Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eylül'cüm uzun zamandır yoktun.. zor zamanlar yaşamışsın belli..:teselli: Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin cnm.. mutlaka bundada bir hayır vardır.. zaman ve sabır en büyük ilaç sanırım..:1hug:

canım hepsini güle güle kullan eksikler evlendikten sonrada bitmez btmesin zatenn

Anam geçmiş esmycim yaa

ay çok güldüm adamı hatırladım daa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar ben geldim gamzecim hamilelik nası gidiyor?

Hoşgeldin sinaycım umarım biraz daha iyisindir

ben bu tarz bi set istiom mesela
:lepi: :lepi: :lepi: ben de bundan istiyoruumm

Selam kıslar
Bir zamanlar ne çok takılırdım bu bölüme..
E o zaman başkaydı tabi..Ama artık bitti..
......
üzülme demek boşuna tabi ama hakkında hayırlısının olması için dua et her zaman, bu hüzünlerin de geçecek elbet, unutacaksın, bak böcüğümüze, haftaya takıyo inş. yüzüğü, hem de aşkla:asigim: sen de böyle çok mutlu olacaksın inş.:Saruboceq:

hayırlı olsun çeyizin gitmiş diyeceğim ama biraz badireli olmuş, neyse nazar çokmuş çıkmış diyelim oktarcım ya, daha beteri olmasın da Allah korusun. Hallolur inş. bunlar da. :1hug:

canım sende bendensin,ben inanıorum artık bigün çok çok çok mutlu olucaz biz.

kızlar bu tarz olur mu..altın sarısı üstü de pırlanta gibi taşlı.
ay bende bunun bilekliği var,yeşil altın kötü durmuo bence,çok hoş.

pıtırckk bunlar duvarımı gecıyor yaaa

kız hakkaten varya babam bıkmıştı adamı çağırıodum hep yakalasın die:)bütün delikleri tıkadık ufacık yerleri bilem,he bide bi kuş giriodu gece kuşumu neymiş,iğrenç hayvanlar:):1closedeyes:

Selam kızlar!

Müebbetsevdam cicilerin çok güzelmiş canım. Hepsi harika, iyi günlerde kullan Şeniz

Burcu, gözün aydın canım eşyalar yerini bulmuş sağ salim. Sıra sen de bakalım, çabuk gel özletme çok kendini :1hug:

Alıntı yapmadan okuyunca böyle oluyor, unuttum herşeyi yaaa. Haa bi de esma ayyy çok güldüm okuyunca, açmayın cam kapı :roflol::roflol:

Pashminaydı galiba bu h.sonu başka düğün varmı diye soran. Yanlış hatırlamıyorsam mandilinden bi gün sonra başıyazmalı var. Beta gelse de listeyi eklese

pashmına nan bu sıcakta kürk mü gıydırdıler sana :dilcikar::roflol:
ayy cnm ya dun ekledım sbh sıldım ya albume koycam evdekı pc sorun var tuh ya neyse sözumde görursun cnm olmaz mı

ayy sorma yaa opuyorumnanaktan darısı tum bekarlara ınş bıde hayrlısını dılemek cok önemlı :Saruboceq:

yess ben sormuştum, 3 gelinimiz var bu h.sonu

pashmına nan bu sıcakta kürk mü gıydırdıler sana :dilcikar::roflol:
ayy cnm ya dun ekledım sbh sıldım ya albume koycam evdekı pc sorun var tuh ya neyse sözumde görursun cnm olmaz mı

yok kıs astım orda duruyo işte bu sıcakta giymem kürk falan

bi de benim düğünüm vaarrrr bu hafta sonuuu

3 ledik kızları senle beraber kaydirigubbakcemile5

Aaaaa canım sevindim senin adına..
Biri vardı sen emin değildin...Bu arada eskiside hala arıyordu onu biliyorum...
Hımmm...Aşık mı oldun kısss ne güselll...Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin şekerimmmmŞeniz

Saol canım...Bende öyle diyorum zaten vardır bir hayır...

AY düm yaprak dökümünü izleyememiştim izledimde daldım aranıza takı muhabbeti geçmiş bende nişandaki setimi takıcam kararım değişmezse Allahın izniyle ya da inci olabilir. benimde nişanlım onun yerine bilezik alalım dedi ama ben set istedim o hatıra kalır dedim çok ta içime sindi

peşımde kosmayan yokkı kaydirigubbakcemile3 saka bı yana sözlumu unuttum bılem bee zemuszemus darısı sana benımkı cok yenı daha sende ınş benım gıbı olursun cnmŞeniz mutluluğu hak edıyon sen o kaybettığıne yansın ayol :umursamaz:

bende ferhundenin isteme muhabbetinden başlamıştım evde izlemeye,başını burda izledim,akşama da aşk-ı memnu var çok heyecanlı:):dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…