzünden makinayı doğru düzgün bağlamamışlar yeni makina gelecek bu hafta. Belim ağrıya ağrıya mutfak temizledik nişanlımla. Pazar günü eve bir gittik bany su içinde kalorifer peteğinden su dolmuş.. Tesisatçı geldi bidaha. Akşam 8.30'da anca yerleşti eşyalar.. Eve gidince resim çekip koyucam..

eylül hosgeldn tanısmıyorum ben senınle
eccu cok degısık olmuşsınn farklı cnm bnmmm
ya ben gramdan felan anlamam sıdmı bız altınları felan bozdurduk dukkana arabaya felan
eltm dıyorki kac gram altının vardı bılmıyommmmm dıyom kızım dıye en azından derdın kocana su kadar gram bılzegm gıttı diye ama bılmıyom bennnn zemuszemus

Burcucum esyalarin evine ulasmis sagsalim alintilardan anladigim kadariyla hayirli olsun tatlim :1hug:
sağoll kuzum benimm teşekkür ederim Şeniz
sen insanı öldürürsün :roflol::roflol::roflol:

canım hakkında hayırlısı
inan herşeyde bir hayır vardır.
lütfen güçlü durmaya çalış
hayat her şeye rağmen devam ediyor :teselli:

olsun cnm üzülme sakın hiç takma bunları kafana insan daha bi stresliyo böyle şeyler olunca canınız saolsun :kedi:

Eccu çok güzelmişşş. Saol eccu Takmıyorum artık hiç.
Zaten bir yanım mutlu bir yanım hüzünlü ruh gibi birşey oldum. Onlarıda takarsam dahada stresli olucam..

sılersın cnm onunda sırası gelınce
senn kesın emın ol gonlunden cıkardığına hepsı olur
neyse bılıyon benım neler yasadığımı ama son gelısmelerden haberın yok haftaya sözum var kısmetse:kedi:
ınş senı cok cok seven bırı karsına cıkar şimşek askı olursunuz Şeniz

Gözün aydın canım.. Sağsağlim sende gidersin inşallah evini yerleştirirsin.
Özlemez olurmuyuz hiçççç
bende sizi çok özliycem :gitme:

burcucum gözün aydın...yolun açık olsun cnm :)
teşekkür ederim canımm:1hug:Şeniz

ayy heycanla bekliyorum fotolarını canım yaaa:1hug: amma aksilik yaşamışsın ama sonu gözel olacak eminim Şeniz

Eylül25 hakkında hayırlısı olsun. Kaderimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşayoruz. Üzme kendini.. Hayat devam ediyor...

senın yakanı nedense sansızlıklar bırakmadıCADIARZU pekı ekranı kırılan bulasık mak mı neydı onu değiştıler mı
bak dıom sana bunlar garantılı seyler hemen değime yapmayın ekranda dırek makınayı değğiştrsınler cnm lmaz: off cok uzuldum sana yaa okadr emek ettın baksana hep sorun bağlamayı bılmıyolar mı becerıksızler yaa:mymeka:

oktar cnm herıste vardır bı hayır en kötüsü bu olsn cnm uzulmee
Bende öyle diyorum esma.. Üzülmüyorumm artıkkk
bende sizi çok özliycem :gitme:

teşekkür ederim canımm:1hug:Şeniz

ayy heycanla bekliyorum fotolarını canım yaaa:1hug: amma aksilik yaşamışsın ama sonu gözel olacak eminim Şeniz

Daha bunlarlada bitmedi aksilikler birsürü şey var oooo hepsini yazsam... İnşallah burcu sonu güzel olsun..

sen insanı öldürürsün :roflol::roflol::roflol:
:

nıe laa -tatlicadiarzu-
he sana demeyı unuttum pazar gunu bakırkoye gttık ama elbıse heycanı ıle zuccacıyecılere bakamadım cnm:kedi:kusura bakma nan bı mandalı bulamadık
bak sen ıstemeden once o ılk aldığım yerde doluyduu sansına kalmadı ya off:gitme: neyse aramaya devam benım makyaj kutularımda gelmedı
off ya bu ay cok sıkışığım he dua edın nolur iş basvurum kabul olsun:Saruboceq:
eve mısafr gelcek masraf yuzuklerı askım alcak allahtan
zaten para suyunu cektı
dunde takst odedım 1500 tl kaldı cok şükür bı duzgun alsam maası hemen btse yaa ama ıyıkı buyuk esyalarımı almışımzemuszemus

Evet böcük ekranı kırılan makina bide bağlantısını yapmamışlar.Cumartesi çalıştırdım makinayı 5dk. sonra servis çağırın yazdı.. bir açtık suuu dolu için ve mutfak battı... Şikayet ettim arçeliğe servisi. Bu hafta yeni makina gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…