Günaydın herkese. Hayırlı cumalar
komşu perdeler süper bıde bu senın beğendın takının cok benzerını gordum ama fıyat sormadım
neyse ben kacr ı aksmlar kızlar
bugun mubarek gece dua edın bol bol kabul olsun ınşş
bebeği olmayana sağlıklı ve hayrlı bebek
eşi olmayana hayrlı eş
işi olmayana hayrlı işler nasıp etsın rabbım
mutsuzluk yıldızlar kadr uzak olsun mutlu olmak gözbebeğımız kadr yakın
annemızden babamızdan allah ayırmasın
sıcak ve ask dolu yuvalar nasıp olsun ınş
cektığımızn acılaraısyan yerıne sabır gösteren erdem bı kul olalım ınş cok öptummmm
yok koymadım cnm askım koyma dedı büyüsü kacmasın dıe söz resımlerınde ınş haftaya :kedi:böcükk hayırlı olsun kız yüzüklerin koydunda benmi görmedim acabaa:)
ay ne güzel dualar canım ya..aminnnnnnnnççç Allah gönlüne göre versin canım seninde.yüzüklerin hayırlı olsun balım
Buketcim perdelerin çok güzel hayatım. Evin yavaş yavaş ev havasına girmeye başladı.Allah mutlu mesut bir şekilde oturmak nasip etsin
hayırlı cumalar kızlar
aksamdnn duamı etmıştımm
Böcüğümmm hayırlı uğurlu olsun yüzüklerinizz umarım bundan sonra hep böyle mutlu olursunn canımm Şeniz
yaaaaaaaaa kızlarrrrrr annem sarılıp sarılıp ağlıo :sinifsinif:
komşu perdeler süper bıde bu senın beğendın takının cok benzerını gordum ama fıyat sormadım
neyse ben kacr ı aksmlar kızlar
bugun mubarek gece dua edın bol bol kabul olsun ınşş
bebeği olmayana sağlıklı ve hayrlı bebek
eşi olmayana hayrlı eş
işi olmayana hayrlı işler nasıp etsın rabbım
mutsuzluk yıldızlar kadr uzak olsun mutlu olmak gözbebeğımız kadr yakın
annemızden babamızdan allah ayırmasın
sıcak ve ask dolu yuvalar nasıp olsun ınş
cektığımızn acılaraısyan yerıne sabır gösteren erdem bı kul olalım ınş cok öptummmm
oy kuşuum, ne güzel sürpriz yapıp mutlu etmiş seni Şeniz aderşn ona :))askımla bugun yüzklerı alcaktık ..........
..........
askıma söz verdım kutuyu hıc acmıycam sözde bakcaksınız ancak haftaya
Amiinn :Saruboceq:işte dunku duam amın dıyın bakem:Saruboceq:
Şimçik geldiğimden beri geçmişi okuyorumm ama alıntılarımm gittii :gitme:
Aklımda kalanları yazıcamm :sinifsinif:
Buketimm düğündaşımm günlerimiz azalıyor bizede sıra geliyorr :kedi: Aşkımın heyecandan 3 gündür karnı ağrıyorr o bendende heyecanlıı bide ev döşendii yaa gel artıkk diğer odalara sensiz giremiyorum diyor opuyorumnanaktan Duş alıcak benden izin isitiyor kıyamam onaa bak giriyorum sonra ıslattım diye kızma sakın diyor kaydirigubbakcemile3
Perdelerinii gördüm çok cici olmuşlar ama eminimm yakından daha güzeldirr yerimseniben
Müebbetsevdamm bittimm banyo takımlarına,çöp kovalarınaa hepsi birbirinden güzell iyi günlerde kullan Ftommm Şeniz
Hemşommm gözünüz aydınn bebekler erken gelmişş Allah uzun ömürler versinn :Saruboceq:
Glcnnn herşey yerli yerine oturunca çok güzel bir ev çıkacak ortayaa opuyorumnanaktan Allahh iyi günlerde oturmayı nasip etsinn :Saruboceq:
Böcüğümmm hayırlı uğurlu olsun yüzüklerinizz umarım bundan sonra hep böyle mutlu olursunn canımm Şeniz
parpalım evi boyanmışş gözünn aydınn canımm Şeniz
hemşomm seninki ne renge boyanacak anlamadım walla 2 kere okudum ama sende bilmiyomuşunn zaten boyansın çözerizz kaydirigubbakcemile3
Burçişimm yarın marmaris yolcusuu izmirden geçerkeenn kulaklarımızı çınlat kızz kaydirigubbakcemile3
ikeaya gelirsen haberim olsunn :kedi:
Şimdilik akıma gelen bunlar unuttuklarım varsa affolaa :bbo:
Bu arada hakketen Blackqueen ve Tobiyi bende takip ediyorum hiç denk gelmedimm nerelerdeler yafss :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?