Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcum inş seninde içine sincek kuşum hepimizin inşallahhhhhhhhhhhhhhh (amin) zemuszemus

bugün çok mutluyummmmmmmmmmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

buketimmmmm Şeniz a.s.

aaa kızlr dün gündelik kahvaltıı için set aldım. set değilde hani böyle tepside oluyorya 5 li. onlardan durun makinanın pilinde şarj varsa çekip yükliyim gider ayak...

günaydın kızlarrr..buket senin perdeleri görebilmek için nerdeyse bütün geçmişi okudum ya kaydirigubbakcemile3 profilde olduğunu bi kerecikmi yazar insan :umursamaz:

5000 olduk
Kazen bize hediye ver :enbuyukkk:
sonunda 5000leride gördük valla hedef 6000:)

Bendee geldimm :1ninca:
kız nerelerdesin senin evin fotolarını ne zaman görcezz

aşk-ı memnuda ne oldu yaaa biri bana anlatsın
:jeyyar: oldumu sonunda
ay süper bi bölümdü sonunda annesi gördü dimi ya 3 ay nasıl beklicez şimdik:)

canım çok sevindim senin adına yaa,umarım bigün benimde karşıma böle bi mucize çıkar :Saruboceq:

canım tüllerine baktım çok hoş iyi günlerde kullanın inş.
markası ne acaba? oturma odasındakine ayrıca bayıldım çok hoş ama üstünde kanat yok sanırım sadece güneşlikmi var?

CNM OTURMA ODASINDA KANAT YOK HATTA SALONDADA OLMICAKTIDA ADAM illa yapalım dedi. tüllerin bi kısmı brillant ama eve gidince bakıp sölerim hangisi neydi die. ayrıca mutfak ve yatak odassı perdemide ilerleyen günlerde eklicem

hmm ozaman yarın daha iyi olabülür

ne zaman istersen kuzum...

buket cnm hayırlı olsun perdelerin çok cicilerrr

çok saol cnmcmmm

buketıcıgım ben senın oturma odası ayrı yaptıgnı bılmıyorum meobılya felan aldınmı oraya
pıtırcık ne oldu
dun benı esra arad ı kızlar esrak. gerccı eccuda bahsetmısti
gunlerı cok yogunmus 3 eltı aynı apartmanlda cok eglencelı gecıyor dedı

ne mutlu allah ağız tatlarını bozmasın cnm esra karadenizin ve herkesin

evet esmacım
hani tv ünitesi gibi bişey varya o oturma odasında olucak bide oraya bi 3lü bi tekli koltuk aldım ama maalesef foto çekmeyi unuttuğumdan size gösteremedim.ayrıca çalışma masam ve kitaplığımda orda olucak.yani hem oturma hemde çalışma odası gibi bişey olucak inşallah...

böcükcüm bak bu defa doğru yazdım kaydirigubbakcemile3 yüzüklerin hayırlı olsun Allah mutlu günlerde takmayı nasib etsin inşallah :Saruboceq: süprizde çok güzelmişşş yerimseniben

evet kızlar çeyiz gitti ama benim alma isteğim hala bitmedi:)))
dün aldım bu günlük kahvaltılığıda bu gü götürücem giderken.
bakın son gün bile sizlerle paylaşıyorum annem deli olduğumu düşünüyor:))))))

esra karanenizim mutluymuş demek çok sevindim..
allah ağız tadını bozmasın...
kötü insanlarla kötü sözlerle karşılaştırmasın..
hep mutlu olsun inşallah
ama bizide unutmasın tabi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…