- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
burcum sanada ı yolculuklar cnm
komşu kazen sımdık gelır sayfalar cok der sılerse görursun hedıyeyı :roflol:
sağol balımmm Şenizburcum sanada ı yolculuklar cnm
komşu kazen sımdık gelır sayfalar cok der sılerse görursun hedıyeyı :roflol:
Bıurcu kız ben senden çok heyecanlanıom nie öle kaydirigubbakcemile3
burcum sen gelirken ben düğün yapıo olcamm :kedi:
günaydın Baberko hoşgeldin...
ya kızlar bişi sorcam şimdi tüm beyaz eşyalar bizim evde çok önceden aldığımız için onun yanında kırlıcaklar tencere tabak vs vs tahmin edersiniz birde çeyiz var sandık hepsi bir evden çıkmaz dimi önceden bir beyaz eşyalar gitsin merasimle sandık çıkar artık nedek siz nasıl yapyorsunuz o işleri birde biz daha çeyizimi açmaya başlamadık ya yıkanıcak ütülenicek oooo :çok üzgünüm:
ya kızlar bişi sorcam şimdi tüm beyaz eşyalar bizim evde çok önceden aldığımız için onun yanında kırlıcaklar tencere tabak vs vs tahmin edersiniz birde çeyiz var sandık hepsi bir evden çıkmaz dimi önceden bir beyaz eşyalar gitsin merasimle sandık çıkar artık nedek siz nasıl yapyorsunuz o işleri birde biz daha çeyizimi açmaya başlamadık ya yıkanıcak ütülenicek oooo :çok üzgünüm:
inşallah kuşum
kızlar bu arada dün gelinliğimi hallettik o askıları yana çektik hem göğüsleri daha küçük gösterdi hemde çok çok çok daha çık durdu duvağımıda aldım ohh okadar rahatladımki anlatamam :ecrin_bebek:
kızlar ben bu sayfalara yazmaya başladığımda 120 lerdemiydi neydi kaydirigubbakcemile3
beyaz eşyalar önceden gidip kurulur genelde öyle daha iyi oluyor.
çeyiz merasimle çıkar, biz merasim yapmadık gerçi yakın olduğu izin az az götürüp yerleştirdik.
bir an önce çıkarıp toparlayın. geç kalırsınız hatta kalmışsınız gibi annenin evi çok fazla dağılacak çünk sonrasında onune vinin temizliğide var.
AYYY evet haklısın aybalam allaahhh akşamdan bir hazırlık yapmaya başlıyalımkaydirigubbakcemile2kafamçokkarıştı
beyaz eşyalar önceden gidip kurulur genelde öyle daha iyi oluyor.
çeyiz merasimle çıkar, biz merasim yapmadık gerçi yakın olduğu izin az az götürüp yerleştirdik.
bir an önce çıkarıp toparlayın. geç kalırsınız hatta kalmışsınız gibi annenin evi çok fazla dağılacak çünk sonrasında onune vinin temizliğide var.
burcuözge; iyi yolculuklar canım. kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah.
için içine sığmıyor dimi ahh çok güzel bir şey kendi evini yerleştirmek opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?