canım allahın izniyle gitti eşyam evimde şu an :1rolleyes: yarında ben gidicem inşallahh :sm_cool:
şimdi gördüm mesajını anca cevapladım kusura bakma
ben gidince beni özleyin emi anacım :a015:
kuzum yerim ben seniii Şeniz
Selam kıslar
Bir zamanlar ne çok takılırdım bu bölüme..
E o zaman başkaydı tabi..Ama artık bitti..
Sevgilimden ayrıldım..Tam 2.5 sene olmuştu..Bekledim bekledim..ama kısmet değilmiş..
Seviyorum ama çok çekişiyorum...Sevmek gerçekten yetmiyor..
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Benim içinde...
Zaman içimdeki bu acıyı hafifletecek inşallah...
Aldıklarımın hala taksitleri bitmedi bile..Şimdi geriye dönüp bakıyorumda:çok üzgünüm:
eccu çook kibarmışşş
eccu cok zarifmiş zemuszemus
sağoll kuzum benimm teşekkür ederim ŞenizBurcucum esyalarin evine ulasmis sagsalim alintilardan anladigim kadariyla hayirli olsun tatlim :1hug:
sen insanı öldürürsün :roflol::roflol::roflol:sınay masallah cnm benım bıleğım ınce olduğu ıcın bana 20 gr hep buyuk gelıyo kendıme aldım 19 grama yakındı fazla fark yok gıbı ama 20 cok genıs durdu
varya erkek tarafı yasadı benım gıbı ınce bıleklı gelın alıyorlar her sekılde kar etcekler
Selam kıslar
Bir zamanlar ne çok takılırdım bu bölüme..
E o zaman başkaydı tabi..Ama artık bitti..
Sevgilimden ayrıldım..Tam 2.5 sene olmuştu..Bekledim bekledim..ama kısmet değilmiş..
Seviyorum ama çok çekişiyorum...Sevmek gerçekten yetmiyor..
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Benim içinde...
Zaman içimdeki bu acıyı hafifletecek inşallah...
Aldıklarımın hala taksitleri bitmedi bile..Şimdi geriye dönüp bakıyorumda:çok üzgünüm:
Kızlar benimde pazar günü çeyizim gitti.. Birsürü sorun çıktı.. Cumartesi günü mutfağı su bastı Arçelik servis yüzünden makinayı doğru düzgün bağlamamışlar yeni makina gelecek bu hafta. Belim ağrıya ağrıya mutfak temizledik nişanlımla. Pazar günü eve bir gittik bany su içinde kalorifer peteğinden su dolmuş.. Tesisatçı geldi bidaha. Akşam 8.30'da anca yerleşti eşyalar.. Eve gidince resim çekip koyucam..
Desteğin için tşkler hayatım..Bak daha resmimizi ile değiştirmeyi unutmuşum :1no2:
Kolay olmayacak severken hemde..
hayırlısı ney ise o olsun...
İnşallah hayatı boyunca mutlu olur...
Bende sizlerin sayesinde atlatacağım inşallah kaydirigubbakcemile5
bende sizi çok özliycem :gitme:Gözün aydın canım.. Sağsağlim sende gidersin inşallah evini yerleştirirsin.
Özlemez olurmuyuz hiçççç
teşekkür ederim canımm:1hug:Şenizburcucum gözün aydın...yolun açık olsun cnm :)
Kızlar benimde pazar günü çeyizim gitti.. Birsürü sorun çıktı.. Cumartesi günü mutfağı su bastı Arçelik servis yüzünden makinayı doğru düzgün bağlamamışlar yeni makina gelecek bu hafta. Belim ağrıya ağrıya mutfak temizledik nişanlımla. Pazar günü eve bir gittik bany su içinde kalorifer peteğinden su dolmuş.. Tesisatçı geldi bidaha. Akşam 8.30'da anca yerleşti eşyalar.. Eve gidince resim çekip koyucam..
Bende öyle diyorum esma.. Üzülmüyorumm artıkkkoktar cnm herıste vardır bı hayır en kötüsü bu olsn cnm uzulmee
bende sizi çok özliycem :gitme:
teşekkür ederim canımm:1hug:Şeniz
ayy heycanla bekliyorum fotolarını canım yaaa:1hug: amma aksilik yaşamışsın ama sonu gözel olacak eminim Şeniz
sen insanı öldürürsün :roflol::roflol::roflol:
:
senın yakanı nedense sansızlıklar bırakmadıCADIARZU pekı ekranı kırılan bulasık mak mı neydı onu değiştıler mı
bak dıom sana bunlar garantılı seyler hemen değime yapmayın ekranda dırek makınayı değğiştrsınler cnmlmaz: off cok uzuldum sana yaa okadr emek ettın baksana hep sorun bağlamayı bılmıyolar mı becerıksızler yaa:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?