Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

geçmişi okudum geldim kızlar baya kaynatmışsınız artık toprağımla pek denk gelemiyoruz betacım boyattık bizde bakalım bu hafta sonu bir temizlik yapıcaz kabasından başlıcaz artık...

buketçim perdeler şık olmuş cnm evi gösteren perde ve halı biliyorsun zaten ben kendilerine son dakka golü diyorum

Buketcim perdelerin çok güzel hayatım. Evin yavaş yavaş ev havasına girmeye başladı.Allah mutlu mesut bir şekilde oturmak nasip etsin

işte dunku duam amın dıyın bakem:Saruboceq:

böcükk hayırlı olsun kız yüzüklerin koydunda benmi görmedim acabaa:)
yok koymadım cnm askım koyma dedı büyüsü kacmasın dıe söz resımlerınde ınş haftaya :kedi:
ay ne güzel dualar canım ya..aminnnnnnnnççç Allah gönlüne göre versin canım seninde.yüzüklerin hayırlı olsun balım

cok tskler cnm :kedi:

Günaydın kızlar,

yaaaaaaaaa kızlarrrrrr annem sarılıp sarılıp ağlıo :sinifsinif:

yakında olsa aynı ev içindeki gibi olmuyor.

böcük, yüzüklerin hayırlı olsun.

AMİN Allah hepimizin dularını kabul etsin.

buket, evin tam yerleştiğind eçok güzel olucak. senin mobilya rengini çok beğeniyorum.

günaydın güzelleropuyorumnanaktan
böcükçüm amin amin:Saruboceq:
geçmişe bi bakayım geliyorumm

ya kızlar bişi sorcam şimdi tüm beyaz eşyalar bizim evde çok önceden aldığımız için onun yanında kırlıcaklar tencere tabak vs vs tahmin edersiniz birde çeyiz var sandık hepsi bir evden çıkmaz dimi önceden bir beyaz eşyalar gitsin merasimle sandık çıkar artık nedek siz nasıl yapyorsunuz o işleri birde biz daha çeyizimi açmaya başlamadık ya yıkanıcak ütülenicek oooo :çok üzgünüm:

canikom ikeaya gelicez ama bu bir hafta içinde olmaz herhalde. balayı dönüşü 9 gün izni daha var o zaman gidebiliriz bilmiyorum tam. parasal durumlarada bağlı tabi kaydirigubbakcemile3 izmirden geçerken seslenicemmm sizeeee

Günaydın kızlar yolcudur abbas bağlasan durmaz kaydirigubbakcemile2
akşam 9 da bizim otobüs ama evde valiz hazırlıycam birde yolluk yapıcam bu gün delikafadulden banyo yapıcam,kaşlarımı aldırıcam off nasıl yetişecek:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…