peşımde kosmayan yokkı kaydirigubbakcemile3 saka bı yana sözlumu unuttum bılem bee zemuszemus darısı sana benımkı cok yenı daha sende ınş benım gıbı olursun cnmŞeniz mutluluğu hak edıyon sen o kaybettığıne yansın ayol :umursamaz:
a.s. :teytey: :sm_cool: :lepi: kaydirigubbakcemile5bi de benim düğünüm vaarrrr bu hafta sonuuu
amin canım ama darısı bekarların başına demekle olmaz, isteme söz nişan nikah düğün bütün ayakkabı terlik ne varsa altına beni yazıyosun :))))))ayy sorma yaa opuyorumnanaktan darısı tum bekarlara ınş bıde hayrlısını dılemek cok önemlı :Saruboceq:
canım hepsi ödenir merak etme. inş iş başvurunda kabul olusa süper olurnıe laa -tatlicadiarzu-
he sana demeyı unuttum pazar gunu bakırkoye gttık ama elbıse heycanı ıle zuccacıyecılere bakamadım cnm:kedi:kusura bakma nan bı mandalı bulamadık
bak sen ıstemeden once o ılk aldığım yerde doluyduu sansına kalmadı ya off:gitme: neyse aramaya devam benım makyaj kutularımda gelmedı
off ya bu ay cok sıkışığım he dua edın nolur iş basvurum kabul olsun:Saruboceq:
eve mısafr gelcek masraf yuzuklerı askım alcak allahtan
zaten para suyunu cektı
dunde takst odedım 1500 tl kaldı cok şükür bı duzgun alsam maası hemen btse yaa ama ıyıkı buyuk esyalarımı almışımzemuszemus
tamam :gitme: hemen gelmeye çalışıcam :a015:Selam kızlar!
Müebbetsevdam cicilerin çok güzelmiş canım. Hepsi harika, iyi günlerde kullan Şeniz
Burcu, gözün aydın canım eşyalar yerini bulmuş sağ salim. Sıra sen de bakalım, çabuk gel özletme çok kendini :1hug:
Alıntı yapmadan okuyunca böyle oluyor, unuttum herşeyi yaaa. Haa bi de esma ayyy çok güldüm okuyunca, açmayın cam kapı :roflol::roflol:
Pashminaydı galiba bu h.sonu başka düğün varmı diye soran. Yanlış hatırlamıyorsam mandilinden bi gün sonra başıyazmalı var. Beta gelse de listeyi eklese
ilahi pıtırcık :roflol::roflol::roflol:ya olmıycak böle bende evde kalmışlar için bi liste hazırlıcam ilk sırada da ben:)
işte bulduuummmm, eski mesajı alıntıladım, Beta dan :) Sinay ın tarihini düzelttim ama bu arada Sinay demişki galiba gülaydı, 2 gün önce yapsan nolurdu benim de düğündaşım olurdu demiş ve şimdi aynı tarihteler.. Kader kısmet işte, herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun kuşlarım yaa, hep çok mutlu olun inş.. Şer sandığınız şeyde mutlaka bir hayır vardır (Amenna)..Kızlarr evlilik listemizz kaydirigubbakcemile5
30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Hayatım(saat 17:00)
14 Haziran - Arsima(saat 17:20)
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
20 Haziran - Morçilek
21 Haziran - Başıyazmalıkız
21 Haziran - nastasia
23 Haziran - Hamide57
28 Haziran - Sinay
28 Haziran - gülay_gülay
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz - oktar
05 Temmuz - Glcnnn
10 Temmuz - Müebbetsevdam
11 Temmuz - Roselin
12 Temmuz - Eudorabeta
12 Temmuz - Buket
16 Temmuz - Burcuözge
24 Temmuz - Mervebu
01 Ağustos - Offff
01 Ağustos - parpalm
02 Ağustos - fmk
04 Ağustos - Sulfat
07 Ağustos - Oveg
26 Eylül - Croiselle
02 Ekim - azra3434
11 Ekim - elisaa
07 Kasım - reyhan85
Nişanlanacak ve Sözlenecekler
24 Temmuz - mervebu (söz)
25 Temmuz - ladybirddaisy (nişan)
15 Ağustos - p_nr (söz)
................ - Blackqueen (tarih kesin belli değil)
................ - Pashmina (tarih kesin belli değil)
................ - Tobi (tarih kesin belli değil)
................ - Gasoline (tarih kesin belli değil)
................ - kararsız (tarih kesin belli değil)
................ - lepi (tarih kesin belli değil)
................ - hevin(tarih kesin belli değil)
Karalahana,minik heran herşey olabilir
uğur_böcüğü bize anii bi süpriz yapıp hepimizden önce evlenebilir kaydirigubbakcemile3
Baberko daha yeni nişanlandın sıranıı beklee :dilcikar:
varsa unuttuklarım ekleyelimm yerimseniben
ama bu benimkinin tıpkısının aynısı opuyorumnanaktan 15 melyona aldm haftasonu mafoldumben
bide saten nevresim takımı aldm .çok kayıyo üstünde nasıl durcaz bilmiorum walla kaydirigubbakcemile2
buda diktirmeye verdiğim yatak örtüm -tatlicadiarzu-
kızlar bu tarz olur mu..altın sarısı üstü de pırlanta gibi taşlı.
ben bu tarz bi set istiom mesela
ya olmıycak böle bende evde kalmışlar için bi liste hazırlıcam ilk sırada da ben:)
baberko , bir önceki sayfaya bi bak bakalım, bahsettiğin şey o mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?