Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esra karanenizim mutluymuş demek çok sevindim..
allah ağız tadını bozmasın...
kötü insanlarla kötü sözlerle karşılaştırmasın..
hep mutlu olsun inşallah
ama bizide unutmasın tabi:)))

AMIN CNM AMINNNN HAFTA ICI PAT DİYE GELICEM DEDI

KAHVALTILIGIN COK CICI BENIMDE VAR HIHHHH:)

PTIRCK :gitme:

KIZLAR OBURGECEKİ MISAFIRIMIZ YİNE GELDİ DUN AKSAMMM

esmy ya gitmemek için çok direniorum ama her defasında dahada yıkılıorum,üzülüorum
ben 5 yıllık emeklerimi,çok sevdiğim işimi nasıl bırakıcam die geceleri uyuyamıorum
ama o uyuzun hiç bişi umrunda diil gözüne perde indi sanki
nasıl sevmişim böle birini aklıma geldikçe daha da kötü oluorum ya

burcuözge çok güzelmiş kahvaltılığınnnn :lepi:
teşekkürr ederim canımcımmmmmmmŞeniz
Burcum çokta güzelmiş kahvaltı şeysin:kedi:
bende çok severek aldım kahvaltı şeysimi kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim Şeniz
AMIN CNM AMINNNN HAFTA ICI PAT DİYE GELICEM DEDI

KAHVALTILIGIN COK CICI BENIMDE VAR HIHHHH:)

PTIRCK :gitme:

KIZLAR OBURGECEKİ MISAFIRIMIZ YİNE GELDİ DUN AKSAMMM

aaa bu haftayımı buldu pat diye gelmek için klava: bn yokum bu hafta ayol klava:

güle güle tatlı tatlı kahvaltılar edin inşallah eşinle beraber
amin tatlım inşşş :1hug:
BURCUCUM güle güle kullan çok şirin
teşekkür ederim şekercm Şeniz

burcummmm kahvaltılığım çok güsel bjk limisin sende yoksa eşim ben bundan alsam bayılırr ama ben gs liyim :umursamaz:
canım bende gs liyim kaydirigubbakcemile3 aşkımda bjk likaydirigubbakcemile3 ama hiç ilgisi yok futbollakaydirigubbakcemile3 siyah ve beyazın uyumunu severim a.s

Burcucum tam senin tarzın güle güle kullan tatlişimcokacimcoook

artık nasılda ezberlediniz tarzımı değil mi :1hug: hatta bir yerlerde görseniz aa bu tam burculuk bile diyebilirsiniz eminim :1hug: beni gerçek hayatta tanıyan bir çok insandan daha iyi tanıdınızz:1hug:çok seviyorum hepinizi Şeniz

aaa yarasamı esmaa

yarasamı geldi esmy?

YES YES BU SFER SALONDA ORUYORDUK ASKI MEMNU IZLERRKEN BI GIRDI DOLANDOLANDI BEN KACTM YINE CIKTI GELDIGI YERE GITTI mafoldumben AMA BNM SINIRLERIM BOZULDU CIKTIK GORUMCEME GITTIK

ACABA DIYORUM BU EVDEN ESKI KIRACILARDA BU YARASALAR YUZUNDEN MUI CIKTI YA GORUMCEM DIYOR AAA BUKADAR SENE BURDAYM HIC GÖRMEDIM

PITIRCIK CNM SEN SUAN ONA ODAKLANDAN BASKASINI GORMUYOR GOZUN GORCEK ORTAMINDA YOK BELKI ONDAN BÖLEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…