Selam kıslar
Bir zamanlar ne çok takılırdım bu bölüme..
E o zaman başkaydı tabi..Ama artık bitti..
Sevgilimden ayrıldım..Tam 2.5 sene olmuştu..Bekledim bekledim..ama kısmet değilmiş..
Seviyorum ama çok çekişiyorum...Sevmek gerçekten yetmiyor..
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Benim içinde...
Zaman içimdeki bu acıyı hafifletecek inşallah...
Aldıklarımın hala taksitleri bitmedi bile..Şimdi geriye dönüp bakıyorumda:çok üzgünüm:
burcucum gözün aydın canım. inşallah kolaylıkla yerleştirirsin canım. darısı bize inşallah :Saruboceq:
kızlar bunlarda bugün benim aldıklarım. allahım nolur kolaylıkla şu eksikler bitsin :Saruboceq:
banyom için takım
WC için takım
WC ve mutfak için çöp kovalarım
WC için paspas
banyom için paspas
servis takımım
mevye bıçaklarım ve diğer aparatlar
teflon tava ve tencerelerim
bulaşık selem
çay ve su bardaklarım
yatak örtüm ama üzerine kendim eklemeler yapacağım inşallah
bu da çay setim kızlar
tabi eksikler bitmedi halen :sinifsinif: ama buna da şükür opuyorumnanaktan
kızlar günaydınn:sm_cool:
uykusuzum neden
sımdı hatırlayan vardır bızım evımız esyalıylken evlenemden kuş girmiş heryere pislemiştii
sonra evlıykende balkona arada kumrular gelıyor bunade amenna
bu gece ne oldu kociş benı uyandırdı uykum kactı odamızda sohbet edıyozz saat yarım 1 e gelıyor odada pırpır bişey bi baktık YARASAA:roflol: BEN CIGLIK ATIYOM FELAN GECE KACA KADDAR KOCSI YARASA PESINDE KOSTU CAMI ACTIK CIKTIMI CIKMADI GÖREMEDIK ODADA YATMADIM TABIKI YAAA NE GARİP CAMDANMI GIRDI NE YAPTI YOLUNUMU SASIRDIIIII YAAA
ya kızlar ben gelinliğin üzerine hiç bişey takmak istemiyorum
zaten takı merasimindem sonra A takımı dizisindeki zenci adama dönüo gelinler. yani stüdyo fotolarında ilk girerken falan bişey takmazsam olmazmııı
Günaydın kızlar ben geldim gamzecim hamilelik nası gidiyor?
:lepi: :lepi: :lepi: ben de bundan istiyoruummben bu tarz bi set istiom mesela
üzülme demek boşuna tabi ama hakkında hayırlısının olması için dua et her zaman, bu hüzünlerin de geçecek elbet, unutacaksın, bak böcüğümüze, haftaya takıyo inş. yüzüğü, hem de aşkla:asigim: sen de böyle çok mutlu olacaksın inş.:Saruboceq:Selam kıslar
Bir zamanlar ne çok takılırdım bu bölüme..
E o zaman başkaydı tabi..Ama artık bitti..
......
hayırlı olsun çeyizin gitmiş diyeceğim ama biraz badireli olmuş, neyse nazar çokmuş çıkmış diyelim oktarcım ya, daha beteri olmasın da Allah korusun. Hallolur inş. bunlar da. :1hug:Kızlar benimde pazar günü çeyizim gitti.. Birsürü sorun çıktı.. Cumartesi günü mutfağı su bastı Arçelik servis yüzünden makinayı doğru düzgün bağlamamışlar yeni makina gelecek bu hafta. Belim ağrıya ağrıya mutfak temizledik nişanlımla. Pazar günü eve bir gittik bany su içinde kalorifer peteğinden su dolmuş.. Tesisatçı geldi bidaha. Akşam 8.30'da anca yerleşti eşyalar.. Eve gidince resim çekip koyucam..
canım sende bendensin,ben inanıorum artık bigün çok çok çok mutlu olucaz biz.
