esma tüller profilimde yerimseniben
hmm ozaman yarın daha iyi olabülürbana uyar ama yanlız dönmek zorunda kalırsın çünkü annemle buluşup o oturma o dasındaki tülü ölçücez neresinde ne var die
ama geç kalmam diosan birlikte döneriz ne dersin???
sonunda 5000leride gördük valla hedef 6000:)5000 olduk
Kazen bize hediye ver :enbuyukkk:
kız nerelerdesin senin evin fotolarını ne zaman görcezzBendee geldimm :1ninca:
ay süper bi bölümdü sonunda annesi gördü dimi ya 3 ay nasıl beklicez şimdik:)aşk-ı memnuda ne oldu yaaa biri bana anlatsın
:jeyyar: oldumu sonunda
canım çok sevindim senin adına yaa,umarım bigün benimde karşıma böle bi mucize çıkar :Saruboceq:askımla bugun yüzklerı alcaktık ama yola cıkması gerektı bende cok üzülmustum neyse
aksam oldu ısyerımden cıkmadan basladı aramaya acamadım neyse 7de aradı ama ben 7:30da cıkmk zorunda kaldım mafoldumben benı 1,5 saat aşağıda beklemış neyse
aradı actım telı ama bıraz soğuyum uzuldumde yuzuklere deıl ama onu göremeden gıttı dıe neyse yolda konusuyoruz bırden askım cantan hangı elınde dedı döndum baktımkı askım arkamda :asigim: ve sonra yüzkleri almaya gıttık kötu olan bısey vardı tanesı 450 tl olmuş 900 tl bı yüzüğe verdıremezdım
neyse baska yerden söz yüzğümüzü ve tektaş pırlantamı aldık:kedi:RABBIM cok şükür sana dedım cok mutlyum ıyıkı askım var suan resım eklerdım ama askıma söz verdım kutuyu hıc acmıycam sözde bakcaksınız ancak haftaya
canım tüllerine baktım çok hoş iyi günlerde kullanın inş.
markası ne acaba? oturma odasındakine ayrıca bayıldım çok hoş ama üstünde kanat yok sanırım sadece güneşlikmi var?
hmm ozaman yarın daha iyi olabülür
buket cnm hayırlı olsun perdelerin çok cicilerrr
pıtırcıkım saol cnm
neden moralin bozuldıu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?