Nihayet :mymeka:
Yaaa hemşomm neree yaa ben geldimm herkes kaçıyorr senağlamaİyi geceler kızlar kaçtım ben. Cici bakın kendinize, hepinizi çok öpüyorum Şeniz
:gitme:Şenizewt kızlarr baberko kaçaryarın yine iş ahh ahhh. neyseki yarın bende 6 da cıkıcam laelaelaelaelae cteside izin ikeaya gitcez bikaç parça çeyizlik alıyım sonra geliyim buraya ekliyim. sizi çoook seviyorum kendinize dikkat edin sabaha kadar sağlıkla kalın opuyorumnanaktan
ah canım yaaa..daralmasın için..her hafta uğra canım sende...annenlerde gelir sıkma canınıa.s.ya düşünme kötü şeyleri sende..aa akalk spor falan yap..düşün düşün nefesinde her eyrinde daralır...ben valla kötü haber çıkınca bile değiştiriorumyaw benim babam akşam gelir yemeeni yer yan gelir yatar tek kelime çıkmaz ağzından ben zorla konuştururum işte hacıtt napıosun die:) evin neşesi gidio die başlıolar oyyyyy oy içim daralıo geceleri uyuyamıorum artık dün gecede alerjim coştu sinirsel sanırım nefesim daraldı(dün bide bizim orda bi kadın intihar etti haberlerde görmüşsünüzdür belki 17. kattan attı kadın kendini kaç saat beklettiler orda üstünü örtmüşlerdi öle gördüm onu )
ıyi geceler kızlar kaçtım ben. Cici bakın kendinize, hepinizi çok öpüyorum Şeniz
opuyorumnanaktan bidaha unutmm seni söz kaydirigubbakcemile5 hem belki Aallah nasip ederse pashmina sen ben densem düğündaş olucaz zemuszemus
Hemşom teşekkür ederim tatlım, yenge oldum kaydirigubbakcemile3
Boyaları bilmiyorum :bbo: Yani iki tanesini biliyorum, salon istanbul beji, oturma odası sahra beji. Diğerlerinin tonlarını biliyorum ama adlarını bilmiyorum makinede mix yapılıyor
BETACIM napıosun gülüm nasıl didio
iyi geceler kızlarr geçmiş baya geçmiş okumaya çlııyorum yetişemedim bi yere:)
selam canımiyi geceler kızlarr geçmiş baya geçmiş okumaya çlııyorum yetişemedim bi yere:)
Betacım çok az kaldı gerçekten ya
kızlar bu arada izledim diziyi son bölümü izleme yetti :kedi:
ahah ewet son bölüm yetio ahha....iii gecler balımiyi geceler tatlı rüyalar herkese...
Nolsun zeysbcimm evi temizledik 2 gündür dip köşe temizlik yaptım ama bittimm kafamçokkarıştı Temizlik neyimm görmek yapmak bilmek istemiyorumm :sinifsinif:
Yorgunum anlıcann.Yarında saçımı kestiricem,eğer bide boyaya karar verisem saçımı boyatmak istiyorumm ama renk konusunda kararsızımm :uhm:
Sen napıyosun ? Nasıl gidiyor aradımı seninki ?
Çok uzun ama saçlarım belimde :1ninca: Katlarım uzadı belirsizleşti sadece uçlarından aldırıcam biraz bide öndeki katlarımı hafif kısaltıcam.Şimdi benim albümde saçımı görmüşündür orda boya yok kendi saç rengim ama sonra ben roleralin yeni çıkan amonyaksız çikolata kahvesini aldım boyadım sadece güneşte kahveliği belli oluyor bide kınalı gibi durdu şimdide açıldı rengii :uhm: Şimdi siyah yaptırsam beni çok büyük gösteriyor koyu kestanede ben istemiyorum sıkıldım artık.Nikahta topuz yaptırıcam bakır tonlarında istiyorum bakalım bide kuaför arayışları içersindeyim bulursum güzel bi yer sorucam bakalımm :uhm: Zeysb kız bana fikir verinn bana ne renk giderr :sinifsinif:selam canım
ah canım ya..haklısın valla...Allah kolaylık versin nese geçmiş oh beee..:lepi:çok uçuk farklı bir renk yaptırma nie kestiriosunki kestirme canım....açık ya da topuzda uzun saç iiidir..şekil vermek daha kolay..
ya yok ne araması inatçı pis şey:umursamaz:bende aramadım aramıcamda...mailler gelmiş sadece cevapta vermedim...kafamçokkarıştı
haa belindeyse kestir biraz haklısın..benim saçımda açık kahve hiç boya yok son 3 yıldır..önceden yaptırmıştım ama sonradan doğal kalsın dedim..kızıl kahve hoş durur...çikolata kahve vs dediğin gibi çok belli olmuo...kızıl kahve gider..ya da bayağ belirgin kahvede gider.inşallah aradığın kuaförü bulursun canım..
yaa ewet pazar kavga ettik pazt gene tartıştık ve 1 hafta olacak..ewet inatçı.bu defa bende inat ettim.hadin hayırlısı...kendi bilir...ben eskiden çatlar arardım.o çatlamaz..gıcık işte...aynı burcuz bide ondan galiba hahaha
betacım çok uykum geldi canım kaçıom malum sabah işe gidicem..görüşürük gene..saçından haberdar et.öptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?