canım bende alıcam ve çok model var..gilan zen assos favorim sitelerini gez bakemkaydirigubbakcemile5kızlar gelinliğin üstüne takı seti alındı mı size?modelleri varsa eklermisiniz?ya da beğendiğiniz modeller varsa
ahah hatılıorum o diziyi nerden aklına kızkaydirigubbakcemile3takı kesesi var gülüm ya ona atıyor millet artık...yemek esnasından düğünde,gelinle damat konukların masasını gezio o arada takılar keseye hooopp..valla gelinliği takısı tamamlıyor benceya kızlar ben gelinliğin üzerine hiç bişey takmak istemiyorum
zaten takı merasimindem sonra A takımı dizisindeki zenci adama dönüo gelinler. yani stüdyo fotolarında ilk girerken falan bişey takmazsam olmazmııı
kız saten süpermiş güle güle kullan...ewet çok kayar saten...yaz geceleri için şık ve şuh bişiii:jeyyar:
ama bu benimkinin tıpkısının aynısı opuyorumnanaktan 15 melyona aldm haftasonu mafoldumben
bide saten nevresim takımı aldm .çok kayıyo üstünde nasıl durcaz bilmiorum walla kaydirigubbakcemile2
buda diktirmeye verdiğim yatak örtüm -tatlicadiarzu-
olur canım..klasik bir model ama hoş,fena değil...
kızlar bu tarz olur mu..altın sarısı üstü de pırlanta gibi taşlı.
ben bu tarz bi set istiom mesela
Bendee geldimm :1ninca:
bende takılara bayılırımmmm.hele küpesiz yüzüksüz asla sok çıkmamzemuszemusla sız altınları bana yollan ben hepsını takarımmkaydirigubbakcemile3
beni unutmuşsunnnnnnn nişanlıyım benmafoldumbennasıl oldu :)):)
güle güle otur canım dier resimlerinde hoşş hele mutfaktaki kavanozlara bayıldımkaydirigubbakcemile5
aşk-ı memnuda ne oldu yaaa biri bana anlatsın
:jeyyar: oldumu sonunda
anam anam öldük bittik.anam çık çık çık die izledi ahahha...nese nişanlım benzio iç çekmiomdelikafaduldenne olmadı kiii..anlatamam ahhahahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaaa kızlarrrrrr annem sarılıp sarılıp ağlıo :sinifsinif:
haha valla benim izlediğim tek yerli dizi.kıvanç var ya ondan ahhaha..cnbc_e dizilerini sefiiiomaşk ı memnu bitti millet döküldü
komşu perdeler süper bıde bu senın beğendın takının cok benzerını gordum ama fıyat sormadım
neyse ben kacr ı aksmlar kızlar
bugun mubarek gece dua edın bol bol kabul olsun ınşş
bebeği olmayana sağlıklı ve hayrlı bebek
eşi olmayana hayrlı eş
işi olmayana hayrlı işler nasıp etsın rabbım
mutsuzluk yıldızlar kadr uzak olsun mutlu olmak gözbebeğımız kadr yakın
annemızden babamızdan allah ayırmasın
sıcak ve ask dolu yuvalar nasıp olsun ınş
cektığımızn acılaraısyan yerıne sabır gösteren erdem bı kul olalım ınş cok öptummmm
komşu perdeler süper bıde bu senın beğendın takının cok benzerını gordum ama fıyat sormadım
neyse ben kacr ı aksmlar kızlar
bugun mubarek gece dua edın bol bol kabul olsun ınşş
bebeği olmayana sağlıklı ve hayrlı bebek
eşi olmayana hayrlı eş
işi olmayana hayrlı işler nasıp etsın rabbım
mutsuzluk yıldızlar kadr uzak olsun mutlu olmak gözbebeğımız kadr yakın
annemızden babamızdan allah ayırmasın
sıcak ve ask dolu yuvalar nasıp olsun ınş
cektığımızn acılaraısyan yerıne sabır gösteren erdem bı kul olalım ınş cok öptummmm
bende takılara bayılırımmmm.hele küpesiz yüzüksüz asla sok çıkmamzemuszemus
beni unutmuşsunnnnnnn nişanlıyım benmafoldumben:
yawrım uzağa deil şehir içindeyim yaw ama ablamda istanbulda bende gidince kötü olcak babam pek konuşmazda :sinifsinif: :gitme:
baberkocummmmmmm mucks:)opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?