Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar gelinliğin üstüne takı seti alındı mı size?modelleri varsa eklermisiniz?ya da beğendiğiniz modeller varsa
canım bende alıcam ve çok model var..gilan zen assos favorim sitelerini gez bakemkaydirigubbakcemile5

ahah hatılıorum o diziyi nerden aklına kızkaydirigubbakcemile3takı kesesi var gülüm ya ona atıyor millet artık...yemek esnasından düğünde,gelinle damat konukların masasını gezio o arada takılar keseye hooopp..valla gelinliği takısı tamamlıyor bence
kız saten süpermiş güle güle kullan...ewet çok kayar saten...yaz geceleri için şık ve şuh bişiii:jeyyar:

kızlar bu tarz olur mu..altın sarısı üstü de pırlanta gibi taşlı.
olur canım..klasik bir model ama hoş,fena değil...
ben bu tarz bi set istiom mesela

aa çok cici hangi markaymış bu....ben genelde beyaz altın severim ama bu hoşuma getti:sm_cool:

komşu perdeler süper bıde bu senın beğendın takının cok benzerını gordum ama fıyat sormadım

neyse ben kacr ı aksmlar kızlar
bugun mubarek gece dua edın bol bol kabul olsun ınşş

bebeği olmayana sağlıklı ve hayrlı bebek
eşi olmayana hayrlı eş
işi olmayana hayrlı işler nasıp etsın rabbım
mutsuzluk yıldızlar kadr uzak olsun mutlu olmak gözbebeğımız kadr yakın
annemızden babamızdan allah ayırmasın
sıcak ve ask dolu yuvalar nasıp olsun ınş
cektığımızn acılaraısyan yerıne sabır gösteren erdem bı kul olalım ınş cok öptummmm

la sız altınları bana yollan ben hepsını takarımmkaydirigubbakcemile3
bende takılara bayılırımmmm.hele küpesiz yüzüksüz asla sok çıkmamzemuszemus
nasıl oldu :)):)
beni unutmuşsunnnnnnn nişanlıyım benmafoldumben
mutfağımdan bi kaç görüntü,
cam masam ve sandalyelerim...

inekli kavanozlarım :)

güle güle otur canım dier resimlerinde hoşş hele mutfaktaki kavanozlara bayıldımkaydirigubbakcemile5

ahha iimiş
TUBİŞCİM:yeni halı yıkanır mı(yıkamaya verilirmi....) kız ilk defa duyuyorum...lülülülülülü
GAMZECİM:kına resimlerin pek şeker
EYLÜL:canım hakkında,hakkımızda hayırlısı...kimin ne olacağı belli olmaz..Allah hepimize güzel kısmetler versin:1hug:a.s.
BİOCSİN:canım doğum günün kutlu olsun..nice sağlıklı neşeli bol paralı bol aşklı yaşlaraaaaa:1hug:

aşk-ı memnuda ne oldu yaaa biri bana anlatsın
:jeyyar: oldumu sonunda

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anam anam öldük bittik.anam çık çık çık die izledi ahahha...nese nişanlım benzio iç çekmiomdelikafaduldenne olmadı kiii..anlatamam ahhahah
yaaaaaaaaa kızlarrrrrr annem sarılıp sarılıp ağlıo :sinifsinif:

ay canım yaaaa...üzülmesin ya nereye gidiosunki gelirsin genea.s.

yawrım uzağa deil şehir içindeyim yaw ama ablamda istanbulda bende gidince kötü olcak babam pek konuşmazda :sinifsinif: :gitme:

aşk ı memnu bitti millet döküldü
haha valla benim izlediğim tek yerli dizi.kıvanç var ya ondan ahhaha..cnbc_e dizilerini sefiiiom

ay ne güzel dualar canım ya..aminnnnnnnnççç Allah gönlüne göre versin canım seninde.yüzüklerin hayırlı olsun balım