Desteğin için tşkler hayatım..Bak daha resmimizi ile değiştirmeyi unutmuşum :1no2:
Kolay olmayacak severken hemde..
hayırlısı ney ise o olsun...
İnşallah hayatı boyunca mutlu olur...
Bende sizlerin sayesinde atlatacağım inşallah kaydirigubbakcemile5
ay bende bunun bilekliği var,yeşil altın kötü durmuo bence,çok hoş.
kızlar bu tarz olur mu..altın sarısı üstü de pırlanta gibi taşlı.
pıtırckk bunlar duvarımı gecıyor yaaa
üzülme demek boşuna tabi ama hakkında hayırlısının olması için dua et her zaman, bu hüzünlerin de geçecek elbet, unutacaksın, bak böcüğümüze, haftaya takıyo inş. yüzüğü, hem de aşkla:asigim: sen de böyle çok mutlu olacaksın inş.:Saruboceq:
Selam kızlar!
Müebbetsevdam cicilerin çok güzelmiş canım. Hepsi harika, iyi günlerde kullan Şeniz
Burcu, gözün aydın canım eşyalar yerini bulmuş sağ salim. Sıra sen de bakalım, çabuk gel özletme çok kendini :1hug:
Alıntı yapmadan okuyunca böyle oluyor, unuttum herşeyi yaaa. Haa bi de esma ayyy çok güldüm okuyunca, açmayın cam kapı :roflol::roflol:
Pashminaydı galiba bu h.sonu başka düğün varmı diye soran. Yanlış hatırlamıyorsam mandilinden bi gün sonra başıyazmalı var. Beta gelse de listeyi eklese
pashmına nan bu sıcakta kürk mü gıydırdıler sana :dilcikar::roflol:
ayy cnm ya dun ekledım sbh sıldım ya albume koycam evdekı pc sorun var tuh ya neyse sözumde görursun cnm olmaz mı
bi de benim düğünüm vaarrrr bu hafta sonuuu
sılersın cnm onunda sırası gelınce
senn kesın emın ol gonlunden cıkardığına hepsı olur
neyse bılıyon benım neler yasadığımı ama son gelısmelerden haberın yok haftaya sözum var kısmetse:kedi:
ınş senı cok cok seven bırı karsına cıkar şimşek askı olursunuz Şeniz
Günaydın kızlar ben geldim gamzecim hamilelik nası gidiyor?
günaydınnnn
Burcumhadi gözün aydın tatlım gitmiş eşyaların
m.sewdam ıyı gunlerde kullan cııcılerını
bi de benim düğünüm vaarrrr bu hafta sonuuu
eylül'cüm uzun zamandır yoktun.. zor zamanlar yaşamışsın belli..:teselli: Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin cnm.. mutlaka bundada bir hayır vardır.. zaman ve sabır en büyük ilaç sanırım..:1hug:
Aaaaa canım sevindim senin adına..
Biri vardı sen emin değildin...Bu arada eskiside hala arıyordu onu biliyorum...
Hımmm...Aşık mı oldun kısss ne güselll...Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin şekerimmmmŞeniz
AY düm yaprak dökümünü izleyememiştim izledimde daldım aranıza takı muhabbeti geçmiş bende nişandaki setimi takıcam kararım değişmezse Allahın izniyle ya da inci olabilir. benimde nişanlım onun yerine bilezik alalım dedi ama ben set istedim o hatıra kalır dedim çok ta içime sindi
canım sende bendensin,ben inanıorum artık bigün çok çok çok mutlu olucaz biz.
:
bende ferhundenin isteme muhabbetinden başlamıştım evde izlemeye,başını burda izledim,akşama da aşk-ı memnu var çok heyecanlı:):dance:
ewt :) ama artık ikiside saçmaladı şakkıdı ama insan yine de dayanamıyo izliyo sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?