Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcum sanada ı yolculuklar cnm

komşu kazen sımdık gelır sayfalar cok der sılerse görursun hedıyeyı :roflol:

burcum sanada ı yolculuklar cnm

komşu kazen sımdık gelır sayfalar cok der sılerse görursun hedıyeyı :roflol:
sağol balımmm Şeniz
bak sözlenmiş olursan fotoları kaldırma yada bana özel eklersin ona göree :dilcikar:

Bıurcu kız ben senden çok heyecanlanıom nie öle kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 beni çok sevdiğin için olabilir mikaydirigubbakcemile3

burcum sen gelirken ben düğün yapıo olcamm :kedi:

evett canım fotolara yetişicem inşallah :sm_cool:

inşallah kuşum

kızlar bu arada dün gelinliğimi hallettik o askıları yana çektik hem göğüsleri daha küçük gösterdi hemde çok çok çok daha çık durdu duvağımıda aldım ohh okadar rahatladımki anlatamam :ecrin_bebek:

beyaz eşyalar önceden gidip kurulur genelde öyle daha iyi oluyor.
çeyiz merasimle çıkar, biz merasim yapmadık gerçi yakın olduğu izin az az götürüp yerleştirdik.
bir an önce çıkarıp toparlayın. geç kalırsınız hatta kalmışsınız gibi annenin evi çok fazla dağılacak çünk sonrasında onune vinin temizliğide var.

burcuözge; iyi yolculuklar canım. kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah.
için içine sığmıyor dimi ahh çok güzel bir şey kendi evini yerleştirmek opuyorumnanaktan

buketim resim çekmedim evde bile giyip anneme göstermedim sürpriz olsun die benim gelinliği gördünüz annem ona açık dio kafamçokkarıştı yani şimdi omuzları hafif açık görüp sinirimi bozmasın die hiç bi resim yok ortada :lepi: ama gsel olsu yaw

ablam zorla giydirirse resim çekerim söz:)

gunaydınlar parplm biz nsanlanınca aldk evı tutunca evımzıe yolladk gerk yokki evın ıcınde anne evımın yanı ıcınde bıde onlarmı yer kaplasın bız beyaz esyasyı degıl halıyı felanda ev tutulunca hep oraya bıraktık valla
buket tullerı goremedım bocugunde yuzuklerını gormedımm

ohh ne güzel darısı başımıza benim kafamda bir tek o kaldı. tüm korktuklarım bitti. tül perde bitti kamyon ayarlama işi sıkıntıydı o bitt. eşya gitti. şidmi bir tek o kaldı...
hee birde düğünümde yağmur yağmasın diye dua ediyorum başka sıkıntım yok :1rolleyes:
kızlar ben bu sayfalara yazmaya başladığımda 120 lerdemiydi neydi kaydirigubbakcemile3

bende öyle olsa gerek... tam hatırlamıyorum dakaydirigubbakcemile3

ayyy canımmm opuyorumnanaktan sen çok iyi anlıyorsundur benii :1hug:
iyi haberlerle dönücem inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…