:Saruboceq:amin işallah cnm

bende takılara bayılırımmmm.hele küpesiz yüzüksüz asla sok çıkmamzemuszemus

beni unutmuşsunnnnnnn nişanlıyım benmafoldumben:

ama ben lepiden alıntı yapmıştım :gitme: ama ewt unuttum :sinifsinif::sinifsinif:

yawrım uzağa deil şehir içindeyim yaw ama ablamda istanbulda bende gidince kötü olcak babam pek konuşmazda :sinifsinif: :gitme:

ee biliim ondan dedim...sen teselli et..gelirsin gelirim vs dee annelerde böle yaaa...aman benimki halay başı olur düğündeekaydirigubbakcemile3şaka bir yana zor ama güzel ayrılıklar ya bunlar..babanda az konuşsun canım..gerçi erkekler hep böle...

Şimçik geldiğimden beri geçmişi okuyorumm ama alıntılarımm gittii :gitme:
Aklımda kalanları yazıcamm :sinifsinif:
Buketimm düğündaşımm günlerimiz azalıyor bizede sıra geliyorr :kedi: Aşkımın heyecandan 3 gündür karnı ağrıyorr o bendende heyecanlıı bide ev döşendii yaa gel artıkk diğer odalara sensiz giremiyorum diyor opuyorumnanaktan Duş alıcak benden izin isitiyor kıyamam onaa bak giriyorum sonra ıslattım diye kızma sakın diyor kaydirigubbakcemile3

Perdelerinii gördüm çok cici olmuşlar ama eminimm yakından daha güzeldirr yerimseniben

Müebbetsevdamm bittimm banyo takımlarına,çöp kovalarınaa hepsi birbirinden güzell iyi günlerde kullan Ftommm Şeniz

Hemşommm
gözünüz aydınn bebekler erken gelmişş Allah uzun ömürler versinn :Saruboceq:

Glcnnn herşey yerli yerine oturunca çok güzel bir ev çıkacak ortayaa opuyorumnanaktan Allahh iyi günlerde oturmayı nasip etsinn :Saruboceq:

Böcüğümmm hayırlı uğurlu olsun yüzüklerinizz umarım bundan sonra hep böyle mutlu olursunn canımm Şeniz

parpalım evi boyanmışş gözünn aydınn canımm Şeniz

hemşomm seninki ne renge boyanacak anlamadım walla 2 kere okudum ama sende bilmiyomuşunn zaten boyansın çözerizz kaydirigubbakcemile3

Burçişimm yarın marmaris yolcusuu izmirden geçerkeenn kulaklarımızı çınlat kızz kaydirigubbakcemile3
ikeaya gelirsen haberim olsunn :kedi:

Şimdilik akıma gelen bunlar unuttuklarım varsa affolaa :bbo:

Bu arada hakketen Blackqueen ve Tobiyi bende takip ediyorum hiç denk gelmedimm nerelerdeler yafss :sinifsinif:

ewt kızlarr baberko kaçar yarın yine iş ahh ahhh. neyseki yarın bende 6 da cıkıcam laelaelaelaelae cteside izin ikeaya gitcez bikaç parça çeyizlik alıyım sonra geliyim buraya ekliyim. sizi çoook seviyorum kendinize dikkat edin sabaha kadar sağlıkla kalın opuyorumnanaktan

yaw benim babam akşam gelir yemeeni yer yan gelir yatar tek kelime çıkmaz ağzından ben zorla konuştururum işte hacıtt napıosun die:) evin neşesi gidio die başlıolar oyyyyy oy içim daralıo geceleri uyuyamıorum artık dün gecede alerjim coştu sinirsel sanırım nefesim daraldı(dün bide bizim orda bi kadın intihar etti haberlerde görmüşsünüzdür belki 17. kattan attı kadın kendini kaç saat beklettiler orda üstünü örtmüşlerdi öle gördüm onu )

ıyi geceler kızlar kaçtım ben. Cici bakın kendinize, hepinizi çok öpüyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…